My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyo właśnie dzwonił mój przyjaciel jak się dowiedział o tym... i ide na małe piweczko do niego i jego żony... najlepsze w tym wszystkim jest to że mój przyjaciel Grzesiu jest dowódca w jednostce w której pracuje mój były M... będzie dym...
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślenie facetów czasami jest nie zrozumiałe.... Moj po 14 latach twierdzi ze go zostawię ze względu na rodzinna sytuacje u niego w domu... I nie przekonuje go, ze liczy sie tylko on.
A może jeszcze sie ułoży??? Może pójdzie po rozum i jakoś sobie poukłada zycie z tobą i tamta rodzina??? -
nick nieaktualnyCymcia ja nie jestem z tych które wybaczają... jak coś się kończy to już na stałe chociażbym miała cierpieć miesiącami... jemu już raz wybaczyłam a on i tak mnie zawiódł...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:A u nas zimnoooo..... Jesień..... Wieje
miałam dzisiaj na kijki iść, ale nie po drodze było... Jutro trzeba będzie nadrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Lili
masakra, byłam u koleżanki i nawaliłam się jak mały samolot
a muszę się spakować bo rano wyjeżdżamy...
Będę was podczytywać, napiszę coś pewnie raz na jakiś czas, za wszystkie trzymam kciukiKupiłam wit. B6 na wydłużenie fazy lutealnej, lipiec jest MÓJ!!!
Katjaa trzymaj się dzielnie, dasz radę. Po chmurach zawsze wychodzi słońce. Strasznie to infantylnie brzmi ale tak jest.
cymcia, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili83 wrote:marissith też by mi się przydało!może w końcu bym trochę wyluzowała!!!daj adres tej koleżanki hahhaha.....