X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Oczywiście że po matce ;) wychowuje ja od 6 lat sama więc widzę w niej siebie.. nawet jak pyskuje i się ze mną kłóci... i dodała teraz: "będzie żałował mamuś". masakra cudowniejszej córki mieć nie mogłam!
    A ona nie mogla miec lepszej mamy:-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Asha :*...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja- nie będę jakoś specjalnie komentować, ale córcia ma racje :) mądra jest :) masz dla kogo walczyć z tym wszystkim :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moją córkę szkoła wysłała na badania bo stwierdzili że nie daje sobie rady z nauką... po miesiącu badań w poradniach terapeutyczno-psychologicznych wystawili opinię że moja córka jest w grupie 8 % dzieci w Polsce z najwyższym ilorazem inteligencji i wyniki przesłali do Warszawy i mieliśmy zaproszenie na Uniwersytet Warszawski na spotkanie dla tak zdolnych dzieci... Więc musiałam aż się pochwalić tym teraz... :D

Asha, cymcia, Nona, Nasturcja, marissith, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziewczyny, robię testy owu codziennie koło 18:00. Czy któryś czerwcowy wygląda Wam na owulacyjny?

http://zapodaj.net/bfa34bbc74d6f.jpg.html
    12 i 13 dc tak mi sie wydaje

Nona lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Moją córkę szkoła wysłała na badania bo stwierdzili że nie daje sobie rady z nauką... po miesiącu badań w poradniach terapeutyczno-psychologicznych wystawili opinię że moja córka jest w grupie 8 % dzieci w Polsce z najwyższym ilorazem inteligencji i wyniki przesłali do Warszawy i mieliśmy zaproszenie na Uniwersytet Warszawski na spotkanie dla tak zdolnych dzieci... Więc musiałam aż się pochwalić tym teraz... :D
    Gratuluje kochana :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja!!! Cudownie!!! Gratuluje takiej córeczki :) mam nadzieje, ze kiedyś sama będę mogła pochwalić sie swoją córa :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona- tez mi sie wydaje 12 i 13

Nona lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziękuję Ci, czasem nie wiem czy mam patrzeć od razu na ten test czy jak już wyschnie, pisze że wynik odczytać w ciągu 10 minut a przecież zanim się go naklei na kartkę, zrobi zdjęcie, doda do netu-często tu oglądamy już wyschnięte testy...:-)

P.S. Katja- super, mądra dziewczyna :-)
    Jak sie zrobi ta kreska testowa ciemniejsza w ciagu tych 10 min od tej kontrolnej to jest poz, zazwyczajak jest pozytywny to sie robi ciemna bardzo szybko, zaraz po nasikaniu :-)

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Wam Kochane że mnie to duma rozpierała jak mi to powiedzieli... niestety na Uniwersytet Warszawski nie pojechałyśmy bo mamy za daleko bo mieszkamy przy granicy zachodniej no ale usłyszeć takie coś... bezcenne... a tak w ogóle teraz nabawiłam się kompleksów że mnie zostawił... pokażę Wam swoje foto... powiedzcie czy ze mną jest aż tak źle...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1012380_487546148020856_844824240_n.jpg

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    No powiem Wam Kochane że mnie to duma rozpierała jak mi to powiedzieli... niestety na Uniwersytet Warszawski nie pojechałyśmy bo mamy za daleko bo mieszkamy przy granicy zachodniej no ale usłyszeć takie coś... bezcenne... a tak w ogóle teraz nabawiłam się kompleksów że mnie zostawił... pokażę Wam swoje foto... powiedzcie czy ze mną jest aż tak źle...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1012380_487546148020856_844824240_n.jpg
    Zdrowa dupa z ciebie, zgrabna, wysoka, przestan sie obwiniac !!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja- jesteś piękna kobieta!!! Absolutnie nie możesz mieć żadnych kompleksów!!! Domyślam sie, ze możesz sie fatalnie czuć, ale to nie twoja wina!!! Nie myśl tak, proszę....

Ja miałam jeszcze jedne przemyślenia odnosnie tej sytuacji, jeśli byś chciała to mogę napisać.... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Katja, ale masz córeczkę mądrą. Gratuluję. A jak ładnie się wysławia! :)
    A Ty jesteś ładna babeczka i skończ wpędzać się w kompleksy. W mig znajdziesz sobie faceta i to takiego, że hoho! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia słucham...

już nie płaczę ale nadal boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:20

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, śliczna blondyneczko, głowa do góry! Będzie lepiej, a po czasie to już całkiem dobrze ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo ja sobie tak analizowalam czemu taka nagła decyzja, może on po prostu stwierdził, ze nie chce obarczać ciebie bagażem swojego życia. Ze jesteś młoda, piękna, dasz radę, a on ze ciebe sprowadzi na drogę cierpienia. Właśnie te słowa, ze nie kocha, ze będzie płacić alimenty- po tym jak mówiłas ze był cudowny, dały mi do myślenia, ze próbował cię zranić, żebyś po nim nie płakała... Nie wiem...może on sie bal dalszego życia z tobą? Może czuje ze na ciebie nie zasługuje???

Sorki za błędy i małe literki- pisze z fona :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia Kochana moja ale on wiedział że jest dla mnie Moim Życiem i jak mnie zostawi ja sobie nie poradzę... wiem że to głupio zabrzmi ale moje córka była wpadką i rodzice kazali wziąć ślub i po roku się rozstaliśmy... ja nawet go nie kochałam.... 6 lat temu po rozstaniu z Julii ojcem poznałam kogoś i się zakochałam niestety rozpadło się i od paru lat szalałam robiła różne głupstwa i mogłam być nazywana nawet kurw*** a teraz spotkałam człowieka którego pokochałam od tylu lat... i on mnie zostawił... w całym swoim prawie 29 letnim życiu kochałam/ byłam zakochana w 2 mężczyznach... ale ten teraz co był M był pierwszym z którym świadomie chciałam mieć Bobaska... wiedział o tym więc jak mógłby pomyśleć że na mnie nie zasługuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:35

‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ