My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myszk@ wrote:Drogi jak cholera 160 zł za 30 dni kuracji, oby był wart swojej ceny
melduje ze moja IUI niestety sie nie udala...12dpo test negatywny...no ale podniose sie za chwile i bedzie dobrze:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Anulkaa wrote:Myszk@ i widzisz jakas roznice po castangusie? Poprawilo sie cos?
Szczerze to nie widziałam różnicy Cycki jak bolały przed wcześniejszymi @ tak bolały i teraz, chyba że wszystko potrzebuje czasu żeby zadziałać, zobaczę jak mi ten cykl minie -
Kaska - super wiara w siebie najwazniejsza i do przodu !!
Ania a u ciebie to chyba spore remonty ?? A nadzorca pierwsza klasa pewnie liczy na smakołyk za tak dobra robote
Ja dzis przenosilam stol ciezki jak diabli bo upierdzielilo mi sie ze dywan spod niego chce do maelgo pokoju polozyc... obym sobie czegos nie zrobila....
-
Kuba12 wrote:Kaśka, zazdroszczę Ci siły.
Anulka, czuję się podobnie.
Ile jeszcze możemy zrobić? Często stawiam sobie to pytanie. A ile jeszcze mam czasu? To pytanie ostatnio nie daje mi spać.
Kub a jakie mam wyjscie? poddac sie zalamac...nie ejstem gotowa sie z tym pogodzic wiec walcze choc bywa bardzo ciezko...
i dzien dobry dziewczynkiKuba12 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry
Kasia bo my kobiety to silne osobowości
Cati ja cie bardzo prosze uwazaj na siebie nie dziwgaj bo sie zbiore tam do Ciebie i skopie dupsko a przy okazji bede podziawiała zorze moje marzenie
cod o remontu ..no ppoki co tylko kuchnia ale juz widac ze ruszamy jedno a moze okazac sie ze bedzie wiecej niz przypuszczalismy -
Ania lap pierwszy samolot i przylatuj zorzy juz nie ma , bo sa biale noce czyli 24/h jasno xD
zorze to zimą )
Ale dobrze bede uwazac mamo :*
Kuba - tak to ja z synkiem dziekujeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
KUba dasz rade
ja miałąm przez 9 miesiecy na codzien dwie ciezarne obie urdzily w tym samym czasie .. teraz obie jezdza wozkami z maluchami a ja jak ten 'inny" oczywiscie jestem poza tym wszytskim -
No tak, przecież nie mam innego wyjścia. Ale ona tak celowo podkreśla swój stan. A ja najzwyklej czuję się inną.
Bo to tak jest, ze matki jedynakow są traktowane jak ogromne egoistki. Kiedyś na dworcu jakąś wredna baba mówi do mlodego:"niech Ci mamusia kupi siostrzyczke bo taki rozpieszczony jestes". Więc jak ktoś ma jedno dziecko to uznawany jest za zbyt wygodnego-bo nie chcę mu się do pieluch wracać.
Jak ktoś naprawdę nie chcę to mówią o nim, ze pewnie nie może.
I takie to jest porąbane .