My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula to straszne co spotkalo znajoma mamy...Niestety mam przypadek w bliskim otoczeniu gdzie rak zabral mloda pelna zycia kobiete
Dlatego mimo calego tego cierpienia jakie mnie spotyka z powodu nieplodnosci staram sie cieszyc zyciem i doceniac to co mam. Nie zawsze mi wychodzi ale probuje. -
ewa81 wrote:Aniu chciałam Ci pogratulować połowy ciąży , jak to zleciało. Znacie już płeć?
Choco długi protokół nie musi być z antykami, może być bez, tak jak ja miałam
w czwartek się może dowiemy bo mam przeniesiona wizyte z poniedziałku
a Ty jak tam po tych przebojach ??
Lilah spokojne na pewno nie bedzie musiał
w Novum maja to w standardzie bo większość przypadków jest jednak u nich z ciązką oligoozospermia, kryptozoospermia lub azoospermia stad od razu dają pacjentom
Aisulka moge sobie wyobrazić mine bo mój najpierw Woslkiemu powiedział ze spoko luz zgadz sie na mcro biopsje a pózniej wyszedł pyta się mnie cy on serio sie na to zgodził
ehhh życie jest krótkie
co do naszej I wizyty to trwała ona 1,5 h jak nie wiecej .. masakra .. ale przynajmneij wiecej się dowiedziałam na niej nz od kilku lekakrzy przedWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 14:04
Lilah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, od ponad tygodnia już się czuję dużo lepiej, niestety zakrzepica cały czas się utrzymuje. Już w 10 tyg ciąży lekarz zdradził mi płeć dziecka, ale wiedziałam, że to nie było pewne, że może się jeszcze pomylić. Ale już na badaniach prenatalnych inny lekarz potwierdził tą samą płeć i zdjęcia potwierdzają, że będzie synuś . Powodzenia na wizycie i pewnie już płeć poznacie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko, dobrze,ze nie zwlekalas z tym.
Dużo zdrówka.
Ania, dzięki za dopisanie na listę.
Kciuki za przystępujące do IVF. Abyście szybko przebrnely prze te papierki i niebawem cieszyły się pozytywnym wynikiem testu.
Marysia, witaj.
Miłej niedzieli dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 14:18
Krokodylica, Lilah, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Mamuśka, co Ty się tu nic nie chwalisz pozytywem?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dziewczyny, pytanie do tych w ciąży i tych, co już mają dziecko, czy na samym początku ciąży miałyście ból krzyża i ból brzucha jak na @ ?
Od wczoraj mam pozytywny test ciążowy, dzisiaj kreska mocniejsza, niż wczoraj.To już 13 dzień po podaniu pregnylu, więc myślę, że jest wiarygodny. Od dwóch dni boli mnie krzyż i mam bóle jak na @. Nie wiem, czy to jest prawidłowe Jutro idę na bete.Lilah, Izoleccc, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewuszki na nowym koncie!!! I odrazu informuje iż właśnie Tamara pierwszy raz tak mocno kopła że skóra podskoczyła bo wcześniej tylko ja ją czułam a teraz na zewnatrz było widac!!!!
Mona, Misia Gratuluję!!!
Choco gratuluję ciociu!
Asiula gratuluję awansu!!!
Kroko przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 16:23
Kuba12, Krokodylica, Mona_M, choco, zizia_a, Asiula86, misiaq, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka gratulacje mnie bolał brzuch małpowo co jakis czas i bóle krzyża też miałam
Yyyy..kto znikła z forum ??
Kroko to co nic Ci ne powiedzieli ?? ehhh ;/
Ara wypoczeta ??
Katja zazroszcze..a póki co coś tam czuje ale nie żeby to było cos czestego i ewidentnie ruchowo
Ja własnie wróciłam ze spacerku z mezem , w lesie u nas Hubertus
a ja od rana coś robie o 8 rano zrobiam sałatke, pózniej rosołek ..a teraz zachciało mi sie ciasta no i w piekarniku siedzi
Kochane żeby Wam umilić troche ten czas zapraszam na ciasto
jeszcze w piekarniku za jakies 30 min będzie dobre do jedzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 17:49
Kuba12, Lilah, Krokodylica, Katjaaa, Asiula86, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuba12 wrote:Kto się żegna z forum?
Lilah zapraszam choć musisz się spieszyc .. maz pożarł juz połowe blaszkiKrokodylica, Lilah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilah wrote:haha niech je i niech mu na zdrowie wyjdzie
Zzia najgorsze są powroty do pracy trzymam kciukaski żeby jak najmilej Ci ten dzień upłynąłzizia_a lubi tę wiadomość