My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ehhh rodzinni .. a moze lepiej bylo zeby cie skierował na usg i by była jasnosc a nie strzelac
Kochana zrob jeszcze raz moczna włąsny rachunek o chyba koszt 6 zł
i zobaczysz czy dalej jest tak samo jak tak zrob posiew moczyu i usg brzucha podczas usg powiedz ze jest podejrzenie piasku na nerkach to powinni sprawdzic dokłądniej
jak w posiewie cos wyjdzie to zrob posiew z kanału szyjki i odrazu masz jasnosc .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia a przygotowania jakoś idą powoli. Kupiliśmy euro bo strasznie drożeje a boję się że podrozeje jeszcze bardziej. Teraz mam w planach jakiś przewodnik kupić i poczytać
brzucha już nie zdążę zgubić
Aaaa co tam, nikt mnie tam znał nie będzie.
Ara jak tam gorączka prawie małża?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj tam brzuszek ..najwazniejsza zabawa i odpoczynek
Katja serio nie wiem co pomoglohahah
Ara jak tam ?? goraczka spada ?
-
Katjaa ja miałam pare miesięcy temu podobnie i tez jak u Ciebie rodzinny zbagatelizował,za to gin zrobił posiew z szyjki wyszły l.bakterie i zapisał antybiotyk i wlasnie coś na te zle wyniki moczu , i badanie moczu kontrolne juz bylo ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 18:09
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Gorzata30 wrote:Cati, ja dociekliwa jestem i dużo pytań zadaję (zboczenie zawodowe), więc wypytałam dokładnie. Inaczej powiedzieliby co wycięli i poszli dalej...
mnie malo kto slucha
-
Cześć,
witam nowe koleżanki..
Kamila, gratuluje..niech się zdrowo rozwija
Co do gorączki Ara, jak sytuacja na froncie? Moj Patryk miał przez 8 dni.. bez powodu tak naprawdę, nikt nie wiem skąd i dlaczego.. dochodziła do 38.5. po prostu samo przeszło.. a jak Wasze przygotowania? Gotowe wszystko?
Będąc w ciąży z Patrykiem, moja gin też mówiła, aby "zostawić ciaże swojemu losowi", bo możliwe, że płód uszkodzony(wiecie, ta ospa na początku ciąży) i nie chciała dać leków.. ale zdarzyło się tak, że krwawiłam w 8 tygodniu a jej nie było, poszłam do innego lekarza i przepisał mi lutkę 3x dopochwowo. Także, jak wtedy powiedziała co powiedziała, to nogi mi się ugięły, ale przyznam, że pogodziłam sie z tym, jakoś.. niemniej wraz z każdym usg, słysząc że jeszcze "nie wiadomo" czy ospa miała wpływ, coraz bardziej przywiązywałam się do Patryka, a oni mówili, że może być konieczność usunięcia, coraz trudniej mi było.. zaczęłam się cieszyć dopiero od 22 t ciąży..
no a tak wogóle to mój Patryk znowu chory.. do tego któryś z chłopców, dorwał mój telefon i chyba upadł - nie widziałam, w każdym razie na szybce jest pęknięciepochlastam się, telefon ma 4 m-ce..
ziza, dasz rade
miłego dnia kochaneKamila ;), Alexiaa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
dzięki że pytacie... bez większych zmian generalnie, choć wczoraj już nie miał temp. powyżej 38 st. więc jakiś progres jest chyba
przygotowania hmm powiem Wam, że w ogóle nie mamy głowy do tego, całe nerwy poszły na tą chorobęcieszę się, że nie robimy weseliska bo byśmy tam padli chyba
z grubsza chyba wszystko gotowe, trochę niefajnie mi z tym, że podchodzimy do tego jakoś tak aby odbębnić, nie umiemy się kurde cieszyć przez to choróbsko -
nick nieaktualnyJusti doczytałam, że lekarz każe ci odczekać 3 miesiące od poronienia. Mi jedna lekarka kazała pół roku. Wszyscy inni lekarze mówili żeby korzystać z tej burzy hormonów i starać się od razu. Pierwszy cykl był bezowulcyjny, z kolejnego jest Tomek. Od pozytywnego testu na lekach. Spróbuj poszukać bardziej ogarnietego lekarza.
-
no właśnie...tyle że teraz mają cała historie w kompie jakie badania robiłaś u jakiego lekarza itd.ten terazniejszy to mój drugi gin,u pierwszego bylam tylko raz bo mnie wkurwila bo gadala ze mna o ciazy tzn wypytywalam sie jak to jest jak jest sie w ciazy a potem okres o zagniezdzeniu i takie tam i ucieła mnie ze mam jakies urojenia zem panikara i ze moglam sie zbezpieczac a nie panikowac,ja do niej ze my sie staramy i trzasnelam drzwiami,no i teraz ta druga...no poronilo sie bywa aa i wyslala mnie na czyszczenie,w szpitalu powiedzieli ze tak wczesnie to samo sie oczysci oczywiscie dali mi wybór,wybralam bez czyszczenia,gin wkurwiona ze nie zrobili co chciala,no ii wlasnie 3 miechy kaze czekac,a teraz dostalam od niej na swedzenie taam,ii posiewu nie zrobila...i wlasnie chce zmienic i boje sie ze zobaczą w mojej historii ze tak zmieniam ginekologów a moze tak nie wolno i moze trzeci gin mi odmowi....bo co ja powiem noo nie pasi mi juz drugi gin...niby nie powinno ich to obchodzic allee...
swoją drogą nie mam szczescia do lekarzy albo ja za duzo chce.... -
Cześć dziewczyny
oj ciężko mi było iść do pracy p oweekendzie, tym bardziej że małżon jeszcze ma urlop i śpi jak wychodzę, ale jeszcze tylko czwartek i piątunio
Zdrówka dla wszystkich
Witam nowe koleżanki
Aniu nadzorca budowy genialny, zobaczysz nie pozwoli na fuszerkę
Kamila ogromne gratulacje!!!rozsiewaj tu na nas wiruski
Ara a ja myślę że jeszcze poczujecie gorączkę przedślubną, dla mnie był szok jak woziliśmy ciasta na sale i poczułam zapach rosołu, nagle do mnie dotarło że to już, że następny dzień to będzie Nasz Wielki Dzień
Kamila ;), Alexiaa lubią tę wiadomość