My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Oczywiście że po matce
wychowuje ja od 6 lat sama więc widzę w niej siebie.. nawet jak pyskuje i się ze mną kłóci... i dodała teraz: "będzie żałował mamuś". masakra cudowniejszej córki mieć nie mogłam!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoją córkę szkoła wysłała na badania bo stwierdzili że nie daje sobie rady z nauką... po miesiącu badań w poradniach terapeutyczno-psychologicznych wystawili opinię że moja córka jest w grupie 8 % dzieci w Polsce z najwyższym ilorazem inteligencji i wyniki przesłali do Warszawy i mieliśmy zaproszenie na Uniwersytet Warszawski na spotkanie dla tak zdolnych dzieci... Więc musiałam aż się pochwalić tym teraz...
Asha, cymcia, Nona, Nasturcja, marissith, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Moją córkę szkoła wysłała na badania bo stwierdzili że nie daje sobie rady z nauką... po miesiącu badań w poradniach terapeutyczno-psychologicznych wystawili opinię że moja córka jest w grupie 8 % dzieci w Polsce z najwyższym ilorazem inteligencji i wyniki przesłali do Warszawy i mieliśmy zaproszenie na Uniwersytet Warszawski na spotkanie dla tak zdolnych dzieci... Więc musiałam aż się pochwalić tym teraz...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dziękuję Ci, czasem nie wiem czy mam patrzeć od razu na ten test czy jak już wyschnie, pisze że wynik odczytać w ciągu 10 minut a przecież zanim się go naklei na kartkę, zrobi zdjęcie, doda do netu-często tu oglądamy już wyschnięte testy...
P.S. Katja- super, mądra dziewczynaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo powiem Wam Kochane że mnie to duma rozpierała jak mi to powiedzieli... niestety na Uniwersytet Warszawski nie pojechałyśmy bo mamy za daleko bo mieszkamy przy granicy zachodniej no ale usłyszeć takie coś... bezcenne... a tak w ogóle teraz nabawiłam się kompleksów że mnie zostawił... pokażę Wam swoje foto... powiedzcie czy ze mną jest aż tak źle...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1012380_487546148020856_844824240_n.jpg -
Katjaa wrote:No powiem Wam Kochane że mnie to duma rozpierała jak mi to powiedzieli... niestety na Uniwersytet Warszawski nie pojechałyśmy bo mamy za daleko bo mieszkamy przy granicy zachodniej no ale usłyszeć takie coś... bezcenne... a tak w ogóle teraz nabawiłam się kompleksów że mnie zostawił... pokażę Wam swoje foto... powiedzcie czy ze mną jest aż tak źle...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1012380_487546148020856_844824240_n.jpg -
nick nieaktualnyKatja- jesteś piękna kobieta!!! Absolutnie nie możesz mieć żadnych kompleksów!!! Domyślam sie, ze możesz sie fatalnie czuć, ale to nie twoja wina!!! Nie myśl tak, proszę....
Ja miałam jeszcze jedne przemyślenia odnosnie tej sytuacji, jeśli byś chciała to mogę napisać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo bo ja sobie tak analizowalam czemu taka nagła decyzja, może on po prostu stwierdził, ze nie chce obarczać ciebie bagażem swojego życia. Ze jesteś młoda, piękna, dasz radę, a on ze ciebe sprowadzi na drogę cierpienia. Właśnie te słowa, ze nie kocha, ze będzie płacić alimenty- po tym jak mówiłas ze był cudowny, dały mi do myślenia, ze próbował cię zranić, żebyś po nim nie płakała... Nie wiem...może on sie bal dalszego życia z tobą? Może czuje ze na ciebie nie zasługuje???
Sorki za błędy i małe literki- pisze z fona -
nick nieaktualnyCymcia Kochana moja ale on wiedział że jest dla mnie Moim Życiem i jak mnie zostawi ja sobie nie poradzę... wiem że to głupio zabrzmi ale moje córka była wpadką i rodzice kazali wziąć ślub i po roku się rozstaliśmy... ja nawet go nie kochałam.... 6 lat temu po rozstaniu z Julii ojcem poznałam kogoś i się zakochałam niestety rozpadło się i od paru lat szalałam robiła różne głupstwa i mogłam być nazywana nawet kurw*** a teraz spotkałam człowieka którego pokochałam od tylu lat... i on mnie zostawił... w całym swoim prawie 29 letnim życiu kochałam/ byłam zakochana w 2 mężczyznach... ale ten teraz co był M był pierwszym z którym świadomie chciałam mieć Bobaska... wiedział o tym więc jak mógłby pomyśleć że na mnie nie zasługuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:35