My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera mi wlasnie, parowka z hot-doga uciekla!!! GrrrrKrokodylica wrote:Ale się dzisiaj podle czuję. Ból głowy, ból brzucha, mdłości, katar. Masakra.
Chyba sobie dzisiaj odpuszczę kościół, pójdę jutro. Chyba że do wieczora poczuję się lepiej.
Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No to od razu nam lepiejstaraczka85 wrote:dzięki, miło tu u Was ale muszę uciekać
) - obowiązki. U mnie dzisiaj ponuro za oknem i w sercu... Ale jutro będzie lepiej:) Miłego dnia dziewczyny 
już się bałam że CIę wystraszyłyśmy
miłego dnia. Może słonko zawita na Waszym niebie bo na śląsku juz sie pokazuje
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... Słyszałyście coś o tych zioła O. Sroki pomagających zajść w ciążę?? Tutaj w portalu jest taki wątek o ziołach i sporo dziewczyn twierdzi, że zaszły w ciążę po 2 lub trzech miesiącach picia ziół! Ja mam gdzieś książkę tego Ojca Sroki. Mieszanka na kaszel jego przepisu sprawuje się świetnie w moim przypadku, a ja mam z suchym kaszlem ogromny problem... Idę poszukać tej książki na półkach
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Witajcie w ten kończący się długi weekend, u nas wszystko ok, leniuchujemy sobie, samopoczucie super to i humorek dopisuje
Krokodylku ja nie mam nic z tym przypadłości, to nie pomogę, ale to może Malenqa pomoże tak mi się zdaje, że ona obeznana, chyba że już pamięć mnie zawodzi
Witam nowe koleżanki 18-tki
Co u was wszystkich, pewnie jutro się ruszy bardziej, jak wszystkie z weekendu powracają, miłego popołudnia ja lecę się przespać
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kochana ja mogę nawet na plecach ją nosićKrokodylica wrote:Niestety zwiększa też prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej.
Coś za coś.
Tylko niech już przyjdzie... Dzisiaj się dowiedziałam że mój kolega z pracy zostanie tatusiem. Starali się 4 lata, były leki, zastrzyki, laparoskopie i łzy a teraz jest fasolka
Humor mi się poprawił 
Justa dawno Cię nie było
Cieszę się że wszystko ok, oby tak dalej
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Fajnie tak miec rodzinke przy boku i chodzic na obiadki:-) i kurwa znowu rycze, niech to szlag
ja to dzisiaj znów u przyjaciół spałam bo dalej mam płaczliwe dni od kiedy M mnie zostawił i kolejny dzień jakiejś piwko żeby funkcjonować i aż tak nie tęsknić
musimy się spotkać i się naelektryzować % 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH