My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A wydladasz jak Magda?... Cos mi sie przypomnialo...jak pracowalam w szpitalu...ide z pacjentem po korytarzu i podchodzi jakis koles, ktorego ani ja ani pacjent nie zna i ten koles zaczyna sie pytac tego pacjenta( tak jakby go znal) gdzie jest jakistam oddzial, pacjent patrzy na niego jak na idiote i mowi oczywiscie, ze nie wie a ten mowi, ze spoko nic nie szkodzi i zaczyna gadke o pogodzie i w pewnym momencie pyta: a ty john jestes? Bo wygladasz jak john.......a ja myslalam ze zejde ze smiechu....i dalej pieroli swoje
heheh dobre... Nie wiem czy wyglądam jak Magda ale dziadek świętej pamięci chciał bym miała Magda na imie a ojciec pod wpływem % nadał mi Kaśka... no ale Magda od nazwiska mi mówią bo mam podobne...
-
Asha wrote:Nie bede tu sie rozpisywac w szczegolach, bo nie che urazic nikogo...powiem tylko ze tych co znam to maja sklonnossc do nalogow
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:heheh dobre... Nie wiem czy wyglądam jak Magda ale dziadek świętej pamięci chciał bym miała Magda na imie a ojciec pod wpływem % nadał mi Kaśka... no ale Magda od nazwiska mi mówią bo mam podobne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny