My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! W sobotę skończyłam 29 lat... Plany o dziecku przed 30 (rocznikowo) juz nierealne.
Niemniej kolejny cykl, kolejne próby i nadzieje.
Dobrej nocy kochane, kurujcie się. U mnie mąż chory.... A jak chłop ma 37 stopni gorączki to koniec świataAlexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Czara.
Justi a skąd jesteś? Pewnie pisałaś tylko mi umknęło. Może ktoś z forum ci poleci dobrego lekarza.
U ns po wprowadzeniu mm jest jakaś masakra ;( Tomek znów mq bóle brzucha pół nocy płacze, ma gazy i nie może zrobić kupy. Na piersi po eliminacji nabiału już było ok a tu znowu nocki z głowy. Jestem załamana ;( -
dzien dobry,
Izo, odpisałam ci na belly
witaj Czarna, powodzenia w staraniach
justi, nawet jeśli kolejny lekarz by coś powiedział, to odpowiedziałabym, że niestety ale okazało się, że mamy inny pogląd na starania o dziecko. Powiedziałabym że nie czułam się komfortowo i nie umiałaś mu zaufać, a zaufanie jest dla Ciebie ważne. Bez przesady, płacimy składki, można zmieniać ile się chce.
miłego dniaara lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Czarna Witamy
Iza - współczuje
KOnwi .. matko ale Ty masz co rusz z tymi choróbskami
Justi zmień lekarza
Ara dobrze ze powoli spada tempka
Myszk ja jakos nie moge sie przestawic po tym weekendzie
Kami wita się na dobry poczatek dnia troche brudna- ale nadzór budowlany niestety z tym się łaczy
Mona_M, ara, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Część Dziewczynki.
Witam się z Polski.
Jestem u Mamusi. Wreszcie się widzimy. Ogródek piękny, młody buszuje w kwiatach. Mój ogrodnik kochany. Pięknie tu. Nie ma to jak w domu. Aż łzy same płyną. Tesknilam tak bardzo.
Witaj Czarna.
Ara, świetnie,ze narzeczony się lepiej czuje.
Justi, nie stresuj się. Zmień lekarza.
Miłego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:03
ara, Izoleccc, Alexiaa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
jutro wyruszamy na nasz ślub, spakowałam nas i dziwnie mi jakoś - bagaż mamy mniejszy niż na weekendowy wypad do rodziców to naprawdę dziwne...
trzymajcie się, do zgadania po drugiej strony mocy!Ania_84, Izoleccc, Kuba12, Alexiaa, LaRa, zizia_a, Mona_M, choco lubią tę wiadomość
-
ara wrote:jutro wyruszamy na nasz ślub, spakowałam nas i dziwnie mi jakoś - bagaż mamy mniejszy niż na weekendowy wypad do rodziców to naprawdę dziwne...
trzymajcie się, do zgadania po drugiej strony mocy!ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:jutro wyruszamy na nasz ślub, spakowałam nas i dziwnie mi jakoś - bagaż mamy mniejszy niż na weekendowy wypad do rodziców to naprawdę dziwne...
trzymajcie się, do zgadania po drugiej strony mocy!
Ara powodzenia I bawcie się dobrze. Po drugiej stronie nie jest tak źleara lubi tę wiadomość
-
Ara Wszystkiego co Najpiękniejsze my z moim
mieliśmy 2 Śluby cywilny i po 2 latach Kościelny ,śmiejemy sie ,ze przydałby sie trzeci bo to coś
Wspaniałego
Ania cudowny kociakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 00:49
ara lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
ja pierdole,test wyszedł pozytywny,mam plamienie w terminie okresu,nigdzie nie moge sie dodzwonic do gina jakiegolwiek zeby przepisali mi luteine chociaz,moze cos pomoże.....,w mojej przychodni nie przyjmuje dzis zaden,kurwa co mam robic,znowu mi poleci,moze do rodzinnej polece
bosze
bosze
bosze
.....................................................................................................................................................................................................................Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 09:15
-
nick nieaktualny
-
Ara, do poklikania, trzymajcie się i powodzenia!!
justi, spokojnie.. możesz iść do rodzinnego ale raczej Ci nie przepisze.. będzie dobrze.. takie nerwy bardziej zaszkodzą zarodkowi, niż ta luteina pomoże. Gratuluje
miłego dniaara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra najlepszego :*
Justi bez paniki. Masz luteine to aplikuj i czekaj. Nic innego ci ginekolog nie powie. Zwłaszcza w tak wczesnej fazie. I się ciesz że tak szybko się udało.
A u mnie właśnie mija 2 lata starań. Bosko. A w tym cyklu owulka miała mnie w doopie. Czyli norma.
Od dziś luteina i heja.ara lubi tę wiadomość
-
Justi spokojnie Luteine ci lekarz rodzinny przepisze ale na 100%
a jak nie to prywatnie
MOna to potraktuj ja luta nih spada niechobjawi sie w Chorwacji
matko jkie dzis mialam sny ..
najpierw snił mi sie potwór czyli B.Szydło ze byla w moim kiblu a ja na nia klełam .. pozniej snilo mis ie ze bylam w pracy .. i przy mnie urodzily dwie kobity ..pocczym zabrały mne na jakas wycieczke na ktorej jakis maz podejrzewal zone o zdrade z szefem i tak bylo .. pojechałz a nimi w poscig do ktorego dolaczyla sie policja zatrzymali ich tuz nad przepascia :p
boniu co ten progesteron ze mna robiIzoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi idz do apteki jak cos mysle ze luteine spokojnie dadza jak powiesz ze w poniedzialek doniesiesz recepte
MOna noo zabojczy
Mona_M lubi tę wiadomość