My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja mam tylko fertility monitor, to cos podobnego jest?
A na czym to polega?z baby compem mierzysz temp. codziennie rano po przebudzeniu, pokazuję dni płodne, może być stosowany jako naturalna metoda antykoncepcji, coś takiego jak cyclotest.
*******Gang18+*******B -
Monitor pokazuje dni cyklu...sika sie codziennie od 7dc na cos podobnego do testu ciazowego i wklada do montora i czeka 5 min, monitor wylapuje 2 hormony z moczu, pokazuje dni plodne i owulacje...jezeliprzez 3 miesiace owulacji nie pokaze to znaczy ze jest znia problem...nie pokazuje tem... http://uk.clearblue.com/clearblue-ovulation-test-range/clearblue-fertility-monitor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:32
-
CZEŚĆ, PZEPRASZAM, ŻE nie piszę.. postanowiłam nieco odseparować się.. mąż mi zwraca uwagę, że za dużo czytan, że się nakręcam..i chyba ma rację.. staram się zająć czymkolwiek, choć ciagnie mnie do Was..
byłam dzis u ginekologa..mam zlecone badania.. muszę je wykonać, aby wiedziec co sie dzieje.. mąż w przyszłym tygodniu idzie na swoje badania..
trzymam za Was kciuki, za wszystko co sie u Was dzieje pozytywnego i oby tego było więcej!Asha, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Krokodylica, to 24.06 jest nasz!!!
ja nie dosc ze mojemu robie awanture o nic to jeszcze w pracy jestem wrednana kniec wydarlam sie jeszcze na budowlancow naszych
i prawie co na tesciow, ale w ostatniej chwili sie powstrzymalam. masakra;)
dzis bardzo powaznie rozwazalam, w okolicy lunchu, czy by moze do domu nie pojechac sie przespacKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Asha to nie dopieszczanie, to chyba PMS. Albo faktycznie jakaś burza hormonów.
Oberwało mu się i co zrobić.
Chyba zleję tą listę na czerwcowych testerkach. Wkurzyłam się. Chciałam żeby mi zaznaczyły test z jedną kreską to zadecydowały że nie, bo to za wcześnie. Poprosiłam, żeby w takim razie przepisały mnie na testowanie na 24.06 to mnie wpisały na 25.06... I to przeszukiwanie wykresów i wpisywanie komuś bociana albo @ bez jego wiedzy. No szok.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny