X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Przepis mam... jestem w trakcie weryfikacji jego zgodności z tymi mieszankami o których piszą dziewczyny. Rezultaty z moich badań będą dla Waszego wglądu (kto zainteresowany) :)
    Masz ta mieszanke, czy nie? Bo tu lata leca... Mialam isc na spacer, poszlam spac ejjj :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    ohhhhhhhh ja Cię.... pychotka!

Nom, pycha. :) Ale małż kręcił nosem. :P On też mięsożerny. :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszyscy faceci tacy mięsożerni są... Mój też jak mięsa nie ma to kręci nosem :)
    Podbijam pytanie : Co z tym przepisem o.Sroki?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufa. Byłam w kościele a mój w tym czasie pojechał na moto. Mógł poczekać, taka się piękna pogoda zrobiła, pojechała bym z nim.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niedobry małż ;)

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,ale żeście naprodukowały czytam już od godziny, żeby wszystko nadrobić:)U mnie temp spada czyli tym razem znowu się nie udało:(niech @ szybko przychodzi bo chce zacząć znowu działać!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica znalazłam forum gdzie dziewczyny piszą o CLO
    http://f.kafeteria.pl/temat/clostilbegyt-czy-pomaga-zajsc-w-ciaze-p_5256261/2

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ta biedroneczka z koniczynką to dla nas wszystkich żeby się wkońcu udało:)

Asha, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najedzona jestem po dekiel.... Bosh.... I winko było.... Istna rozpusta :)
    No ale koniec leniuchowania, trza wracać do pracy :)

No i najwyższa pora rozkręcić imprezkę klubikową:) yasmin!!! Where are you??? Ktoś musi nam pośpiewać :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Witam nowe kolezanki :)

U nas dzis goscie. Tescie orzyszli na obiad i kawe :) chlopcy zachwyceni a juz bym chciala zeby poszli,mpolozyc chlopcow spac i napic sie czerwonego winka....chyba @ idzie bo wlasnie wrocilam z toalety i plamic zaczelam (a moze juz i krwawienie sie zaczelo). Dziwnie w tym mies. No i fl krotsza i tempka nie spadla, jak zawsze :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, a teraz zasadnicze pytanie o jakieś witaminki dla facetów. Mi lekarz zalecił fembion 1, ale nic dla małża. Coś ktoś by polecił?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Hej hej :)

Witam nowe kolezanki :)

U nas dzis goscie. Tescie orzyszli na obiad i kawe :) chlopcy zachwyceni a juz bym chciala zeby poszli,mpolozyc chlopcow spac i napic sie czerwonego winka....chyba @ idzie bo wlasnie wrocilam z toalety i plamic zaczelam (a moze juz i krwawienie sie zaczelo). Dziwnie w tym mies. No i fl krotsza i tempka nie spadla, jak zawsze :(
    Beszka a może zrób testa... Jak tempka nie spada to coś w tym może być... Albo implantacyjne albo tak jak ja w pierwszej ciąży, słabszą @ do 4m-ca ciąży miałam :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robie sobie nadziei. Brzuch i krzyze mnie b.bola. Najbardziej jak cos robie i orzez to narobilam sobie nadz., bo tak w obu ciazach mialam wiec bylam pewna, ze sie udalo :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osiwieje Kochane... wzięłam no-spe a ten lewy jajnik i podbrzusze nadal boli... chyba muszę poczytać o o.Sroce...może coś tam ciekawego ma u siebie... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, faza lutealna nigdy nie jest krótsza. Najwidoczniej miałaś owulkę wcześniej niż Ci program wyznaczył.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja :) a niech boli, byleby skończyło sie zieleniną :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka Kochana ale przecież wykresik masz piękny :) a krwawienie to może nie jest wcale objaw @...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:36

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Beszka Kochana ale przecież wykresik masz piękny :) a krwawienie to może nie jest wcale objaw @...
    Też tak myślę :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FL moze sie wahac o pare dni...u mnie o 2-3 ale tez sadze ze owu mialam wczesniej....wykresik piekny, ale plamienie jest, brzuch boli i krzyz jak nigdy no i szyjka otwarta (bo z ciekawosci sprawdzilam). no nic....co ma byc to bedzie....lipiec bedzie moj :P ale smutno mi w tym cyklu jakos bardziej niz w poprzednich.....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam ten przepis w książce. Już się biorę do pisania. Czekałam na jakiś odzew z tamtego forum, ale cisz. Chciałam porównać skład żeby mieć pewność że zadziała jak u nich :D

Już piszę

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ