My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelku bardzo miprzykro
odebrałam wynik progesteronu 6dpo / 7 dni po IUI chyba moge odetchnac troche
Progesteron (N55) 43,40 ng/ml
faza folikularna:0,2 - 1,5
faza owulacyjna:0,8 - 3,0
faza lutealna:1,7 - 27,0
po menopauzie:0,1 - 0,8
Kobiety ciezarne:
I trymestr:16,4 - 49
II trymestr:19,7 - 52
III trymestr:25,3 - 93Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 20:30
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBabelku strasznie mi przykro...Trzymaj sie.
Ladny progesteron Ania.
A ja zglupialam z moimi cyklami calkowicie. Wczoraj 16 dc i wyszedl mi pozytywny test owu. Gdzie ja juz dawno myslalam, ze po ptokach
Trzeba zmienic plany na wieczor!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nooo to będzie gorąca noc
Co do proga to odetchnęłam teraz pozostaje czekać i wtryniac ananasaAlexiaa lubi tę wiadomość
-
Ania piękny progesteron
Bąbel bardzo mi przykro
Myszk@ ja też nie żałuje wydanej kasy i nie wyobrażam sobie juz życia bez niej
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Helloł kochane ja pod nadzorem Kami - kotełki - per szefowej probuje pracowac ..
zizia_a lubi tę wiadomość
-
LaRa yyy nie wiem nawet jakos nie mam ustalonego terminu niby 8 czerwca termin @ wiec pewnie jak nie przyjdzie to sie dopiero odwaze
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 10:19
marzusiax, Mona_M, Anulkaa, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadny kocurek!
Cos cicho na watku...
U mnie taka podla pogoda, ze sie odechciewa wszystkiego. Czerwiec, 14 stopni, wiatr i ulewy Gdzie to lato albo chociaz wiosna??
Dzis zabraklo mi asertywnosci i wzielam na siebie kolejnego klienta...Mocno mi to ograniczy swobode wyboru dni i godzin w jakich pracuje. Tuz przed ivf. No nic bede sie martwic, jak sie wszystko zacznie.
Ale juz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam. Z drugiej strony im wiecej bede pracowac, tym mniej moze myslec o tym...
Chcialabym umiec mowic nie wtedy kiedy trzeba!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka - ja tez cierpię na brak asertywności. Niestety.
Coś miałam pisać i mi myśli uciekły kurcze.
Dzisiaj wpadam w hipotermię tak mi temperatura spadła. Może owulka się czai hmmm.
Wczoraj pomalowałam sobie pazurki hybrydą na neonowy róż w białe kropki jestem z siebie dumna, ale tak śmierdział lakier że aż w głowie mi się kręciło jak na haju
-
nick nieaktualnyZizia nie umiem im zrobić ładnego zdjęcia niestety.
A z tymi badaniami to współczuję. Najgorsze jest to jak się nie wiem na czym się stoi.
A mi się dzisiaj śniło, ze byłam u mojego doktorka i tak mnie olał paskudnie... aż do tej pory jestem na niego zła, a jak się obudziłam to mi się chciało płakać z bezsilności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 10:03
-
Hej kochane alem pospała dzis matko tyle godzin straconych prawie o 10 sie obudziłam
Zizia z jednej strony dobrze ze nic powaznego nie wyszło a z drugiej człowieksie zastanwia w takim razie co jest nie tak
Mona trzeba było go na fotelu tez olac :pIzoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza Tomcio widac dba żebyś sie nie przepracowała
termin małpy mam na 8 czerwca i mysle że jak nie przyjdzie to wtedy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że tak z taką nowiną ale nie każda jest na fb... Jestem w ciąży po 25 cyklach gdy odpuscilam udało się!!!
Izoleccc, Mona_M, Anulkaa, LaRa, Myszk@, Summerka, Blondik, Kuba12, Krokodylica, choco, Alexiaa, zizia_a, Sylwia87, konwalianka, marissith, ara lubią tę wiadomość