X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia???? jaki stres???

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo mam napięcie z projektami, nawarstwiło mi się sporo roboty, nie wyrabiam się.... jestem przemęczona, niedosypiam.... sporo spotkań a mało czasu na siedzenie przed kompem i projektowanie. A jak już usiądę do kompa, to nie mam weny i nie chce mi się rysować i wymyślać :( nudne życie architekta :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    a bo mam napięcie z projektami, nawarstwiło mi się sporo roboty, nie wyrabiam się.... jestem przemęczona, niedosypiam.... sporo spotkań a mało czasu na siedzenie przed kompem i projektowanie. A jak już usiądę do kompa, to nie mam weny i nie chce mi się rysować i wymyślać :( nudne życie architekta :D
    Moze idz na spacer, nabierz dystansu i cos ci do glowy samo przyjdzie :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ buuuuuuu
    Brak weny jest frustrujący... współczuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:20

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha- już miałam dzisiaj przerwę.... ja często w niedzielę popadam w panikę :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia nie panikuj :) Napij się herbatki i luzzzzz :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Asha- już miałam dzisiaj przerwę.... ja często w niedzielę popadam w panikę :(
    Przytulam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy już nie popadajcie w panikę... Zapraszam do mnie na kawusię, herbatkę i ploteczki :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja jak tam objawy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha a szkoda mówić ten lewy jajnik nie daje mi spokoju nawet jak wzięłam no-spe, do tego podbrzusze mnie tak ciągnie i boli że jak nacisnę na nie to od razu biegnę na siusiu... to takie 2 najgorsze objawy z resztą daje rade... :) a Ty jak Kochana?

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha a szkoda mówić ten lewy jajnik nie daje mi spokoju nawet jak wzięłam no-spe, do tego podbrzusze mnie tak ciągnie i boli że jak nacisnę na nie to od razu biegnę na siusiu... to takie 2 najgorsze objawy z resztą daje rade... :) a Ty jak Kochana?
    No to tylko kciuki trzymac :-) mnie jajniki bola czasami ale z przewaga prawego, z tego co owulka byla, ale caly czas mnie rzuch boli tak powiedzmy to okresowo, ale nie az tak mocno, cysie dzisiaj mnie zaczely bolec od zewnetrznej strony, no i rycze jak ta zryta...to wszystko pewnie przez ten progesteron cholerny...noc musimy czekac...ale mam nadzieje, ze zazielenimy na koniec ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha u mnie są różne wahania co do tej zieloności... nie powiem że bym nie chciała bo już mam swój wiek i drugie dziecko by mnie uszczęśliwiło ale jak pomyślę że wychowywało by się bez ojca to mam obawy że nie dałabym rady...

A Ty mi już nie rycz!!! Progesteron chyba powoduje że temperatura rośnie aż do @...?

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha u mnie są różne wahania co do tej zieloności... nie powiem że bym nie chciała bo już mam swój wiek i drugie dziecko by mnie uszczęśliwiło ale jak pomyślę że wychowywało by się bez ojca to mam obawy że nie dałabym rady...

A Ty mi już nie rycz!!! Progesteron chyba powoduje że temperatura rośnie aż do @...?
    Rozumiem cie doskonale kochana, ale jezeli beziesz/ jestes ciazy, a jak mowisz sama jej chcesz to moze wlasnie tak milo byc, zebys miala obok siebie dwie kruszynki, ktore beda sie toba opiekowac ;-)... Tak progesteron powoduje, ze temp rosnie i utrzymuje tez ciaze jak bedzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, mi się jednak wydaje, że fajniejszą opcją byłoby jakbyś miała dzidzię :D na przekór wszystkiemu i wszystkim i dla Twojego szczęścia :D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo szczesciem jest byc kochanym, ale jeszcze wieksze moc kochac i moc ta milosc komus ofiarowac :-)

cymcia lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam laseczki? Ja oglądam żużel, ale moja ulubiona drużyna przegrywa. :/
    A do tego strasznie dzisiaj "krwawo", mnóstwo wypadków, wywrotek, urazów i złamań. Jak nigdy. Jakaś kumulacja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prawie 8 letnia córkę i to Moje Mega Szczęście jest! Jak będzie Dzidzia będę szczęśliwa no ale strach jest jakiś we mnie... może to minie... :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Mam prawie 8 letnia córkę i to Moje Mega Szczęście jest! Jak będzie Dzidzia będę szczęśliwa no ale strach jest jakiś we mnie... może to minie... :/
    Kochana ja mam facetaa i tez sie boja wiec to normalne ze ty masz obawy, przytulam

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia, nie smutaj i nie stresuj ise ;) u mnei tez stresujacy tydzien w pracy niestety, ale mam to w dupie ;) jutro dokoncze kontrakt, podpisze i tyle...reszta problemow....sorry ale glowna dycyzje nie ja tu podjelam ;) a za tydzien wszyscy w NO zaczynaja urlop...oprocz mnie i kolezanki z biura. juz sie umowilysmy na dluzsze lunchu i krotsze dni w biurze. bedziemy ¨pracowac¨z domu. i nie mam w ogole wyrzutow sumienia, za moje plany :P

dziewczyny mam pytanie...wszesniej jak dostawalam @ to po prostu malpa przylazila i tyle...a ostatnie dwa czy trzy cykle zaczynaja mi sie jednodniowym lub kilkudniowym plamieniem. o co chodzi?

strasznie boli mnei krzyz i podbrzusze i nic nie pomaga. zaraz sobie winka otworze, to moze poczuje sie ciut lepiej...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, ciocie pomogą :D hihihi

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ