X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha, właścicirlkę mamy fajną. Jak coś się zepsuje to na czas ona kogoś wynajmie i jest zrobione.
    Jak mój mąż w zeszłym roku miał dyskopatię i go bolał kręgosłup, zadzwonił do niej i zapytał się czy nie moglibyśmy kupić nowego komplety sofy do salonu, bo stara sofa była bardzo miękka i się zapadała przy siadaniu. Ona się tak przejęła, że sama nam kupiła nowy komplet, sofa skórzana, fotel i taką pufę. To było nowiuśkie ze sklepu, jeszcze we folii i z cenami. A tamtą starą sofę wzięła gdzieś przeniosła do swojego innego mieszkania, bo ona ma kilka.
    No to zyc nie umierac kochana...fajnie miec kogos na kogo wiesz, ze mozez liczyc jak cos sie dzieje :-)

Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im dluzej nie pale tym bardziej zryc mi sie chce...zle to widze ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ile dni mija od owulacji do zapłodnienia i zagnieżdżenia... wiem mogę poczytać na necie ale chyba się tym piwem upiłam i nic nie kumam... ale plus jest tego że nie płaczę już (jak na razie) ;)

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane ile dni mija od owulacji do zapłodnienia i zagnieżdżenia... wiem mogę poczytać na necie ale chyba się tym piwem upiłam i nic nie kumam... ale plus jest tego że nie płaczę już (jak na razie) ;)
    Ok 6-10 zalezy od osoby kochanie, wypij nasze zdrowie :-) i naszych dzidziow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 18:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Kochana widzisz jaka ze mnie alkoholiczka jednym piwem się upiłam... a zapytałam bo w lewej pachwinie mnie kłuje no ale to dopiero 3 dzień od owulki więc raczej to na @ mnie już zaczyna boleć wszystko.

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha Kochana widzisz jaka ze mnie alkoholiczka jednym piwem się upiłam... a zapytałam bo w lewej pachwinie mnie kłuje no ale to dopiero 3 dzień od owulki więc raczej to na @ mnie już zaczyna boleć wszystko.
    Kochana to napewno nie na @ to za wczesnie...badz cierpliwa kochana...wszystko w swoim czasie...zrelaksuj sie..wypij drineczke..a tam w brzuszku samo sie zrobi co ma sie zrobic, nic nie boj :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko się obawiam że jak ma się mi wykluć Bobo żeby to piwo źle nie wpłynęło tam na nic ;) chociaż chyba za wcześnie żeby to piwo miało jakiejś znaczenie...

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Tylko się obawiam że jak ma się mi wykluć Bobo żeby to piwo źle nie wpłynęło tam na nic ;) chociaż chyba za wcześnie żeby to piwo miało jakiejś znaczenie...
    Nie ma znaczenia..pockaj smialo...alezy ci sie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kolejna drzemka....hehehe dzisiaj chyba taki dzień......

Asha, Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i kolejna drzemka....hehehe dzisiaj chyba taki dzień......
    Na calym swiecie hehe

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq dzień dobry :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niop dobre popołudnie....hehehe ostatnio to jestem wielki śpioch, jem, śpię, jem....w środę mam wizytę u gina to może uda mi się podejrzeć moje maleństwo....a tak ogólnie to jakoś głowa dzisiaj boli...i dzień jest taaaakii leniwy....
    oj Anastazja u mnie jeszcze z 3 dni i po czereśniach będzie..wiesz jak przylatuje gromada z 20 głodomorów to szybciutko się rozprawiają .... tylko dranie więcej zrzucają na ziemię, dziobną czereśnię, ta spadnie a one po następną sięgają....więcej szkody niż najedzenia....

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podeszła do mnie moją prawie 8 letnia córka i powiedziała tak: " Mamuś nie płacz już, bardzo lubiłam M ale on nie był ciebie wart, skoro zostawił Cię, kobietę która go kochała i o 6 rano wstawała żeby mu śniadania robić i koszulki prasować". zatkało mnie wiecie...

Malenq, Nenaaa, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zaliczyłam drzemkę i nic, nadal jestem blin i flak. Tego już nie można podciągnąć pod lenistwo...tak mi się nic nie chce, a chyba bardziej to nie mam siły ;) Umysł by coś zrobił, posprzątał, poszorował, wypucował...ale ciało nie współpracuje :) Co robić, jak żyć, o losie, zapuszczę mieszkanie i potem nikt tego nie odgruzuje...

Asha, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Też zaliczyłam drzemkę i nic, nadal jestem blin i flak. Tego już nie można podciągnąć pod lenistwo...tak mi się nic nie chce, a chyba bardziej to nie mam siły ;) Umysł by coś zrobił, posprzątał, poszorował, wypucował...ale ciało nie współpracuje :) Co robić, jak żyć, o losie, zapuszczę mieszkanie i potem nikt tego nie odgruzuje...

słońce to ja już tam mam od ponad 3 tygodni......flak i nic więcej...

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Właśnie podeszła do mnie moją prawie 8 letnia córka i powiedziała tak: " Mamuś nie płacz już, bardzo lubiłam M ale on nie był ciebie wart, skoro zostawił Cię, kobietę która go kochała i o 6 rano wstawała żeby mu śniadania robić i koszulki prasować". zatkało mnie wiecie...
    mądra córka ;)

cymcia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    mądra córka ;)
    Po matce to ma :-)

Malenq, cymcia, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mężu woła, więc spadam....miłego wieczorku....

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że po matce ;) wychowuje ja od 6 lat sama więc widzę w niej siebie.. nawet jak pyskuje i się ze mną kłóci... i dodała teraz: "będzie żałował mamuś". masakra cudowniejszej córki mieć nie mogłam!

Asha, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq miłego :*

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ