My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA powiedzcie mi jedna rzecz, bo ja sie zadomowilam tutaj u Was, a czy jeszcze warto gdzieś zajrzeć? Jakis temat śledzić? Na czerwcowe na chwilkę zajrzalam, ale jakoś tak od razu nie zaskoczyło, jak tutaj
Napiszcie mi o hierarchii forumco i jak i w ogóle
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Mam pytanie odnośnie testu owulacyjnego, na ile dni przed owulacja pojawia sie słaba druga kreseczka ??? Ńiby mam owulacja na 24 zaprognozowaną, ale wlasnie tak dumam czy nie bedzie wcześniej...
...jak zdroweczko?..... Cymcia...to zalezy od kobiety...moze sie zdazyc ze zdnia na dzien sie zrobia pozytywne...serduszkuj i tyle
...a ja ciagle czekam na wyznaczenie owulki, chociaz jutro mam nadzieje temp bedzie ponad linie podstawowa wiec moze system wkoncu zacznie odliczanie, dzisiaj skoczyla juz ale..jeszcze nie wystarczajaco wredota, a wy jak tam?
-
Hej dziewczynki.
cymcia nie ma reguły z tymi testami.
I ponoć te testy oszukują.
Anastazja ja sobie też już odpuszczam te listy bo mnie wkurzyły laski.
cymcia najlepiej jest tu, wśród 18+
Powiem szczerze że ja na inne tematy nie zaglądam, tylko tu. Ewentualnie na jakieś tematyczne typu PCO.
Ja wyemitowałam następny odcinek serialu (napięcie rośnie - ale to przedmiesiączkowe) i uciekam.
-
dzien dobry
ja rowniez, glownie tutaj zagladamczasem do pomorza, czy matek starajacych sie o 3 dziecko..plus jakies tematyczne.
krokodylku ja nieustannie kciukam
u mnie tez dzis niewielki spadekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry jesiennie a do tego kichająco....
Witam nową/nowe koleżanki...
ja nie byłam na liście majówek, ktoś mnie wpisał po testowaniu i tyle heheheh
jak samopoczucie dzisiaj???? bo u mnie jakieś "niewyraźne" hehehehe....
czuję się jakby dzisiaj był poniedziałek, a nie piątek.... -
nick nieaktualny
-
Katja kochana bardzo mi przykro
Ale jedno ci powiem.. poznałam tu a forum 2 dziewczyny moze nie tak samo sie rozstaly ze swoimi podczas star an.... i wiesz teraz obie po kilku miesiacach poznały super facetow i obie mowia ze dopeiro teraz wiedza jak to jeest kiedy facet sie stara i je rozumie... zycze Ci tego zebys i TY odnalazla takiego faceta... bo ten z racji tego jak sie zachowal wg mnie nie jest tym..i niech zaluje... dorosly człowiek i odpowiedzialny znalazl by inne rozwiazanie a nie z dnia na dzien sie wyprowadzic i rzucic wszytsko... ale nie znam go wiec tez zbytnio nie oceniam..mam nadzieje ze szybko sie pozbierasz i zaswieci u ciebei szybko sloneczko szczescia
pisze dopeiro eraz bo wczoraj na spontanie zebralismy sie na wies podjechalismy pod moja mama zapakowalismy ja i dluga na wioskegrillek i rozmowa z rodzinka z ktora dawnoo sie nie widzialam
zaraz bede czyala wszystko co pisalyscie ale z tej str :
Krokodylku wcale sie nie dziwie ja tez stwierdzilam ze nie bede sie zapisywac.. na zadne lipcowk, sierniowki itp itdwole sobie pogadac z tymi co w jakis sposob sie zzaylam
I tu wpis dla Cymci ja głównie obsiadam 30dziestki, wieczornicem winem zakrapiana i Ploty ploty ploteczki , no i Woj Swietokrzyskie
reszta watkow tak pobieznie pisze
Ale warto nie raz poczytac watek starajac zsie z pomoca med o ziolkach i witaminkachnoi Meski probelm .. ale lepiej zeby jak najmniej bylo takich ktore sie z nim borykaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:01
Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Dzin dobry kochane
ale mnie zezarly komaarzyska.. maz wymeczyl w nocy ..znacyz tak milo tez sie dossalwiec az chce mi sie isc do pracy
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
jestem w szoku i pod wrażeniem jak wy się wspieracie i trzymacie razem!!!
Nie mam dużo znajomych bo siedzimy z mężem i synusiem za granicą, dlatego często czuję sie samotnie. tutaj mozna sobie naprawdę pogadć, wymienić info i pożalić - super!!!i co najważniejsze nikt nikogo nie ocenia jak na niektórych forach będę wpadała częściej!!!Katjaa, Ania_84, Asha, beszka, Krokodylica, cymcia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny