My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenuś to się okaże już w środę, ale to już 7 tydzień to chyba cię nie wywali
i super że czujesz się ok, ja dzisiaj też już się lepiej czuję, rano tylko przed śniadaniem mnie mdliło, teraz jest ok no i odżywiam się zdrowo tyle co mogę
właśnie popijam soczek pomarańczowy
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Justa czuję się dobrze, coś zeżreć musiałam, już dawno mnie tak żołądek nie bolał jak wczoraj
głównie jak stałam, jak siedziałam albo leżałam było w miarę ok
poza tym chwilowo cisza jak makiem zasiał, przytakuje mnie wredota z zaskoczenia, obstawiam, że jutro ale jako że nie mierzyłam tempki ani testów owu nie robiłam, to jest to gdybanie -
Justta, ja też koktajle owocowe robię i ogólnie jeśli chodzi o odżywianie nie musiałam dużo zmieniać bo wydaje mi się, że nawet nieźle odżywiałam się już przed ciążą
Cieszy mnie to, że nie mam w ogóle ochoty na słodycze, gazowane syfy jakieś piłam od święta, czipsy i inne takie też baaaardzo rzadko
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka ja nie mam zielonego pojęcia a że
były i przed owu i w czasie to tym bardziej nie wiem
ale powiem wam że w pierwszej ciąży miałam od początku nastawienie że to chłopczyk a była dziewczynka, szok więc teraz nie myślę o tym jak narazie
-
Tamka wrote:zdrowa Nena, zdrowy Kropek
dziewczyny, a macie jakieś przeczucia odnośnie płci?wiem, że to wróżenie z fusów ale tak z ciekawości pytam
Nie wiem skąd mi się to wzięło
Może stąd, że napatrzyłam się tak na Młodego mojego brata ( pokazują mi go często na skypie ) i już podświadomie wzięłam za pewniaka chłopca
W każdym razie nie mam żadnych preferencji. Niech tylko zdrowe będzie
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
justta, to ja bylam w pierwszej ciazy pewna ze dziewczynka bedzie. tak mi sie zdawalo, ze czuje no i serduszkowanie bylo przed ovu....a tu niespodzianka. mimo ze
3 dni przed, to chlopak sie urodzil, hehehe wiec ja w te regule nie wierze
Nenaaa, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Wiedźmo Tamko, napisałam Ci o moich przeczuciach a Ty mi nic nie wywróżyłaś! A Justce wróżyłaś...buuu
a Justce tak...a mi nie...jej tak...mi nie
jesteś nieprzewidywalna
ale tak myślę i myślę, że... będą bliźniętaNenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:bo u Ciebie się nie da
jesteś nieprzewidywalna
ale tak myślę i myślę, że... będą bliźniętaTamka lubi tę wiadomość
-
Niby nie ma bliźniaków w rodzinie mojej i M. ale kto wie...brat mi powiedział, że po mnie można się wszystkiego spodziewać i nie zdziwi się jak nawet potrójny wózek trzeba będzie kupować
Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
Kotka ja Cię bardzo dobrze rozumiem - u mnie podobnie -tez sie czasem położy i idzie spać zamiast brać sie do roboty - czasem sie zastanawiam jak mam w tą ciąże zajść. Ale w tym miesiącu jak biorę soję to juz mu zapowiedziałam ze nie ma opcji, za tydzień ma być gotowy i juz zbierać siły bo seks musi być i koniec. Nie po to sie faszeruje zeby jemu sie nienchcialo.
Nenaaa, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************