My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ale się dzisiaj podle czuję. Ból głowy, ból brzucha, mdłości, katar. Masakra.
Chyba sobie dzisiaj odpuszczę kościół, pójdę jutro. Chyba że do wieczora poczuję się lepiej.Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
staraczka85 wrote:dzięki, miło tu u Was ale muszę uciekać
) - obowiązki. U mnie dzisiaj ponuro za oknem i w sercu... Ale jutro będzie lepiej:) Miłego dnia dziewczyny
już się bałam że CIę wystraszyłyśmy
miłego dnia. Może słonko zawita na Waszym niebie bo na śląsku juz sie pokazuje
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... Słyszałyście coś o tych zioła O. Sroki pomagających zajść w ciążę?? Tutaj w portalu jest taki wątek o ziołach i sporo dziewczyn twierdzi, że zaszły w ciążę po 2 lub trzech miesiącach picia ziół! Ja mam gdzieś książkę tego Ojca Sroki. Mieszanka na kaszel jego przepisu sprawuje się świetnie w moim przypadku, a ja mam z suchym kaszlem ogromny problem... Idę poszukać tej książki na półkach
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Witajcie w ten kończący się długi weekend, u nas wszystko ok, leniuchujemy sobie, samopoczucie super to i humorek dopisuje
Krokodylku ja nie mam nic z tym przypadłości, to nie pomogę, ale to może Malenqa pomoże tak mi się zdaje, że ona obeznana, chyba że już pamięć mnie zawodzi
Witam nowe koleżanki 18-tki
Co u was wszystkich, pewnie jutro się ruszy bardziej, jak wszystkie z weekendu powracają, miłego popołudnia ja lecę się przespaćKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Niestety zwiększa też prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej.
Coś za coś.Tylko niech już przyjdzie... Dzisiaj się dowiedziałam że mój kolega z pracy zostanie tatusiem. Starali się 4 lata, były leki, zastrzyki, laparoskopie i łzy a teraz jest fasolka
Humor mi się poprawił
Justa dawno Cię nie byłoCieszę się że wszystko ok, oby tak dalej
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Fajnie tak miec rodzinke przy boku i chodzic na obiadki:-) i kurwa znowu rycze, niech to szlag
ja to dzisiaj znów u przyjaciół spałam bo dalej mam płaczliwe dni od kiedy M mnie zostawił i kolejny dzień jakiejś piwko żeby funkcjonować i aż tak nie tęsknićmusimy się spotkać i się naelektryzować %