My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pewnie niedlugo bede miala pupe jak Kim Kardashian! Boze nie, mam nadzieje, ze nie...

Zeby mi troche w cyc i ramiona weszlo... Ale nie. Wszystko na brzuchu i pupie sie osadza. Bardzo zle wygladam w legginsach. Bo starsznie eksponuja moje biodra. Zawsze musze dobierac ubrania tak, zeby dodac sobie troche kilogramow z biuscie i ramionach, a ukryc w biodrach. Ciezko jest. -
Zazdraszczam CiNenaaa wrote:A ja jak tyję to mi się równomiernie rozkłada, w dupę, w cyc, w brzuch, wszędzie

U mnie pierwsze tyją dupsko i brzuch a cyce na końcu. Za to jak chudnę to pierwsze znikają cyce a dupa na końcu
Bezczelność normalnie ;P
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, laska żeś i nie wierzę, że może być inaczej. Zresztą żadnej z Was w żadne wyimaginowane defekty nie wierzęAnuśka wrote:Zazdraszczam Ci

U mnie pierwsze tyją dupsko i brzuch a cyce na końcu. Za to jak chudnę to pierwsze znikają cyce a dupa na końcu
Bezczelność normalnie ;P
A ja to zawsze miałam czym oddychać, taki typ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 14:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Niekoniecznie. Moja szwagierka też zawsze miała duży biust i po dziecku tylko trochę większy jej został ale ładny i jędrny. Tylko ona cały czas je smarowała jakimiś kremamiNenaaa wrote:No nie wiem Tamuś, mniejsze to zawsze fajne i na swoim miejscu
Ja to se pewnie niedługo, zwłaszcza po dziecku, będę na plecy zarzucać 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale mam takiego głoda na słodycze, że szok