My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc, powiedzcie mi czy da się tu na forum wstawić do posta zdjęcie, bo moja sytuacja przez weekend uległa zmianie. Już myślałam, że dostanę ten okres, zero objawów, nawet piersi mnie przestały boleć i nic, po dwóch dniach zrobiłam test, dziś rano, ale koło 11 i wynik właśnie nie wiem, czy jest pozytywny, bo jest kreska, ale mega blada. Chciałam Was zapytać o zdanie, ale nie wiem jak to tu wstawić. HELP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 12:20
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_1985 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/xovb~0OJXbEaDqWQN6WBS~GAmJaDX8
Nie wiem jak to tu wstawić, ale mam nadziję, że link się otwiera -
Dzięki za podpowiedź Mona_M tak też zrobię, może jeszcze rano jutro powtórzę test, ale okresu nadal brak, więc może może... ale wolę się nie ekscytować... Trochę mi się wierzyć nie chce, żeby się tak szybko udało 0_O
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_1985 wrote:Dzięki za podpowiedź Mona_M tak też zrobię, może jeszcze rano jutro powtórzę test, ale okresu nadal brak, więc może może... ale wolę się nie ekscytować... Trochę mi się wierzyć nie chce, żeby się tak szybko udało 0_O
Wiesz nie każdy musi czekać tyle co np jaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 12:54
-
Hej kochane
MisiaQ gratuluje
Sylwia Tobie również bo kreska jest pięnie widoczna
Kroko trzymam kciuki
MOna za Ciebei tez
ulala ale bedzie wysyp
misiaq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zizia trzymam kciuki zza wizyte
Asiulka kochana ja ta wierze ze to beda Wasze ostatnie wizyty w klinikach bo pózniej to juz tylko na prowadzenie ciązy
Myszko .. tulam ehhh mam nadzieje że i Ty w końcu zobaczysz te kreseczki
LIlah trzymam kiucki za wizyte startową
Tyczka spokojne ja zawsze bralam dupka 2x1 tabl.. i ne blokuje on @
w szczęsliwym cyklu akurat brałam 1 tabl dziennie wiec nie wim czemu ona miała słuzyc taka dawkazizia_a, Asiula86, Lilah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny