My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ania, a co planujesz?
Ja leniuchuje! Tak mi się nic nie chce, nie wiem kto za mnie pranie powiesi. Wrzuciłam wszystkie ubrania z szafy, żeby przejrzeć co już nie nosimy. Nie wiem co mnie napadlo,ale nie wiem kto to pouklada. Leń mnie dopadł niemilosierny!
-
Kuba a planuje robie sobie rozpiske jaki dzień na jaka prace przeznaczam
bo mam i ubezpieczenia i kosmetyki ( musze znowu ruszyć z poszerzeniem grupy sprzedażowej) i moja firme zwiazana ze lekarzami
a że teraz mam cykl szkoleń z ubezpieczeń bo wchodza nowe produkty to musze jakos sobie rozplanowac no i wcisnac w to wszytsko ogarniecie domu , mycie okien, stymulacje o ile dojdzie do niej bo jak posiew wyjdzie z bakteria to pewne skonczy sie na wizycie wypisania antybiotyku
no i musze troche poplanowac jesli chodzi o wydatki
jakas promocje firmy i mojej i meza wiec jest tego troche
póki co czekam na @ a franca nie przychodzi no nawet plamień nie ma
-
Nowatorka, witaj w klubie od niedzieli boli mnie gardło, a z ręką na sercu mogę powiedzieć że lodów nie jadłam, zimnego piwa nie piłam, skąd to cholerstwo się wzięło to nie wiem, może mnie przewiało, teraz mam mini katar - da się żyć, ale kaszel mam taki że mnie koleżanki z pracy do lekarza wyganiają. Czym się kurujesz?
Aniu, wow, rzeczywiście musisz plan dnia robić jak to ogarniasz? Ja bym chyba o połowie rzeczy zapomniała
Choco, to czekam w piątek na wieści
-
nick nieaktualny
-
Mona, aż antybiotyk dostałaś? Kurczę, może jednak pójdę do lekarza, żeby chociaż osłuchał, ja jak kaszlę to czasem czuję słodkawy posmak w ustach, czyli coś odktuszam, ogólnie leczę się cytryną, imbirem i sokiem z malin, dodatkowo M&Ms czyli mleko, masło i miód
-
Myszka ja sie "lecze" cytryna, miodem, lekiem homeopatycznym, woda morska do nosa,parowkami z rumianku i szalwi czyli...niczym bo tak naprawde malo to pomaga, niestety trzeba przelezec. Ja juz dzisiaj troche lepiej i cale szczescie bo nie wytrzymywalam juz. Na szczescie nie mam goraczki ale nie moge spac, oddychac, co 3 min dmucham nos i kaszle az mnie plecy od tego bola i kosci policzkowe. Poza tym slaba jestem strasznie a juz i tak bylam oslabiona sama ciaza i teraz to paskudztwo, dobrze ze mija juz. Zdrowka dla was dziewczyny.teraz jakies wirusy kraza
-
Jak wywołać @? Pochwalić się jej brakiem na forum. Czyli zaczęłam dzisiaj nowy cykl. Na piątek będę probowała się umówić do lekarza.
Dziewczyny dużo zdrowia wam życzę. Jedzcie miodek, czosnek i imbir i duuuużo leżenia pod kocykiem.**********************Gang 18+***********************
-
zrobiłam test za namową mojego m. o 23 i wyszły 2 grube krechy to 29 dc. po tylu miesiącach się doczekaliśmy,jeszcze nie wierzę ...
I powiem Wam dziewczyny,że wcale nie odpusciłam i nie przestałam myslec o ciąży.
Jedyny co zmienilismy w tym cyklu to zastosowalismy żel conceive plus ułatwiający zajście w ciążę i prolaktynę wyrównałam bo 2 cykle temu była lekko podwyższona także nie wiem co pomogło...
Ślę Wam maaaasę wirusków,wszystkim Wam się uda zobaczycie,mnie Kamila zaraziła i polecam spróbować żelik
LaRa, konwalianka, Inez87, choco, nowatorka, Kuba12, Kamila ;), zgredka, Roza86, Izoleccc, ara lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexia, gratulacje!!!! Rośnijcie zdrowo!!!!!
Choco, u mnie dokładnie tak samo, napisałam na fb i za chwilkę do stałam @. Czary jakieś czy co????
Powodzenia w nowym cyklu
Mona, Myszk@, Nowatorka, zdrówka!!!!!choco, nowatorka lubią tę wiadomość
-
aaaa Alexia gratuluje i rozwijajcie sie
choco, powodzenia w nowym cyklu
a ja teraz mam dziwny @.. od porodu dopiero 3-cia ale cykle trwaja 32 dni i samo krwawienie 5 dni intensywnego krwawienia, do tego pierwsze 2 dni to masakra, brzuch mnie tak boli ze ruszac sie nie moge, no i nie wiem czy mam z tym isc do gina? czy zostawić jeszcze? a pamiętacie, że miałam cykle 24 dniowe? jaki ten organizm jest przewrotny..a no i od razu po @ mam mega ciągliwy śluz.. gdzie, jak się starałam to go nie było WCALE!
aaaa chce się pochwalic, że moja kuzynka, która stara się o dziecko 8 lat, właśnie jest w 11 tyg ciąży w wyniku in vitro ( to była 3 ostatnia próba), bardzo się z nią cieszęchoco, Alexiaa, Izoleccc, marissith lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
my wczoraj mieliśmy szalony dzień
U meża wszytsko ok jaderka zdrowe, prostata tez hormony piekne zdrowy chłop
co do moejj wizyty Generlanie 2 IUI w toku zobacymy jak to będzie
od jutra zaczynam stymulacjezizia_a, Mona_M, konwalianka, choco, nowatorka, Myszk@, LaRa, Izoleccc, marissith lubią tę wiadomość
-
teraz doczytałam
Alexia GRATULACJE
Konwalija wiadac sie poprzestawiało
Ziza a Ty jak tam ?Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alexiaa wrote:zrobiłam test za namową mojego m. o 23 i wyszły 2 grube krechy to 29 dc. po tylu miesiącach się doczekaliśmy,jeszcze nie wierzę ...
I powiem Wam dziewczyny,że wcale nie odpusciłam i nie przestałam myslec o ciąży.
Jedyny co zmienilismy w tym cyklu to zastosowalismy żel conceive plus ułatwiający zajście w ciążę i prolaktynę wyrównałam bo 2 cykle temu była lekko podwyższona także nie wiem co pomogło...
Ślę Wam maaaasę wirusków,wszystkim Wam się uda zobaczycie,mnie Kamila zaraziła i polecam spróbować żelik
Uwielbiam takie wiadomości wierze ze teraz juz beda same takie wiadomościAlexiaa lubi tę wiadomość