My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Po pierwsze dziewczynki stras, nerwy moga opoznic owulacje.. juz nie raz rtak mialam ze wyczekiwalam owulacji a tu dupa i w momencie keidy powiedzialam sobei mam cie w dupie ty cipowata owulacjo to ona sie pojawiala
niestety facet nie od konca rozumie czym my sie wlasciwie stresujemy.. ale oni na swoj sposob to przechodza..
zadajcie sobie pytanie ile razy bylyscie zle ze test owulacyjny wychodzi a wasz maz/patrter nie chce bo jest zmeczony
niestety my kobiety samy stwarzamy dodatkowe problemy .. ja teraz to wiem.. przezczas kiedy myslelismy z ejest ok.o bylam do tego stiopnia zla na mojego meza ze akurat dzis nie chceze ryczalam
teraz odkad wiemy ze no coz naturalnie to nicci z tego i moj maz ma wiekszy poped i ja
dwa trzeba wziasc pod uwage ze wszytskie nasze pomiary testy nie sa niezawodne i tak naprawde wazne jest to ze probujecie .. iw okresach plodnych.. ni eraz wysatrczy serducho 5 dni przed owulacja i co udaje sie
tak naparwde wposlzycie w dniu owulacji daje najmniejsze szanse zaplodnienia..
facieci to tak naparwde delikatesydlaczego facet z temp jest gorszy niz dziecko z temp
wiadomo my tez potrzebujemy wsparcia..ale mysle ze wsparcie wzjamen powinno tu funkcjonowac..i szczera rozmowa..
ja tam nie mam juz z tym problemu jak widze ze mojemu niekoniecznie to sie go pytam co łotrze nie masz ochoty a ten mowi noo tak nie bardzo no to mu mowie a to przytul sie do mnie przynjamneijefekt.. nie wiem dlaczego zaraz po przytuleniu mu sie zachciewa
hehe
Moj tez musi sie przytulic. Zawsze mnie zaprasza pod kolderke wieczorem i rano(mamy duze lozko, goraco nam to nie spimy wtuleni cala noc w siebie). I moge byc prawie pewna ze jak jest przytualeni to bedzie
.
Ja to chyba tez musialabym tak 3-4 sprobowac bo moj ma problemy ze snem i budzi sie wtedy. Juz mu pare razy mowilam zeby mnie wtedy w obroty wzial ale delikatnie bo ja agresywna jestem jak ktos mnei budzi;)
A fenomen biustu mnei naprawde zastanwai. Moj nei jest jakis wielki ale on by mogl go ciagle albo mietosic albo sie patrzec...Ania_84, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczęta
Ale naskrobałyście
Czytam i czytam i końca nie widać...
Znam jeden uniwersalny sposób na facetów (.)(.)
Kotka nie stresuj się jak będziesz miała dni płodne to zrób awarię prądu w domu i wtedy to na pewno nic nie będzie oglądał
Mój na szczęście jak słyszy hasło "dni płodne" to lata za mną jak piesekjustta, Tamka, Krokodylica, Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane ja zajadam chlebek z serkiem i ogórkami kiszonymi
dzisiaj o 19 wizyta
ale macie z tymi chłopami co poniektóre, widać, że każdy jest inny, ale i nawet facet może być wrażliwy na tym punkcie łoo matko, ja na szczęście nie miałam tego problemu, mój to zawsze chętny
ale może dlatego, że go często nie ma w domu i jak przyjeżdża to wiadomo
wygłodniały hihi, jakiś sposób każda musi znaleźć, każdy jest inny i co innego działa, a tak jak Anuśka mówi, jak już nic nie działa to prąd wyłączyć
Tamka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka doczekasz się niedługo tego zasłużonego urlopu ciążowego
Nenaa nie ma co się stresować środa już niedługo a na tej wizycie u położnej możesz liczyć na jakieś info więcej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:20
Anuśka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Anuśka doczekasz się niedługo tego zasłużonego urlopu ciążowego
Nenaa nie ma co się stresować środa już niedługo a na tej wizycie u położnej możesz liczyć na jakieś info więcej ?
Czuję się ok, nudności wczoraj gdzieś sobie poszły i nie męczą już tak