My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj narobiłam se ochoty na pierogi z jagodami ii polane śmietanką słodką mm aż ślinka leci,kiedyś zamiast neta szło sie do ogródka i zrywało sie a to maliny a to czeresnie a to ogórasy na obiad a potem wychodziło sie pokłótym przez osy,czepiały sie mnie jak nie wiem co
-
nick nieaktualny
-
katjaa łoo matko ja to po każdej kłótni sie rozwodze, wywalam go z domu,juz pisałam rozwod niedawno,no ale zawsze jakoś tak złość zejdzie wytłaumaczymy se co i jak potem jakieś żarty,potem mnie rozmieszy no i potem to zgoda..wiadomo jaka...
wszystko jest do rozwiązania tylko rozmawiać trzeba. -
Katja spoko luz ja w poniedziałek tydzien temu mojemu oddałam obrączke pozniej pogodzilismy sie przy finlandii i sexie
-
Kuba12 wrote:Wow, Ania dobrze widzę? IUI rozpoczęte? Gratulacje i trzymam kciuki!♡
zdecydowalismy sie ze sprobujemy - najwyzej sie mega zadłuzymyKuba12, marissith, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Wszystko będzie dobrze
Noo to oficjalnie dziś rozpoczynamy remont kuchniKuba12, Anulkaa, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
ooo wy winko , to ja soczek cholera napila bym sie...
dzis mam okazje ! przyjacioolka urodzila piekna dziewcyznke )
to trzymam kciuki Aniu za dalszą walke !! no i gratki za wychoowanie super sluzu xD hehe
Kuba - bedzie dobrze , zobaczysz
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Cati,mój też jest ok,ale już nawet nie myślę,ze coś może z niego być.
A propos winka, dobry soczek też wystarczy, żeby wypić zdrówko mamy i dzidzi.
Dobranoc Dziołchy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:43
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatja mam nadzieje, ze konflikt zazegnany...
Ania powodzenia z remontem! Ja bym bardzo chciala ruszyc z remontem u nas w tym roku, ale zawsze cos stanie na przeszkodzie.
Albo trzeba wybrac: remont albo urlop
Poza tym kompletnie nie mam zmyslu artystycznego i nie wiem jak moja kuchnia albo lazienka ma wygladac. Umiem tylko ogladac zdjecia i pokazac co mi sie podoba ale odniesc to do naszego domu to juz ciezko.
A chce miec ladne i praktyczne i takie co sie nie brudzi
Lekarz obejrzal moja prolaktyne, jestem milo zaskoczona bo odpowiedzial mi w ciagu jednego dnia. Zalecil malo stresow i moge ew brac castangus, bo prolaktyna w normie ale przy gornej granicy.
Milego dnia dziewczyny!
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Anulka ja też castagnus łykam
Katjaa, precz z kłótniami, zgodzić się trzeba
Aniu zazdroszczę remontu kuchni, jaki masz plan? Pochwalisz nam się później efektami?
Zizia, nie umarło, wiosna, naturalną witaminkę D łykamy
Odebrałam dziś zamówienie z apteki, mój małżon od jutra zaczyna suplementację profertilem, trzymajcie kciuki żeby zadziało -
nick nieaktualnyHej Dziewuszki:)
W końcu po pracy.
Nie nie pogodzilismy się. Wczoraj wrócił późno do domu od swojej mamy i chciał się położyć do łóżka to nie miałam ochoty z nim spać i poszłam do młodej spać.
Buziaki.
Myszka profertil drogi co???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:14