My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:No ja też podziwiam...ja się nie nadaję, żadne przedszkola, szkoły, domy dziecka...ogólnie z dziećmi praca nie jest dla mnie.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamuś GRATKI..dom, posadzicie drzewo i będzie dzidzia hahaha:)
nie będziecie sami....
posprzątałam swojej sis w domku (u niej stacjonuję, jak po lekarzach jeżdżę ;P), przygotowałam wszystko do obiadku, nawet na małych zakupach byłam...
a teraz padam na pyszczek....
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dla mnie najgorsza jest praca z gmnazjalistami .. w skzole .. o matko ..;/
Malenka, też mnie czeka dziś sprzątanie, bo olałam trochę domek ostatnio, leniłam sięCoś na obiad też trzeba wymodzić i ogólnie za robotę się wziąć
A Ty odpocznij już trochę
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka - opowoedz cos nam o tym domku!! Ile metrow? Ma ogrodek? My tez szukamy.
A wiecie co. Ja nigdy nie chcialam byc nauczycielka. Na studiach jako chyba jedna z 5ciu osob nie poszlam na kurs pedagogiczny bo za zadne skarby nei chcialam w szkole pracowac.
A teraz sluchajcie jakies powolanie chyba mnie dopadlo. Mam przeogromna ochote pracowac w szkole. Doszlam do wniosku ze to chyba bylaby dobra praca dla mnie. -
Nenaaa wrote:Musisz mieć Aniu anielską cierpliwość
z gimn mialam praktyki jeszcze z klasa sportowa.. masakra -
justta wrote:i jeszcze są pogłoski, że ciężko zajść z tyłozgięciem, więc obalam ten mit
za to potwierdzam straszne bóle krzyża w ciąży w późniejszym etapie i jeszcze bóle porodowe krzyżowe, ale może to nie każda tak ma
nie strasz mniepóki co rok starań i guzik
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Kotka, nic straconego - idź na jakąś podyplomówkę albo kurs, jak jest powołanie to najważniejsze
a domek to maleństwo - pół bliźniaka, 120 metrów łącznie z piwnicą , do tego garaż i 500 metrów ogródka , na terenie stara poniemiecka jeszcze jabłoń i czereśnia , pozostałości sadów, które kiedyś tam były , obecnie wygląda to paskudnieale widzimy w tym potencjał i teraz tylko trzeba zrobić to tak, żeby nam starczyło kasy na remont...
a później mąż zasadzi drzewo i będziemy czekać na syna - Justa obiecałakasiarzyna, Ania_84, marissith, justta lubią tę wiadomość
-
Tamka niestey wsyztskie domy kupione wymagaja remontu
ale z czasem zobicie wszytsko po swojemu
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kotka, nic straconego - idź na jakąś podyplomówkę albo kurs, jak jest powołanie to najważniejsze
a domek to maleństwo - pół bliźniaka, 120 metrów łącznie z piwnicą , do tego garaż i 500 metrów ogródka , na terenie stara poniemiecka jeszcze jabłoń i czereśnia , pozostałości sadów, które kiedyś tam były , obecnie wygląda to paskudnieale widzimy w tym potencjał i teraz tylko trzeba zrobić to tak, żeby nam starczyło kasy na remont...
a później mąż zasadzi drzewo i będziemy czekać na syna - Justa obiecała
Jablon! Kocham jablonie! I debyAle dab to rarytas, ciezko znalezc dom z debem a zasadzic to moze by sie wnuki doczekaly.
Co do zostania nauczycielem- u mnie troche trudniej bo ja mieszkam w De. Tutaj tzreba przynajmniej dwa kierunki miec skonczone i jakies inne kosmiczne wymagania. ALe nei jest to niemozliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:34
Tamka lubi tę wiadomość
-
własnie ogladam fryzurki
i chyba sie zdecyduje na taka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:44
Katjaa lubi tę wiadomość