My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh Kuba doskonale rozumiem .. ja byłam jedynakiem i zawsze slyszałam podobne teskty
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha kocur jaki kierownik budowy
Cati dziewczyny juz mowily ale nie dzwiagaj stolow, co Ty!
Katja zaczelam szukac tego cross fit u mnie w okolicy. Nie schudne od tego za bardzo?
Z silownia sie nie widzialam chyba od Wielkanocy, czas ruszyc tylek.
Kuba wspolczuje, wyobrazam sobie ze bedzie Ci ciezko. Ale dasz rade.
A moze wcale nie bedzie tak zle? Moze szwagierka zobaczy ze nie podlapujesz tematu ciazy i da spokoj
Mnie takie sytuacje uodparniaja. Jak na poczatku posypaly sie ciaze w blizszym i dalszym otoczeniu bardzo przezywalam. Doslownie sie posypaly bo co dzien dowiadywalam sie o kolejnej
Ale pozbieralam sie i teraz takie wiesci nie ruszaja mnie az tak jak kiedys.
Mialam chyba taki przyspieszony kurs radzenia sobie z czyms takim.
No ale przebywanie wsrod ciezarnych i swiezo upieczonych matek boli i tego nie da sie obejsc...
Ja juz odliczam do weekendu i wymarzonego urlopu
cati lubi tę wiadomość
-
No to po wizycie u immunologa:
Protrombiny – ujemne:)
czynnik V Leiden – ujemny:)
mthfr A1298C w układzie homozygotycznym – no i tu nie jest zbyt dobrze...bo ten kwas foliowy jednak ma wpływ na komórke jajową i podział zarodków..także ten teges w sumie to nie jest dobrze...łykam dalej kwas!!
miłego dnia laseczki!!! -
nick nieaktualnyHej. Witam się z pracy
Anulka może od cross fit u za bardzo nie schudniesz ale celulit znika ciało robi się jędrne figura nabiera pięknych kształtów i pupa się pięknie podnosi przynajmniej mi
Zuzia nie znam się na tych wynikach ale przykro mi
Dziewczyny mną dalej targaja wątpliwości czy chce być z M. Na szczęście nie ma go w domu i teraz jedzie na szkolenie na 3 tygodnie... cieszy mnie to a przecież nie powinno do tego gratisowo od wczoraj pobolewa mnie brzuch a boję się brać tabletek. -
Cześć Dziewuszki!
Anulka, wiesz co? Postanowiłam,ze dam radę. Dam sobie spokój. W końcu przecież się lecze i będę jeszcze mama, tylko jeszcze nie teraz. Zgadza się? Takiego podejścia uczę się od kochanych forumowiczek. Niech sobie gada ile chce.
Zizia, lykaj, ile się da kwasu foliowego i wyniki będąc lepsze. Wierzę w to.
Katja, stało się coś poważnego, ze masz takie myśli. Ale nie podejmij pochopnych decyzji. Emocje są złymi doradcami. Co jest powodem Twojego bolu? Powodzenia w pracy!
Ania,remont postępuje? Lubię mieszkania po remoncie. Taka pozytywna panuje w nich energia.
Ja po dwóch tygodniach kursu sporo się nauczyłam, ale głowę mam jak bania. Tyle nowych informacji nie chcę się zmieścić.
♡ ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 16:12
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZizia ja tez nie mam pojecia co to oznacza, ale jak juz wiadomo co jest nie tak, to mozna cos na to poradzic?? Trzymam kciuki.
Katja o to mi wlasnie chodzi! Ujedrnic i podniesc pupe
Co do M to w czasie tej rozlaki moze uda Ci sie zlapac dystans, na spokojnie przemyslec pewne sprawy. Nie znam szczegolow, ale pamietaj ze bardzo duzo da sie rozwiazac szczera i spokojna rozmowa. Tymczasem ciesz sie rozlaka, moze wlasnie tego Ci trzeba, popatrzysz na wszystko z innej strony.
Kuba super! Tak trzymac.
Ja sie dzisiaj zalatwilam. Pomyslalam, rozpieszcze sie a co, zasluzylam i umowilam sie z kosmetyczka. Zrobila mi piling, maseczke i masaz twarzy i skaplu. Ale relaks mowie Wam!! Ale zeby nie bylo tak dobrze to przyjechala ciezarna
Pogratulowalam bo wypada i nie ciagnelam tematu. Tylko w trakcie rozmowy wyszlo, ze dzisiaj ma usg, ze powinno byc widac plec i zaczelo sie -
nick nieaktualny
-
zizia_a Mnie gin zalecił ActiFolin 2mg podobno jest lepsza przyswajalność kwasu foliowego.
Anulkaa ja tez wczoraj sie rozpieszczałam Fryzjer nowy kolor i podcięcie. Zrobiłam sobie masazyk z ultradźwięków+ serum i maseczka ale sama w domu. Do tego nowy kolor na pazurkach. Relaks pełna para, a wieczorem była randka z mężem Mialam wolny dzien i musze jakos odganiać negatywne myśli, jutro ide na bete ale jakos przeczuwam negatywny wynik
Zamówiłam siebie nowe lakiery hybrydowe chiodo pro znacie?, ucze sie na innych (kupione w zestawie). Któraś z Was robi sama sobie hybrydy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 13:18
zizia_a, Anulkaa, Krokodylica, Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anulka noo to pełen relaks
Zizia - czyli chyba jest to ta mutacja ktora zazwyczaj wystepuje u kobiet ?? zwiaksza ci kwasik foliwy i przeciwzakrzepówki przy IVF to chyba w standardzie daja wiec bedzie ok
a u nas remont dalej trwa w najlepsze zaaz wam wrzuce koorydynatora budowy - nadzór pełna gębazizia_a lubi tę wiadomość
-
Kamila ;), Mona_M, zizia_a, Inez87, Kuba12, Katjaa, Anulkaa, Myszk@, Zołza:), Krokodylica, marissith, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidze ze nadzór jest fajny przy remoncie:)... ja dopiero ruszam z remontem pod koniec maja ale juz sie boje tego bałaganu...
cos trzeba zmienic - w czerwcu 30 urodziny:), chcemy tez z mezem sie pełna para w tym miesiacu starac o potomstwo i moze prezent na urodziny bedzie jak znalazł....ale wiecie jak jest- jak sie czasem chce- to nie ma, czasem zazdroszcze tymco im tak bezproblemowo idzie zajscie w ciazę.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej:) no nie wiem czy większość kobiet bo mi powiedział lekarz ze do końca życia mam brać kwas foliowy, mi przepisał cos takiego : Acidum Folicum kwas foliowy 5 mg, a w czasie starań 15mg..no i ze kwas foliowy wpływa na dzielenie komórek i na jakość..czy jakoś tak...
Kamila, Anulka zazdroszczę..tez by mi się przydał masażyk..fryzjer itp itd..
Ania kciukam za remont...
Katja na gorąco nie podejmuj decyzji..może zatęsknisz za swoim po tych 3 tygodniach..a może i szybciej??
ja jutro jadę na weekend majowy na Słowacje ( a przynajmniej mam taka nadzieje) także ten teges do środy
-
Zizia ja biorę ten sam kwas foliowy - moze nie wiekszosc ale to jenda z najczesciej spotykanych mutacji
hahah no teraz pracownik domaga sie żarcia wiec musze nadzorczyni dac jesczizia_a lubi tę wiadomość