My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexia gratulacje!!! Wiruski łapię
Aniu, no to powodzenia
Nowatorka, oczywiście przeczytałam że się leczysz parówkami i mój zaćmiony umysł zaczął się zastanawiać co u Was dodają do parówek że działają zdrowotnie...
U mnie to jakiś wirus, przejdzie na szczęście bez antybiotyku, ale pokrzyżowałam lekarce plany jak jej powiedziałam że się staramy, coś innego mi chciała dać i musiała zmienić swoje zaleceniaAlexiaa lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny!
Za miesiąc stuknie mi trzeci krzyżyk! Marzyło mi się, żeby na imprezie urodzinowej bawić się już z brzuszkiem. Od początku 2016 roku zaczęliśmy się starać o ten brzuszek, ale na razie jest bezowocnie. Dwa cykle odpadły przez torbiel.
Wciąż jest mała nadzieja, zostaje majowy cykl. Do trzech razy sztuka
Przeczytałam sporo waszych wpisów i jestem mega wzruszona, nawet kilka razy się poryczałam. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które rozpoczynają tak jak ja nowy cykl i za wszystkie które przechodzą na fioletową stronę mocy! Gratuluję!
Naprawdę świetnie, że co miesiąc któraś przekazuje tak dobre wieści!
Pozdrawiam!!!!Kuba12, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witam se w ten pochmurny dzień u nas od rana leje
Róża witamy
Dzieki dzieczyni noo zobaczymy bedzie co ma byc poki co sie zastanwiam jaki mam brac probiotyk bo dr kazala mi brac od zakonczenia @ do IUI -
Kuba 12, torbiel okazała się funkcjonalna i sama się wchłonęła. Więc nic groźnego. Ale ze względu na obciążenie genetyczne miałam robiony też test Roma, żeby wykluczyć ewentualny stan przedrakowy.
Lęk zawsze zostaje. Dzisiaj w 7 d.c. miałam kłucie w jajniku. Mam nadzieję, że to jajeczkowanie się zbliża, a nie kolejna torbiel! Więc lecę zrobić sobie test owu.
Inez, masz naprawdę bardzo duże szanse, żeby w Twoje 30-urodziny kołysać bejbi!! Jak nie na rękach to w brzuchu!! A długo już próbujesz?
Wszystkim dziękuję za ciepłe przyjęcie!
-
Róża racze dopiero rosną pęcherzyki stąd kłucie
także mam nadzieje że będzie piękna owu
ja posprzątałam i teraz odpoczywam sobie -
Roza w sumie to pół roku, ale drugi cykl z kontrolowaniem temp i monitorowaniem owu. Daje nam czas do końca roku bez jakiś większych stresów i szukania przyczyny u lekarza, jak się nie uda to dopiero wtedy zacznę się martwić
Chociaż zaczynam się zastanawiać nad badaniem tarczycy, bo cały czas jestem zmęczona i w sumie najchętniej to bym spała cały czas, a moja siostra ma hashimoto, więc kto wie czy to nie jest genetyczne?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Inez tarczyce zawsze warto zbadac
szczególnie jak w rodzinie jest hashi
dobra zaraz zapodaje sobie piwkoInez87 lubi tę wiadomość
-
Inez87 wrote:I tak też zrobię, ale to dopiero w pl bo jakoś norweskim lekarzom nie ufam, po tym jak męża stetoskopem badał przez bluzę, a na rozwaloną głowę przykleił plaster bez opatrunku
nooo to duzo usłysał przez ta bluze musza mieć słuch jak nietoperki -
nick nieaktualnyInez87 wrote:I tak też zrobię, ale to dopiero w pl bo jakoś norweskim lekarzom nie ufam, po tym jak męża stetoskopem badał przez bluzę, a na rozwaloną głowę przykleił plaster bez opatrunku
Cześć wszystkim.
Oglądacie eurowizje? -
Ania zaciskam kciuki za udane IUI jeśli wszystkie wyniki sa juz dobre to przecież musi udać ,myśl pozytywnie,bo to tez dużo daje.A powiem Wam dziewczyny,ze ja wcale nie przestałam sie nakręcać i martwić czemu tak długo sie nie udaje ,no i myslalam o fasolce cały czas ,cieżko mi było myślec pozytywnie,ale próbowałam no i jednak sie udało ,wiec w coś takiego jak blokada psychiczna i odpuszczenie trudno mi do końca uwierzyć ,bardziej w jakiś problem medyczny który jeszcze jest nie naprawiony także nie martwcie sie,ze myślicie ciagle o dzidziusiu ,bo jak bedzie odpowiedni moment i wyniki dobre to sie pojawi mi za pierwszym razem zaraz po wyleczeniu bakterii ,a teraz zbiciu prolaktyny sie udało a staraliśmy sie rok tu i tu i myslalam cały czas o ciąży .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 09:16
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Roza witaj, też do 30-tki chciałam mieć dziecko, potem chciałam być chociaż w ciąży, później liczyłam na ten szczęśliwy urodzinowy cykl, a teraz... czekam cierpliwie, ale Tobie życzę powodzenia
Inez, serio tak można leczyć?
Mona, ja tak z "doskoku" i nie do końca, ale na Szpaka się załapałam, jakoś mnie nie powalił jego występ
Dziewczyny, jak mnie ten kaszel męczy, mam wrażenie że płuca wypluje i gardło mam od niego zdarte
Mam do Was pytanie, ponieważ przymierzam się do kupna zmywarki, kupujecie sprzęty jednej firmy, czy raczej wybieracie te co Wam bardziej odpowiadają?Roza86 lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki jak tam ?
Alexia - wiesz ja do tej iUI podchodze troche na zasadie odebebnic i juz . bedzie dco ma byc
Ogladałam ale prawie koncowke zapomniałam
Myszka a byłas u lekarza ?? ostatnio sporo jest wirusówek..moja mam od 2 tyg sie meczy nawet zakazała mi przychodzic zebym sie pred IUI nie zarazaiła