My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBuziaki pozdrawiam
Ania widziałam mistrzynie drugiego planu na fb he he niezła jest... chociaż Kotka ma parcie na szkło bardziej niż ten remont kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 19:41
zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej Dziewuszki
Aniu na casting z kocica
Dziewuszki mialyscie tak że po owu parę dni pobolewal Was brzuch??? Ni to na @ ni to na owulacje, a do tego wczoraj po leciała mi żywa krew mój uważa że jestem w ciąży ha ha
co do bolu po owu ja mialam kilka razy .. ale niewiem czy to bylo zwiazane z tym ze bardziej sie wsłuchiwałam w organizm , a moze Twój ma racje kto wie -
nick nieaktualnyHej dziewczyny tymczasowo zegnam sie z Wami, bo znikam na caly miesiac
Ruszamy z mezem w podroz zycia po Islandii i Kanadzie.
Zycze Wam wszystkim super wypoczynku w majowy weekend i mam nadzieje czytac same dobre wiesci jak wroce
Inez87, Ania_84, Katjaa, WróżkaZielona, Krokodylica, LaRa, Kaśka28, marissith, zizia_a, choco lubią tę wiadomość
-
Anulka udanego wyjzdau i życze wpadki w czasie wycieczki podczas totalnego relaksu
Anulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski!
help!!! zostało nam 6 dni do ślubu a mój leży od ponad tygodnia z gorączką generalnie innych objawów brak, zaliczyliśmy trzy szpitale, z racji naszego niedawnego pobytu w Brazylii obstawiali malarię ale ją wykluczyli, ostatecznie zdiagnozowali zwykłą infekcję wirusową ale dziwnie mi to wygląda... gorączka tylko po południu/na wieczór/na noc, crp 11, ob 8 więc nijak na nic to nie wskazuje
spotkałyście się z czymś takim? nie wiem czym go leczyć i jak postawić na nogi, z rana jest ok, później dętka pomysłów mi brak, w szpitalu kazali brać tylko paracetamol w razie gorączki, od siebie dodałam witaminę C, D, miód, sok z czarnego bzu, neosine na wirusy ale chujnia jest, nic nie pomaga na moje oko... gorączka też jakaś spektakularna nie jest (do 38,3) no ale codziennie się pojawia co mnie nieco niepokoi -
Ara,może to infekcja od czegoś konkretnego. Od pęcherza, ucha lub czegoś jeszcze. Mój młody nie miał kiedyś żadnych objawów A chorował na zapalenie płuc. Wydaje mi się ze gorączką musi mieć przyczynę,jeśli utrzymuje się tak długo.
ara lubi tę wiadomość
-
Ara a jak zęby ?? CRP nie ma wysokiego ja takie przy kanałowym leczeniu miałam a OB wtedy mialam 35 .. CRP szybciej reaguje niz OB
zawyczaj goraczka bardziej uaktywnia sie wieczorami ..ara lubi tę wiadomość
-
No właśnie żadne z wyników nie wskazują na infekcję bakteryjną - gorączka za niska, crp i ob za niskie... w morfologii ma zwiększony udział leukocytów (tylko procentowy, ilościowy jest ok), do tego powiększona śledziona i tyle. W szpitalu zakaźnym orzekli, że to jakiś lokalny wirus. Może kontrolnie wyślę go jutro na powtórkę badań - zobaczymy co się dzieje z crp i ob, może coś się ruszyło...
Boję się na własną rękę kombinować z antybiotykiem a na wypisie ma, żeby nie stosować antybiotykoterapii
Ania powiem Ci, że myślałam nad zębami, wieki już nie był u dentysty, ale generalnie nic go nie boli... a Tobie co tam było? Bo stan zapalny raczej daje jakieś objawy, nie?