My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya bo mam napięcie z projektami, nawarstwiło mi się sporo roboty, nie wyrabiam się.... jestem przemęczona, niedosypiam.... sporo spotkań a mało czasu na siedzenie przed kompem i projektowanie. A jak już usiądę do kompa, to nie mam weny i nie chce mi się rysować i wymyślać
nudne życie architekta
-
cymcia wrote:a bo mam napięcie z projektami, nawarstwiło mi się sporo roboty, nie wyrabiam się.... jestem przemęczona, niedosypiam.... sporo spotkań a mało czasu na siedzenie przed kompem i projektowanie. A jak już usiądę do kompa, to nie mam weny i nie chce mi się rysować i wymyślać
nudne życie architekta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Asha a szkoda mówić ten lewy jajnik nie daje mi spokoju nawet jak wzięłam no-spe, do tego podbrzusze mnie tak ciągnie i boli że jak nacisnę na nie to od razu biegnę na siusiu... to takie 2 najgorsze objawy z resztą daje rade...
a Ty jak Kochana?
mnie jajniki bola czasami ale z przewaga prawego, z tego co owulka byla, ale caly czas mnie rzuch boli tak powiedzmy to okresowo, ale nie az tak mocno, cysie dzisiaj mnie zaczely bolec od zewnetrznej strony, no i rycze jak ta zryta...to wszystko pewnie przez ten progesteron cholerny...noc musimy czekac...ale mam nadzieje, ze zazielenimy na koniec
-
nick nieaktualnyAsha u mnie są różne wahania co do tej zieloności... nie powiem że bym nie chciała bo już mam swój wiek i drugie dziecko by mnie uszczęśliwiło ale jak pomyślę że wychowywało by się bez ojca to mam obawy że nie dałabym rady...
A Ty mi już nie rycz!!! Progesteron chyba powoduje że temperatura rośnie aż do @...? -
Katjaa wrote:Asha u mnie są różne wahania co do tej zieloności... nie powiem że bym nie chciała bo już mam swój wiek i drugie dziecko by mnie uszczęśliwiło ale jak pomyślę że wychowywało by się bez ojca to mam obawy że nie dałabym rady...
A Ty mi już nie rycz!!! Progesteron chyba powoduje że temperatura rośnie aż do @...?... Tak progesteron powoduje, ze temp rosnie i utrzymuje tez ciaze jak bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia, nie smutaj i nie stresuj ise
u mnei tez stresujacy tydzien w pracy niestety, ale mam to w dupie
jutro dokoncze kontrakt, podpisze i tyle...reszta problemow....sorry ale glowna dycyzje nie ja tu podjelam
a za tydzien wszyscy w NO zaczynaja urlop...oprocz mnie i kolezanki z biura. juz sie umowilysmy na dluzsze lunchu i krotsze dni w biurze. bedziemy ¨pracowac¨z domu. i nie mam w ogole wyrzutow sumienia, za moje plany
dziewczyny mam pytanie...wszesniej jak dostawalam @ to po prostu malpa przylazila i tyle...a ostatnie dwa czy trzy cykle zaczynaja mi sie jednodniowym lub kilkudniowym plamieniem. o co chodzi?
strasznie boli mnei krzyz i podbrzusze i nic nie pomaga. zaraz sobie winka otworze, to moze poczuje sie ciut lepiej... -
nick nieaktualny