My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po wizycie!!!
Dzidzia ma około 20 cm i waży 381 g a ja 2 kg na plusie
A i dzidzia jest o 2 tygodnie starsza... także mogę urodzić na przełomie styczeń/luty jeśli dalej będzie tak rosło.
do tej pory lekarz był pewny że to dziewuszka natomiast dziś miał zwątpienie i powiedział że nie jest w 100% pewny ale chyba dziewczynka teraz to nie wiem co myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:28
Lilah, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Katja to świetnie ze z Malenstwem wszystko w porządalu...ale jest możliwość, ze jednak czapeczke trzeba będzie wymienić
Ja dzisiaj też zostałam ciocią po raz 5 ! Mały Stasio albo Miłosz ma się świetnie i jego mama też.choco, zizia_a, Mona_M, Krokodylica, Lilah, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺
Czuję się jakby mnie walec przejechał. W nocy spać nie mogłam, stresowałam się ale nie wiem czym
Edit 4 godziny później ☺
Niestety torbiel nie zniknęła, zmniejszyła się jedynie o 4 mm. Wiec można mi na liście wpisać że nadal czekam na zielone światło pod koniec października.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:29
**********************Gang 18+***********************
-
Hej. Tak tak to ja usunelam konto bo założyłam nowe!
Kuba wolę zostać przy różu!
Choco co za torbiel wstretna
Jacy ci ludzie są okrutni... rozsiewaja ploty ze zaliczyliśmy wpadkę i lecą do byłej żony mojego M z tą informacją... A ta pijana po nocach wypisuje ze powinna od nas takie info dostać nie od ludzi... nosz kuzwa ja mam jej mówić ze od 2 lat się staramy? Może jeszcze mam się jej pytać czy w ogóle mogę uprawiać seks... pół nocy nie spałam z nerwów a mój stwierdził że nie będzie alkoholiczce się tłumaczył bo to nasza sprawa. Jej tylko może napisać ze wpadki to zaliczył z nią bo teraz to wystarany, oczekiwany cud.
Ale powstrzymalam go bo by się napila i dopiero by był szał z wariatka... ehhh straszne ile jadu w ludziach...
-
Hej kochane
Choco fuck co za wredna torbiel
Ara tylko nie przesadzaj z pracą
ziza trzymam kciuki
Katja nie przejmuj się nią ja jz zaliczyłam tekst od znajomego M ktory wiedział o M problemie ... jak się dowiedział ze jestem w ciazy to zapytał sie M czy to jego .. no coz jakos mnie to nie zdziwiło M się usmiechnal i powiedział no a kogo miało by być pewnie że moje przeciez moja żona jest w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:51
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki, ja juz po wizycie, oj naucze sie cierpliwosci albo doczekam siwych wlosow
Plan dzialania wstepny jest ale teraz musze czekac jakies 4 tygodnie i sie dowiem kiedy start z lekami.
Przywiozlam jeszcze wiecej papierzyskow
A ze wizyta troche nas stresowala, to sobie idziemy na kabaret dzisiaj wieczorem odreagowac
zizia trzymam kciuki za badania
Kuba gratulacje ciociu!
Choco ja tez czekam teraz na koniec pazdziernika eh...Niech sie torbiel dalej zmniejsza i znika.
Katjaa olej babe, najwazniejsze ze dzidzia ladnie rosnie.
Kuba12, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Część kobiety!
Choco, torbiel precz niech sobie idzie. Trzymam kciuki za pomyślność.
Kat Ja, nie przejmuj się. To z zazdrości, ze Wam się układa i jesteście szczęśliwi. Przecież nie macie obowiązku się spowiadac.
Ania,"życzliwi" zawsze potrafią wspierać. Ale to im powinno być głupio.
Mona, dlaczego? Nosek do góry i do przodu. Będzie dobrze!!! Pamiętaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 17:54
-
hej!
Choco trzymam kciuku żeby się sprawnie wchłonęła menda
Katjaaa myślę, że synuś czy córcia tak samo rodzice będą szczęśliwi ostatecznie
Mona cycki up!
Ania, ale przypał z tego kolesia!
Ciocia Kuba gratki
zgodnie z prośbą wrzucam parę zdjęć z urlopu
Gruzja:
Cypr:
Kuba12, Lilah, Krokodylica, Asiula86, Ania_84, zizia_a, Katjaaa lubią tę wiadomość
-
Ara wstawiaj codziennie takie widoki to będzie mi cieplej hahah cudne
witam się z kawka bo łeb mi uceka taka pogoda do baniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny