My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula to straszne co spotkalo znajoma mamy...Niestety mam przypadek w bliskim otoczeniu gdzie rak zabral mloda pelna zycia kobiete
Dlatego mimo calego tego cierpienia jakie mnie spotyka z powodu nieplodnosci staram sie cieszyc zyciem i doceniac to co mam. Nie zawsze mi wychodzi ale probuje. -
ewa81 wrote:Aniu chciałam Ci pogratulować połowy ciąży , jak to zleciało. Znacie już płeć?
Choco długi protokół nie musi być z antykami, może być bez, tak jak ja miałam
w czwartek się może dowiemy bo mam przeniesiona wizyte z poniedziałku
a Ty jak tam po tych przebojach ??
Lilah spokojne na pewno nie bedzie musiał
w Novum maja to w standardzie bo większość przypadków jest jednak u nich z ciązką oligoozospermia, kryptozoospermia lub azoospermia stad od razu dają pacjentom
Aisulka moge sobie wyobrazić mine bo mój najpierw Woslkiemu powiedział ze spoko luz zgadz sie na mcro biopsje a pózniej wyszedł pyta się mnie cy on serio sie na to zgodził
ehhh życie jest krótkie
co do naszej I wizyty to trwała ona 1,5 h jak nie wiecej .. masakra .. ale przynajmneij wiecej się dowiedziałam na niej nz od kilku lekakrzy przedWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 14:04
Lilah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, od ponad tygodnia już się czuję dużo lepiej, niestety zakrzepica cały czas się utrzymuje. Już w 10 tyg ciąży lekarz zdradził mi płeć dziecka, ale wiedziałam, że to nie było pewne, że może się jeszcze pomylić. Ale już na badaniach prenatalnych inny lekarz potwierdził tą samą płeć i zdjęcia potwierdzają, że będzie synuś . Powodzenia na wizycie i pewnie już płeć poznacie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko, dobrze,ze nie zwlekalas z tym.
Dużo zdrówka.
Ania, dzięki za dopisanie na listę.
Kciuki za przystępujące do IVF. Abyście szybko przebrnely prze te papierki i niebawem cieszyły się pozytywnym wynikiem testu.
Marysia, witaj.
Miłej niedzieli dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 14:18
Krokodylica, Lilah, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Mamuśka, co Ty się tu nic nie chwalisz pozytywem?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Dziewczyny, pytanie do tych w ciąży i tych, co już mają dziecko, czy na samym początku ciąży miałyście ból krzyża i ból brzucha jak na @ ?
Od wczoraj mam pozytywny test ciążowy, dzisiaj kreska mocniejsza, niż wczoraj.To już 13 dzień po podaniu pregnylu, więc myślę, że jest wiarygodny. Od dwóch dni boli mnie krzyż i mam bóle jak na @. Nie wiem, czy to jest prawidłowe Jutro idę na bete.Lilah, Izoleccc, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewuszki na nowym koncie!!! I odrazu informuje iż właśnie Tamara pierwszy raz tak mocno kopła że skóra podskoczyła bo wcześniej tylko ja ją czułam a teraz na zewnatrz było widac!!!!
Mona, Misia Gratuluję!!!
Choco gratuluję ciociu!
Asiula gratuluję awansu!!!
Kroko przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 16:23
Kuba12, Krokodylica, Mona_M, choco, zizia_a, Asiula86, misiaq, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka gratulacje mnie bolał brzuch małpowo co jakis czas i bóle krzyża też miałam
Yyyy..kto znikła z forum ??
Kroko to co nic Ci ne powiedzieli ?? ehhh ;/
Ara wypoczeta ??
Katja zazroszcze..a póki co coś tam czuje ale nie żeby to było cos czestego i ewidentnie ruchowo
Ja własnie wróciłam ze spacerku z mezem , w lesie u nas Hubertus
a ja od rana coś robie o 8 rano zrobiam sałatke, pózniej rosołek ..a teraz zachciało mi sie ciasta no i w piekarniku siedzi
Kochane żeby Wam umilić troche ten czas zapraszam na ciasto
jeszcze w piekarniku za jakies 30 min będzie dobre do jedzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 17:49
Kuba12, Lilah, Krokodylica, Katjaaa, Asiula86, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuba12 wrote:Kto się żegna z forum?
Lilah zapraszam choć musisz się spieszyc .. maz pożarł juz połowe blaszkiKrokodylica, Lilah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilah wrote:haha niech je i niech mu na zdrowie wyjdzie
Zzia najgorsze są powroty do pracy trzymam kciukaski żeby jak najmilej Ci ten dzień upłynąłzizia_a lubi tę wiadomość