My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulkaa wrote:Jak na zlosc nie kupilam
Myslalam sobie, przeciez w ciazy bede to po co mi wino na weekend
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Anulka kurcze jakbym mogła to bym Ci przesłała, mi się @ kończy, może dla poprawy nastroju małża wieczorem wykorzystam.
A ja mieszkam na wsi, ale takiej podmiejskiej, nie ma tu obór i chlewików jak u ciotek małżona, ale i tak jest cisza i spokój, właśnie kwitnie czereśnia i grusza, jabłoń też zaczyna mieć kwiatki lada moment zaczniemy niedziele spędzać na hamakachAnia_84, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajka takie jajka
Ja co prawda z miasta, ale w dziecinstwie kazde wakacje, ferie swieta byly na wsi u dziadkow. Moje najlepsze wspomnienia. Nie zamienilabym na zadne zagraniczne wczasy. Bieganie od rana do wieczora po polach, lasach, zero telewizji. Marchewka prosto z ogrodka babci, mleko prosto o krowy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Anulka kurcze jakbym mogła to bym Ci przesłała, mi się @ kończy, może dla poprawy nastroju małża wieczorem wykorzystam.
A ja mieszkam na wsi, ale takiej podmiejskiej, nie ma tu obór i chlewików jak u ciotek małżona, ale i tak jest cisza i spokój, właśnie kwitnie czereśnia i grusza, jabłoń też zaczyna mieć kwiatki lada moment zaczniemy niedziele spędzać na hamakach
ale to nei to c na wsi
choc teraz jak jezdze nawies to malo jest gospodarstw np zeby byla krowa , kon , swinki
ba w wielu nie ma kur
-
Myszk@ wrote:Aaaa, Katjaa Julka to ma wyczucie, weźcie na klamce powieście "nie przeszkadzać" albo "zakaz wstępu" żeby ten Twój się nie stresował
-
nick nieaktualny
-
Katja dopisz sobie na wodzie mineralnej zamiast woda to dostaw kreseczke i będzie wóda
Anulkaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPfff takie wyczucie Julka ma niestety bardzo często! Oznajmiła nam, że jak będzie miała mieć brata to się wyprowadza bo ona chce tylko siostrę...
Hehe mój jak piję piwo to ja wyglupiam się i do kieliszka wlewam wodę mineralną i po 3 kieliszkach do mojego: a się naebalam... prowadź do łoża rozkoszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 18:31
Ania_84, Izoleccc, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Kuba12 wrote:Dzieciaki w tym wieku już są świetnie poinformowane. Mój młody regularnie pyta o takie rzeczy.
Taki dzisiaj mam piekniusi śluz. I co z tego cholera jak nic nie wychodzi z tego!
ja na szczescie odzyskałąm mój piekny sluz któy nawet moj ginekolog wychwalił
bo po tej infekcji to byla masakra .. plus po lactowvaginalu masakra mam od niego takie uczuclenie ze nie wiemKuba12, cati lubią tę wiadomość
-
Też wychowałam się na wsi. Anulka, znam smak mleka od krowy, warzyw z ziemią i owoców prosto z krzaka. I wiem co to bieganie od rana do nocy po
polach łąkach.
A jadłas poziomki z leśnych polanek? Ten smak i zapach. ♡
Lactovaginal to straszne cholerstwo. Też mnie uczynił. BrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 18:35
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:żeby maz mógł się upic
On abstynent od ladnych paru lat.
Ja jestem i od zaopatrzenia i od konsumpcji. Jak nie pomysle, to nie ma
Kuba tak pamietam, poziomki, jagody z lasu, agrest prosto z krzaczka i takie rarytasy.
Moj maz kiedys zabral siostrzenca i siostrzenice na spacer i pokazal im poziomki na krzaczku, a one zdziwione co to jest??
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa, a ja bym chyba wpisała taką temp jak masz ale zaznaczyła jko zaburzoną.
Zjadłam siemię, popiłam ziółkami, chyba czas spać, zebrać siły na nadchodzący tydzień pracy, bo ubiegły był koszmarny, miałam wrażenie że składał się z 4 poniedziałków i piątku...
Dobrej nocki dla tych co jeszcze dziś tu zajrzą, a dla tych co jutro miłego dnia