My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko npisałam wtedy osioł bo zle się zrozumielismy i myslalam że to wyjasniłysmy - ja mysllam że cię od razu chce kroic ..a na krojenie bez leczenia zawsze tak reaguje
nie chodzilo o to że nie przepisał ci leku tylko o krojenie
a o leku swposminiałm bo i mi pomogół i wielu dziewczynom na torbiele
Ale obiecuje już nigdy o lekach nie wspomne wiec jesli to było powodem oburzenia przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 16:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Pół godziny temu straciłam wzrok w jednym oku. Może nie całkiem ale nie widziałam. Po chwilowym strachu olsnilo mnie, że to klasyczna aura. Zaprawdę powiadam wam przez 72 godziny będzie wesoło.
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:No póki co nie boli ale już ćmi.
Ania u ciebie już 10 tydzień ale ten czas leci.
nooo leci.. jakos wogole tego nie czuje .. jutro badanka a w czwartek podejrzymy urwisa czy wszystko ok i ustalimy prenatraneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 18:46
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Lubię za podglądanie a nie za ból
Ja póki nie boli popijam Redsa gruszka z chilli. -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ty wypijesz za rok Ja zachodze w tym cyklu i będę się z Tobą solidaryzowac niepijac
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Kroko npisałam wtedy osioł bo zle się zrozumielismy i myslalam że to wyjasniłysmy - ja mysllam że cię od razu chce kroic ..a na krojenie bez leczenia zawsze tak reaguje
nie chodzilo o to że nie przepisał ci leku tylko o krojenie
a o leku swposminiałm bo i mi pomogół i wielu dziewczynom na torbiele
Ale obiecuje już nigdy o lekach nie wspomne wiec jesli to było powodem oburzenia przepraszam
Spoko Ania, pomyślałam nad tym, pogadałam z mężem i uznaliśmy, że w sumie nie zaszkodzi skonsultować tego z innym lekarzem.
Także pewnie jutro zadzwonię do mojego poprzedniego gina i się zapiszę. -
Dzień dobry w poniedziałek
Niedziela za nami. Ja juz po zakupach. Poczynilam ostatnie, stroje kąpielowe są. Nawet fajna okazję trafiłam. Już się nie mogę doczekać.
Poczytałam Wasze niedzielne rozmowy.
Kroko, mogę zapytać w jakim mieście mieści się Twój sklep? Mąż mnie balamuci jak mu powiedziałam. On stawia pierwsze kroki w temacie. My jeździmy do Gorzowa Wielkopolskiego po "zaopatrzenie". Kupujemy partiami. Następny zakup to będą kurtki. Młody oczywiście też ma obiecaną,więc pewnie niedługo się wybierzemy. Mąż obiecał mu, ze będzie go zabierał na przejażdżki. Zgodzilam się tym bardziej, ze motor to nie scigacz A czoper ma być.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 07:48
-
nick nieaktualnyHej
Ja przed wizytą także proszę o Kciukaski
Kuba to jak Ty jeździsz do Gorzowa to skąd jesteś??? Pytam bo to moje zadupiowe województwo A Kroko z daleka... Ale dokładnie to Ona niech się wypowie
Na Woodstock też mam blisko... Ale nigdy mnie to nie jaralo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:04
-
Katja, juz kiedys gadalysmy o naszych miejscach zamieszkania. Nie pamiętasz? Mamy nawet do siebie całkiem blisko. Ja teraz mieszkam pod Berlinem. Często jeździmy do Polski. A do Gorzowa zaczęliśmy jak mój prawko postanowił zrobić. Nawet wczoraj byliśmy na zakupach.
Zizia, jakoś nie przepadam za tego typu imprezami. Ale mój meżuś to co innego. P uscilam biedaka samego. Wrócił prawie z płaczem i powiedział, ze nigdy więcej sam nie pojedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 13:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiociunie mam już 3,5 cm (35.2mm). Fikalem koziołki
Jest zdrowy Maluszek:) za 2 tygodnie prenatalne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3a066ea494b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:31
ara, Myszk@, zizia_a, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
Katja szok, że te 3cm przypominają prawdziwego człowieka super, że wszystko ok!
Kroko, dziewczyny mają rację, co jak co ale luteina jest bez porównania mniej inwazyjna od tabletek anty i w pierwszej kolejności bym ją wzięła, clo na razie odpuść a już na pewno nie bierz dopóki nie pozbędziesz się torbieli
zaufanie zaufaniem ale swój rozum też w tym wszystkim trzeba mieć, mi gin swego czasu przy torbieli przepisał clo i uwierz nie było to zbyt szczęśliwe połączenie... stety niestety nasze starania, nieraz kilkuletnie, czynią nas specjalistami w tej dziedzinie (oczywiście ja Ci tu nie udzielam żadnej porady medycznej, piszę tylko co bym zrobiła a czego nie w takiej sytuacji, mądrzejsza o swoje własne życiowe doświadczenia)
Wróżka zdrówka dla młodego, masakrito z takim zagipsowanym dołem u nas spoko, bez zmian generalnie, na koniec lipca mam wizytę u naprospeca i spróbuję się umówić na laparo, jeśli tam wyjdzie wszystko ok to kończymy naszą przygodę po tej stronie mocy urlop najbliższy w Gruzji, o właśnie - ubezpieczenie miałam zakupić więc dzięki za przypomnienie
Ania Ty się nie rozpędzaj z tym ogarnianiem wszystkiego wokół, wrzuć se na luz kobieto burdel na chacie nie zając
Mona jak tam? żyjesz? współczuję Ci tego cholerstwa, kiedyś walczyłam z neuralgią nerwu trójdzielnego, myślałam, że ten łeb sobie odstrzelę czytałam kiedyś, że dietą Dąbrowskiej można się migren pozbyć, może warto zgłębić temat
Mysza romantycy z Was, lubię tak
Dziewczyny po laparo powiedzcie pls jak ze zwolnieniem, ile czasu dochodziłyście do siebie itp? tak żebym mogła jakoś sobie to rozplanować między swój urlop, jakieś inne plany i pracę
Miłego tygodnia wszystkim!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Katja, wybaczam. Toż to już nie kropek A prawdziwy człowiek! Gratulacje i oby tak dalej.
Jestem 12 dni po laparo. Jeśli chodzi o zwolnienie to mi wystarczyłoby 2 tygodnie. Jestem już w formie sprzed zabiegu. Na brzuchu pozostaly tylko resztki strupkow i nic nie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:43
ara lubi tę wiadomość