My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Przesyłam Wam wiruski :*
Jestem szczęśliwa jednak wcześniejsze przeżycia nie pozwalają mi się cieszyć tak jak bym chciała, nie zrozumcie mnie źle. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, bardzo tego pragnę! Strasznie się boję. Teraz jestem mocniejsza psychicznie i wiem, że nie mam wpływu na to czy znowu poronię. Mam nadzieje ze tym razem sie uda, caly czas mysle o mojej kruszynce...trzeba wierzyć ze będzie dobrze :*
Katjaa, Kuba12, Izoleccc, LaRa, Krokodylica, Alexiaa, Inez87, Myszk@, zizia_a, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gorzata - zrosty to wlasnie ednometrioza? przynajmniej kiedys tak mi to tlumaczyli . I ilosc ich sugeruje o grupie jest ich 4 = przy 4 stopniu edno - zrostow jest tyle ze kobie prawie nie ma szans na zajscie. Wiec jak piszesz miz e uf nie masz endometriozy to mnie to dziwi .. moze sie myle.
-
cati wrote:Gorzata - zrosty to wlasnie ednometrioza? przynajmniej kiedys tak mi to tlumaczyli . I ilosc ich sugeruje o grupie jest ich 4 = przy 4 stopniu edno - zrostow jest tyle ze kobie prawie nie ma szans na zajscie. Wiec jak piszesz miz e uf nie masz endometriozy to mnie to dziwi .. moze sie myle.Starania od 10. 2014
HSG 12.2015
Laparotomia 03.2016 -
Kamila :-*
Justi tak nie ma co ufać lekarzom i personelowi medycznemu , ja ufałam poszłam do szpitala ze zdrową idealną ciążą czekać na cc,a wyszłam z jednym dzieckiem,a drugie musiałam pochować ...
Od tego czasu nie ufam lekarzom ! ;-(
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Kamila Gratulacje na pewno bedzie wszytsko dobrze
Alexia bardzo współczuje i nie dziwie się że nei ufasz lekarzom ..
My po wycieczce padliśmy zwiedziliśmy "cały świat " hahah
a Mój chrześniak jest cudowny :*justta, Kamila ;), Katjaa lubią tę wiadomość
-
Gorzata30 wrote:Witam, nie to nie to samo. Ognisk endometriozy nie było widać po otwarciu brzucha. Zrosty to prawdopodobnie pozostałość po stanach zapalnych w obrębie otrzewnej ( u mnie zaatakowały jajniki i przede wszystkim jelita). W sumie to gdyby nie ta torbiel i skierowanie na zabieg to nie wiedziałabym o zrostach, które mogły być powodem tego, że nie mogę zajść w ciążę... Tyle w złym dobrego
KAmila gratulacje
Ania caly swiat ? i mnie nie odwiedzilas oszty... -
Hihihi widzisz Cati ... noo ale widac tam musze pojechac na dłuzej a nie na kilka minut
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja bakterie w moczu maga dawac znac ze w posiewie z szyjki tez bedziesz miala bakteria a to juz bedzie problem .. moze warto to sprawdzic ..
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Katja bakterie w moczu maga dawac znac ze w posiewie z szyjki tez bedziesz miala bakteria a to juz bedzie problem .. moze warto to sprawdzic ..
To do gina czy rodzinnego iść?
To może pogarszac śluz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:12
-
yy jak zbagatelizował.. ja przy takich wynikach od razu mialam skierowanie na posiew z moczu .. wiadomo moze wyszły dlatego ze np podczas pobierana moczu cos bylo zanieczyszcone .. ale warto to spradzic
Ja bym zrobiła posiew z moczu i posiew z kanału szyjki .. jak cos wyjdzie wtedy zdecydujesz gdzie isc
co do sluzu ..hmm..szczerze niewiem ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:yy jak zbagatelizował.. ja przy takich wynikach od razu mialam skierowanie na posiew z moczu .. wiadomo moze wyszły dlatego ze np podczas pobierana moczu cos bylo zanieczyszcone .. ale warto to spradzic
Ja bym zrobiła posiew z moczu i posiew z kanału szyjki .. jak cos wyjdzie wtedy zdecydujesz gdzie isc
co do sluzu ..hmm..szczerze niewiem ..
Zbagatelizowal bo kazał tylko dużo pić wody... bardziej przejął się bardzo dużą ilością kryształków fosforanow wapnia no ale duże ilości wody to miały poprawić.