My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:A co tu tak cicho, bo na drugą stronę wpadnięcie ;p
A myslalam Aniu, że Ty na diecie.hihih ..nooo moja dieta posla do lamusa odkad nie mam kuchni i nie mam jak gotowac
-
Heloł dziewuszki. Co tu słychać? My wczoraj wróciliśmy z Bieszczad. Było cuuuudownie. Jutro niestety już do pracy trzeba iść.
Jutro też mamy odebrać wyniki kariotypu. Nie wiem czego mam się spodziewaćmam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pod koniec maja przystąpimy do ostatniej próby z hormonem wzrostu, no chyba że zdążą zakazać in vitro do tego czasu.
Ara wszystkiego najlepszego na nowej drodze
Justii trzymam kciuki aby wszystko było ok.
ara lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Od wczoraj nie moglam sie zalogowac jakies naprawy techniczne, u Was tez tak było?
zizia_a homar zaplanowany na czwartek, w dniu rocznicy.
Dzis poczułam co to mdłości nie wiedzialam ze potrafie tak szybko biec do łazienkina szczęście pozniej tylko mnie mdliło i juz jest ok. Dzis wizyta u gina, oby pęcherzyk był w właściwym miejscu bo na reszte to jeszcze za wcześnie.
Miłego dnia :*
-
Cześć dziewczęta,
Kamila, Justi - gratulacje. Justi, nie martw sue - ja w drugiej ciazy plamilam az do 10 tyg..,
Aniu, kciukam.
Mona, ach, zazdraszczam Chorwacji..chociaz tan jest w miarę bezpiecznie;)
Ara, Ara, gratulejszyn...ara lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Mona miło, że ktoś o mnie pamiętaja też o Tobie myślałam jak mknełam przez Lubelszczyzne.
W Bieszczady wszyscy jadą bo tam można zapomnieć o całym świecie
Wyniki odebraliśmi, i ja i mąż nie jesteśmy GMO (taki żarcik) znaczy wyniki wyszły ok, chociaż mąż zawiedziony że za 350 zł dostał "tylko" kartkę A4.
A u mnie cykl trwa już 28 dni. Piszę "już" bo ostatnio miałam max 26. Brzuch boli mnie już od tygodnia a @ nie widać na horyzoncie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 17:58
Ania_84, zizia_a, Mona_M, Roza86, ara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Dziewczyny wyżalę się... wczoraj byłam u ginekologa, miałam ze sobą wyniki męża, wykresy (akurat 3 pełne uzbierałam) i myślałam że może jakieś badania zleci albo zauważy w moich wykresach coś niepokojącego, no cokolwiek. Zdążyłam tylko wspomnieć że jestem po usunięciu torbieli jajnika i że się staramy... no więc pomarudził że trzeba było od razu zrobić drożność jajowodów (?! kudre no, jakby lekarz przyszedł porozmawiać ze mną przed operacją to pewnie bym mu o tym powiedziała) no ale kazał się przygotować do badania bo USG chciał zrobić, robi mi to usg i mi się pyta z którego jajnika miałam usuniętą torbiel, więc mówię że z prawego, a on na to "no to teraz ma pani na lewym" dopiero jak zobaczył że zaczęłam się trząść i łzy mi się w oczach pojawiły to zapytał w jakim momencie cyklu jestem, powiedziałam że mniej więcej w połowie to stwierdził że może to po owulacji zostało, mam się do niego znów zgłosić zaraz po miesiączce. Wiecie jaki miałam wczoraj zrąbany wieczór? Połowę czasu wyłam, nie jestem psychicznie gotowa na powtórkę z "rozrywki", dziś mi trochę lepiej, ale powoli zaczynam myśleć że widocznie nie jest mi pisane dziecko
-
Myszka ale palant zamiast delikatnie jakos to ten tak walnąął
Zizia co do remontu makabrapowoli to idzie ale były przeboje róznica w poziomach o okolo 20-30 cm ..
wic masakra .. teraz kłada I warstewe betonu pozniej steropian i znowu wylewka ..
mowi sie ze jak ktos ma szczescie w milosci to nie ma w zdrowiu jak ma sie kase to sie nei ma zdrowia itp itd..no coz.. jedyne co mge powiedziec widac nasza Milosc jest bezcenna bo ani dziecka ani kasy
odebralam wczoraj biocenoze III - pisze ze dosc liczne bakterie wiec juto albo pojutrze sie okaze czy niemam jeszcze jakis bakterii i jak beda to stwierdzam ze na jakis czas odpuszczam .bo znowu nas do IUI nie dopuszcza ..
-
choco wrote:Cześć Dziewczyny.
Mona miło, że ktoś o mnie pamiętaja też o Tobie myślałam jak mknełam przez Lubelszczyzne.
W Bieszczady wszyscy jadą bo tam można zapomnieć o całym świecie
Wyniki odebraliśmi, i ja i mąż nie jesteśmy GMO (taki żarcik) znaczy wyniki wyszły ok, chociaż mąż zawiedziony że za 350 zł dostał "tylko" kartkę A4.
A u mnie cykl trwa już 28 dni. Piszę "już" bo ostatnio miałam max 26. Brzuch boli mnie już od tygodnia a @ nie widać na horyzoncie.
A moze siurnij na patykaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 22:22
-
choco wrote:Ania postanowiłam poczekać do piątku. 13 już mi kiedyś przyniosła szczęście
-
Dzień doberek
ja od rana planujehihih
mysalam ze sie dziś nie rusze po plewieniu tych truskawek
ale nie jest zle
jest moccc