My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a to na dzisiejszy dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:37
justta, Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
Tamka, gratuluje!!!!
Krokodylku, trzymam kciuki
ja dzis miala przeprawe z lekarzem. dala mi pevaryl 150 mg ale tylko jedna tab. nawiasem mowiac, ten lek mozna kupic w NO bez recepty. czytalam ze w PL daja po 3 globulki wiec jak jutro nie bedzie znacznej poprawy, to kupie drugie opakowanie. potemm mielismy przeprawe zlek. syna...ale to dluga historia. w kazdym razie mamy w koncu wlasciwe leki. jesli nie pomoga, to do PL bedziemy musieli pojechac, bo innych tu dla 5latkow nie maja
brala ktoras z was ten pevaryl?Tamka lubi tę wiadomość
-
Beszka ja też nie pomogę nigdy tego nie brałam
Właśnie przeczytałam poradnik żywienia kobiet w ciąży fajny, polecammyślę że dla starających się też nie zaszkodzi
http://www.imid.med.pl/klient1/uploads/aktualnosci/
poradnik_zywienia/poradnik_zywienia_kobiety_w_ciazy.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:48
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustta takie poradniki to nie dla mnie, ja od początku "zaciążenia" nie mogę patrzeć na "zdrowe jedzenie", na warzywa itp. po prostu "ciągnie" mnie jak myślę że mam zjeść np. brokuł bleee (kiedyś jedzony prawie codziennie)....
teraz z warzyw to tylko pomidory mi "wchodzą"...reszta na cenzurowanym....
ale linka zapisuję ;Pjustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq spoko pierwszy trymestr jest najgorszy potem będzie lepiej, może będziesz miała ochotę na warzywka, ja nie powiem że nie jem ale nie przepadam za bardzo za np brokułami fuu, teraz to głównie owoce jem tak naprawdę
ale poczytać można
Ja z warzyw to najwięcej jem sałaty z własnego ogródkano i pomidory, a dzisiaj miałam zupkę szczawiową, zupki mi wchodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:45
-
nick nieaktualny
-
http://www.imid.med.pl/klient1/uploads/aktualnosci/
poradnik_zywienia/poradnik_zywienia_kobiety_w_ciazy.pdf
Musiałam podzielić bo nie widać końcówki linku
Malenqa jaki piękny kociak, to twój?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:50
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniop to moja druga kotka;)
jejku jestem tak zmęczona, że nawet ciężko myśleć hehehe...
justta przepraszam, ale nie dam rady cofnąć i poczytać...ale widziałam gdzieś, że swojego KROPKA widziałaś??? i że wszystko dobrze:) więc cieszę się bardzo:)justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboziuuuuu jaki śliczny...
moja kicia ma takie śmieszne pręgi wzdłuż ciała jak mały warchlak dzika, i jak była mniejsza tak na nią wołaliśmy...uhmmm ładne kotki by były z mojej CIAPKI i Twojego kocurka:)
jejku bijące serduszko, ja myślałam że "spłynę" z fotela jak zobaczyłam 164bity hehehe....masz rację "niezapomniane uczucie"
już mi się tęskni do kolejnego usg - a te dopiero 4 lipca na prenatalnych...
a Ty kiedy masz kolejne?justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta moja kotka BEZ kobiecych walorów również...niestety tak jest lepiej i dla niej i dla nas....
ooooo to faktycznie....ja akurat 7mego wylatuję na odpoczynek:) (urlop - jak kupowaliśmy bilety to nazwaliśmy: ODPOCZYNEK OD STARANEK...a tu wyszło, że jedziemy już we 3:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
JUsta piekny
uff moja Kami bylaby zachwycona
heheh ale ona tez bez jajeczek ..znaczy po sterylce ;/
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny