My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:Przepis mam... jestem w trakcie weryfikacji jego zgodności z tymi mieszankami o których piszą dziewczyny. Rezultaty z moich badań będą dla Waszego wglądu (kto zainteresowany)
-
nick nieaktualnyNajedzona jestem po dekiel.... Bosh.... I winko było.... Istna rozpusta
No ale koniec leniuchowania, trza wracać do pracy
No i najwyższa pora rozkręcić imprezkę klubikowąyasmin!!! Where are you??? Ktoś musi nam pośpiewać
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Witam nowe kolezanki
U nas dzis goscie. Tescie orzyszli na obiad i kawechlopcy zachwyceni a juz bym chciala zeby poszli,mpolozyc chlopcow spac i napic sie czerwonego winka....chyba @ idzie bo wlasnie wrocilam z toalety i plamic zaczelam (a moze juz i krwawienie sie zaczelo). Dziwnie w tym mies. No i fl krotsza i tempka nie spadla, jak zawsze
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Hej hej
Witam nowe kolezanki
U nas dzis goscie. Tescie orzyszli na obiad i kawechlopcy zachwyceni a juz bym chciala zeby poszli,mpolozyc chlopcow spac i napic sie czerwonego winka....chyba @ idzie bo wlasnie wrocilam z toalety i plamic zaczelam (a moze juz i krwawienie sie zaczelo). Dziwnie w tym mies. No i fl krotsza i tempka nie spadla, jak zawsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FL moze sie wahac o pare dni...u mnie o 2-3 ale tez sadze ze owu mialam wczesniej....wykresik piekny, ale plamienie jest, brzuch boli i krzyz jak nigdy no i szyjka otwarta (bo z ciekawosci sprawdzilam). no nic....co ma byc to bedzie....lipiec bedzie moj
ale smutno mi w tym cyklu jakos bardziej niz w poprzednich.....