My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Kuba jeśli mogę prosić odezwij się na priv.
Nie chcę się tutaj odkrywać co i jak.
Na wiele towarów mogę zrobić rabaty i wysyłamy paczkami więc jak coś to pisz.
Ania super że wyniki dobre.
Tyczka na tylnym siedzeniu też się boję jeździć hihi.
I powodzenia z hsg!
Ja do tego drugiego gina już drugi dzień się dodzwonić nie mogę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Mona!
wakacje dopiero we wrześniu, ale to dobrze, jest czas na planowanie trasy
teraz jeszcze jakieś imprezy rodzinne w planach, jakieś weekendowe wyjazdy, spływ i będzie wrzesień
Ania daj znać jak żyjesz, jak Michał? iiii zwolnij pls, masz o kogo dbać -
hej dziewuszki!
nie wiem, czy tu juz pisalam. my juz po zdjeciu gipsu Maly szaleje i chce wstawac, ale ma zabronione jeszcze przez 2 tyg. nie wiem jak my go utrzymamy w miejscu. taki leciutki sie zrobil bez tego gipsiaka no ale juz w koncu kapiel zaliczona i w koncu nie smierdzi jak maly żul.
Ara- zazdro tych podrozy! ja mam jakies takie poczucie straty, ze taka uziemiona jestem. tyle chcialabym jeszcze zobaczyc... a tu ani kasy, ani czasu no kiszka. no i splyw! tez mi sie marzy... trzymam kciuki za dalsza diagnostyke i starania.
Mona- jak tam u Ciebie sytuacja?
Ania- piekne wyniki, oby tak dalej!
u nas dzisiaj piekny dzien od rana. pojechalabym gdzies nad jeziorko, ale moj ma prace, a ja sama z Malym to tak sredniawo
w sobote ide na wieczor panienski, ale ubawie sie, ze hohooo z brzucholem czuje sie taka ociezala i nieogarnieta, ze wsrod tych lasek bede tylko zawalidroga no ale ide.
slonecznego dnia kochane!
Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra zleci szybko.
Wróżka u mnie bez zmian.
Właśnie się dowiedziałam ze podczas mojego urlopu zmienili mi system w komputerze i wykasowali mi wszystkie dane z pulpitu. Wszystkie dokumenty. Wyć mi się chce bo tam było bardzo dużo ważnych dokumentów i kupa mojej pracy. Aż mdłości dostałam. -
Hej kochane no i dupa stacjonarnej nie dadzą rady przysieszyc jedynie na 2017 rok no coz mnie to nie ratuje bo chciałabym zeby choc chodzil przed porodem wiec zprponowali dzienna max bedziemy czekac 6 tyg tyle ze jtr musze znowu dymac o szpitala zeby skreslili napis stacjonarna a wpisali dzienn
juz nie mam sił .. wyć mi się chce
odpoczywam tyle ile moge .. rodzice mi tyle ile moga pomagaja ale takie sprawy ja musze załatwiac .. Michał ma temperature dodatkow w nocy miał 38.2 jak do jutra nie przejdzie to musze zamowic wizyte domową bo tamta zle wpisały
jutro usg wiec zobaczymy czy wszytsko ok....oby ...
-
Aniu, na pewno będzie wszystko dobrze.
A ta nasza polska nieszczęsna służba zdrowia wszystkim nam potrafi umilić życie. W pakiecie powinni dawać darmową opiekę psychologiczną, bo biurokracja i kolejki mogą silnego człowieka wykończyć nerwowo. Zamiast pomagać to utrudniają.
Anka ja bym się chyba nie szczypala tylko wezwalabym pogotowie do męża. Skoro nie chodzi i lekarz rodzinny nie kwapi się, żeby przyjechać,chociaż powinien to ja nie miałabym skrupułów.
Trzymam kciuki,żeby wszystko wróciło jak najszybciej do normy u Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 12:47
-
nick nieaktualny
-
ehhh oby .. rehabilitacja domowa.. uwaga termin na pazdziernik 2016
no nic musze nastepne znajomsci ruszyc moze cos to da a jak nie to prywata
-
Aniu, mam nadzieje, ze uda Wam sie znalezc jakis wczesniejszy termin, przeciez to jakas kpina, zeby tyle trzeba bylo czekac!
Ja juz po HSG. Wszystko drozne, badanie praktycznie bezbolesne Zaczelam sie jednak stresowac wczoraj wieczorem, jak sie okazalo - niepotrzebnie.
Tylko ze teraz znow nie wiadomo, czemu nie zachodze...Krokodylica, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja podjęłam decyzję że zmieniam lekarza. Temu daje jeszcze jeden cykl stymulacji, a w międzyczasie zapisuję się do takiej sławnej u nas Pani ginekolog od niepłodności. Wyczyści mi to zapewne portfel no ale zobaczymy czy ona się podejmie walki. Podobno kładzie do szpitala na 3 dni i robi badania. No i hsg w szpitalu na fundusz i ze znieczuleniem.
Asiula86, zizia_a, LaRa, Izoleccc, Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:A ja podjęłam decyzję że zmieniam lekarza. Temu daje jeszcze jeden cykl stymulacji, a w międzyczasie zapisuję się do takiej sławnej u nas Pani ginekolog od niepłodności. Wyczyści mi to zapewne portfel no ale zobaczymy czy ona się podejmie walki. Podobno kładzie do szpitala na 3 dni i robi badania. No i hsg w szpitalu na fundusz i ze znieczuleniem.
Bardzo dobra decyzjaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0