My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to co 5 minut mam inny pomysł na imię. Teraz spodobało mi się Konstancja dla dziewczynki. Nataniel też mi się podoba, na to imię miałam fazę jakiś czas temu. Pewnie imię wybierzemy jak już zaciążę i poznam płeć. Mam pomysł na bliźniaki Aidan i Nadia
A teść to na pewno będzie się wtrącał w imię wiec może wykorzystam pomysł z MordochemKatjaa, Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Ja to co 5 minut mam inny pomysł na imię. Teraz spodobało mi się Konstancja dla dziewczynki. Nataniel też mi się podoba, na to imię miałam fazę jakiś czas temu. Pewnie imię wybierzemy jak już zaciążę i poznam płeć. Mam pomysł na bliźniaki Aidan i Nadia
A teść to na pewno będzie się wtrącał w imię wiec może wykorzystam pomysł z MordochemKatjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChloe też mnie się podobie
i Miriam też
dla dziewczynek sporo imion mi się podobai fakt- sporo anglo-języcznych
lubię imiona krótkie albo takie, które się dają fajnie zdrobnić
Jagoda, to będzie Jaga u nas
A dla chłopca? nie wiem no nie wiem.... może jakiś christian grey ?
Katjaa lubi tę wiadomość
-
justta moj mlodszy syn to Leon
jego imie to kompromis. ja chcialam Gustav a maz ALexander...jest Leon alexander. niestety wielu imion, ktore mi sie podobaja wybrac nie moge, bo maz nie wymowi, albo w NO nie ma...z takich kompromisow, to jesli bedzie kolejny syn
to mamy Henryk, Gustav, Ludwik, Antony (Anthony). mnie sie jeszcze podoba Franciszek (tak chcialam starszego syna nazwac), ale niestety w NO nie ma.
dla corki to nei wiem....kiedys chcielismy Anie, ale mi sie juz nie podoba. moze: Urszula, Irena, Teresa, Liliana, Thea, Sofie, Sussana, Lena, Nina, Helena, Solveig (ale moja tesciowa ma tak na imie, wiec odpada)...mnie sie jeszcze bardzo podoba Malgorzata, ale maz nie wymowi i nei ma w NO
a ja znow plamic zaczelam plus okropnie, ale to bardzo bardzo boli mnie krzyz i podbrzusze (moze nie tak bardzo jak krzysz, ale ciagnie i kluje). jak juz @ ma przyjsc, to niech przylazi. po 21.07 bedziemy w PL. musze sobie koneicznie progesteron sprawdzic bo cos czuje, ze sa braki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:ja tez wybralam imie od razu i zwracalm sie do brzuszka po imieniu, ale nie powiedzialabym nikomu jakie imie wybralismy, az do momentu gdy dziecko sie urodzi i bedziemy pewni, ze to TO imie