My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki. Ja dopiero usiadłam. Mocno pracowity dzionek miałam, bo ze względu na sąsiedztwo (kościół) i moje zdolności malarskie odnawiałam kapliczkę na Boże Ciało a później doszłam do wniosku, że skoro w czwartek święto to można by sobie gąskę upiec, więc małż mi zamordował jedną i musiałam ją oskubać i takie tam...
Chciałam Was nadrobić ale oczki mi się zamykają. Przeczytałam troszkę tylko ale w oko mi wpadł wpis Anastazji o wkładce. Kochana powiedz mi czy nie miałaś z nią problemów? Bo ja musiałam wyjąć po 3 latach bo mi się macica obkurczyła na niej i wbijała się w mięskoPrzy wyciąganiu była rzeź bo gin mi ją praktycznie wyrwał
-
Anuśka wrote:Hej laseczki. Ja dopiero usiadłam. Mocno pracowity dzionek miałam, bo ze względu na sąsiedztwo (kościół) i moje zdolności malarskie odnawiałam kapliczkę na Boże Ciało a później doszłam do wniosku, że skoro w czwartek święto to można by sobie gąskę upiec, więc małż mi zamordował jedną i musiałam ją oskubać i takie tam...
Chciałam Was nadrobić ale oczki mi się zamykają. Przeczytałam troszkę tylko ale w oko mi wpadł wpis Anastazji o wkładce. Kochana powiedz mi czy nie miałaś z nią problemów? Bo ja musiałam wyjąć po 3 latach bo mi się macica obkurczyła na niej i wbijała się w mięskoPrzy wyciąganiu była rzeź bo gin mi ją praktycznie wyrwał
nigdy w zyciu zdnych wkladek
-
Dzien dobry
ja tez mialam wkladke...przez niecale 6 miesiecy. tragicznie sie po niej czulam. bolal mnie krzyz, mdlosci i w ogole masakra. nigdy wiecej!
mnie dzis rano OF wkurzylo. zmienilo mi dzien ovu na 23dc!!!! w ogole nie rozumiem dlaczego - chyba ze wzgl. na + testy ovu -
Anuśka wrote:O Jezu Asha.... Masakra... To jest przerażające ile jest niedouczonych lekarzy...
-
nick nieaktualny
-
Mariss tulę
Asha ja miałam podobnie z pierwszą ciążą - gin na usg stwierdził że to torbiel i za 3500zł mi to szybko usunie. Całe szczęście że nie miałam kasy od ręki i po tygodniu poszłam do innego gina sprawdzić czy potwierdzi tą diagnozę i zobaczyłam serducho. Konowałów nie brakuje...marissith lubi tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Ojej myslałam,że dziś nie otworzę oczu, jak dobrze,że od jutra wolne....
Ale mnie chcica ogarnęła, dziś muszę już przystopować z tym bzykankiemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mariss tulę
Asha ja miałam podobnie z pierwszą ciążą - gin na usg stwierdził że to torbiel i za 3500zł mi to szybko usunie. Całe szczęście że nie miałam kasy od ręki i po tygodniu poszłam do innego gina sprawdzić czy potwierdzi tą diagnozę i zobaczyłam serducho. Konowałów nie brakuje...