My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki. Ja dopiero usiadłam. Mocno pracowity dzionek miałam, bo ze względu na sąsiedztwo (kościół) i moje zdolności malarskie odnawiałam kapliczkę na Boże Ciało a później doszłam do wniosku, że skoro w czwartek święto to można by sobie gąskę upiec, więc małż mi zamordował jedną i musiałam ją oskubać i takie tam...

Chciałam Was nadrobić ale oczki mi się zamykają. Przeczytałam troszkę tylko ale w oko mi wpadł wpis Anastazji o wkładce. Kochana powiedz mi czy nie miałaś z nią problemów? Bo ja musiałam wyjąć po 3 latach bo mi się macica obkurczyła na niej i wbijała się w mięsko
Przy wyciąganiu była rzeź bo gin mi ją praktycznie wyrwał
-
Tez mialam wkladke i chyba przez to ze ma tylozgiecie macicy o czym lekarz oczywiscie nie wiedzialbo i po co mial sie dowiadywac, wbil mi ta wkladke w macice i tak przez rok mnie bolalo i nie wiedzieli co mi jest...dopiero laparoskopowo to wyjeli i wyszlo na to ze normalnie byla wbita pod skore a nie powinnaAnuśka wrote:Hej laseczki. Ja dopiero usiadłam. Mocno pracowity dzionek miałam, bo ze względu na sąsiedztwo (kościół) i moje zdolności malarskie odnawiałam kapliczkę na Boże Ciało a później doszłam do wniosku, że skoro w czwartek święto to można by sobie gąskę upiec, więc małż mi zamordował jedną i musiałam ją oskubać i takie tam...

Chciałam Was nadrobić ale oczki mi się zamykają. Przeczytałam troszkę tylko ale w oko mi wpadł wpis Anastazji o wkładce. Kochana powiedz mi czy nie miałaś z nią problemów? Bo ja musiałam wyjąć po 3 latach bo mi się macica obkurczyła na niej i wbijała się w mięsko
Przy wyciąganiu była rzeź bo gin mi ją praktycznie wyrwał 
nigdy w zyciu zdnych wkladek
-
Dzien dobry

ja tez mialam wkladke...przez niecale 6 miesiecy. tragicznie sie po niej czulam. bolal mnie krzyz, mdlosci i w ogole masakra. nigdy wiecej!
mnie dzis rano OF wkurzylo. zmienilo mi dzien ovu na 23dc!!!! w ogole nie rozumiem dlaczego - chyba ze wzgl. na + testy ovu -
Witajcie dziewczynki....wracajac do tematu lekarzy...to to nic...jak zaszlam w ciaze poszlam do gina od razu...i ten mi powiedzial zeby przyjsc za 3 tygodnie no to przyszlam i po 3 tygodniach ten mi mowi, ze ciaza obumarla trzeba usunac...a ja w szoku jakby mnie ktos w morde trzelil...na szczescie mialam lekarza w rodzinie do ktorego i tak mialam jechac...pojechalysmy z matka i sie okazalo ze oczywiscie wszystko dobrze tylko ten debil nie umial odroznic ciazy od cysty i stwierdzil ze nie zmienila rozmiaru przez te 3 tygodnie wiec trzeba usunac...co ja sie wtedy strachu najadlam i naplakalam...i jeszcze tego idiote spotkalam potem jak trafilam do szpitala...ten lekarz moj rodzinny dawal mi skierowanie na bad krwi co miesiac, no i akurat jak bylam w szpitalu to mi badania wypadly, i pytam tego debila czy mi je moze zrobic a on do mnie : jakby Pani do mnie nadal przychodzila to by Pani badan nie msiala robic...wyobrazacie sobie??? W ciazy tez bym nie bylaAnuśka wrote:O Jezu Asha.... Masakra... To jest przerażające ile jest niedouczonych lekarzy...

-
nick nieaktualny
-
Mariss tulę

Asha ja miałam podobnie z pierwszą ciążą - gin na usg stwierdził że to torbiel i za 3500zł mi to szybko usunie. Całe szczęście że nie miałam kasy od ręki i po tygodniu poszłam do innego gina sprawdzić czy potwierdzi tą diagnozę i zobaczyłam serducho. Konowałów nie brakuje...
marissith lubi tę wiadomość
-
Bzykanka nigdy za wiele, jakis czlowiek taki spokojniejszy po bzykankukasiarzyna wrote:Ojej myslałam,że dziś nie otworzę oczu, jak dobrze,że od jutra wolne....
Ale mnie chcica ogarnęła, dziś muszę już przystopować z tym bzykankiem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak oni koncza te szkoly medyczne i ze im licencji nikt nie zabierze, przeciez napewno sa dziewczyny, ktore w to wierza i placa ...i wtedy to jest prawdziwa tragedia bo taki idiota zarabia tylko na cudzym nieszczesciu zamiast pomagac jak powinienAnuśka wrote:Mariss tulę

Asha ja miałam podobnie z pierwszą ciążą - gin na usg stwierdził że to torbiel i za 3500zł mi to szybko usunie. Całe szczęście że nie miałam kasy od ręki i po tygodniu poszłam do innego gina sprawdzić czy potwierdzi tą diagnozę i zobaczyłam serducho. Konowałów nie brakuje...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH