My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:A no ba dzisiaj już jadłam ogórki kiszone i czekoladę, ale razem jeszcze nie próbowałam
Moj S tak jada. Zawsze sie go pytam czy on przypadkiem w ciazy nei jest. Jesmy sobie na przyklad kolacje, on wcina chleb z szynka a za chwiel czekolade i znowu chleb z szynka...justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki ja juz po piesemnym
po raz pierwszy to ja pilnowalam na egzminiehehe
matko doepiro teraz widze jak to widac jak sie porozumiewalysmy
heheh
-
nick nieaktualny
-
ja tez mialam paktyki ale akurat nie robilam zadnego sprawdzianu tym bardziej egzaminu
no a za tydzien powtorka z rozrywki tyle ze tym trazem bede na praktycznym..na 3 zmienach. od 7-20 ;/ -
Katjaa wrote:Kochane
o tej porze wpisuje się jako wieczorne?
Kiedys pisalam do administratora zeby dodal popoludniuale nic z tym nie zrobili
Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa tak jako wieczorne.
Ania moim zdaniem trochę przesadzacie z tym oznaczaniem serduszek. Czy to ma aż takie znaczenie jak zaznaczysz? Dla mnie nie ma. Ja przed południem daję rano a po południu daję wieczorem, a jak kocham się dwa razy wieczorem to i tak zaznaczam "rano i wieczorem" bo tak jest napisane w opisie, żeby to zaznaczyć przy kilkakrotnym współżyciu. Nie wydaje mi się żeby to miało aż takie znaczenie, często mamy problem z oznaczeniem dnia w którym wystąpiła owulka a co dopiero wiedzieć co do godziny...Katjaa, Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość