My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:ja mam pomieszanie klapsydry z gruszką, mam bardzo wystającą pupę
mam postanowienie, że dzisiaj idę biegać, bo czuje się, jakbym ważyła pół tony -
Anuśka wrote:Niekoniecznie. Moja szwagierka też zawsze miała duży biust i po dziecku tylko trochę większy jej został ale ładny i jędrny. Tylko ona cały czas je smarowała jakimiś kremami
-
nick nieaktualnyJa kiedys w Anglii poszlam do brafiterki, ktora porzadnie mnie zmierzyla i dobrala wlasciwy stanik.
I tak z moich 75B okazalo sie, ze mam 34DD!
Jaka radocha miec rozmiar DD
No i dobrala mi fajne dwa staniki i naprawde moj biust wygladal lepiej. I nie mialam juz sladow po staniku na plecach ani ramionach, tak jak dawniej.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musze sie z wami moim odkryciem podzielic.
Mala zabawka do masazu. Swietnie pobudza krazenie i rozluznia ale rowniez daje ogromna przyjemnosc. Dla mnei rewelacja absolutna!
Pani do akupunktury mnei tym wymasowala i tak mi sie podobalo ze od razu do apteki pobieglam kupic. Moj luby tez odlatuje jak go tym masuje
http://www.gesundheits-laden.de/bilder/produkte/gross/Saugglocke-mit-Ball-Durchmesser-30mm.png
CudenkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 15:01
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kotka.... a co się tym masuje?? bo ja jakieś nieczyste myśli mam jak na to patrzę
Haha wy swintuchy!
Masuje sie tymn plecy
Zasysa sie powietrze i jedzie po pleckach. bajka! Mowie wam, pedzcie do sklepu i kupujcie a wasz luby bedzie w niebo wziety -
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Jestem wstrząśnięta, porozmawiam sobie chyba z Twoimi rodzicami Tamosławo...
Nenaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny