My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ale oglądaliśmy ostatnio pewien film, nie pamiętam tytułu i natchnął on nas na małego psikusa, który chcemy zrobić moim teściom (autorem psiuksa żeby nie było jest mój A.)....a mianowicie, jak JUŻ im kiedyś powiemy, że będą dziadkami to jak będzie chłopiec to chcemy powiedzieć, że chcemy nazwać go MORDOCHAJ (nawet nie wiem jak to się pisze, bo film był izraelski), dla córki jeszcze nie mamy pomysłu....heheh chcemy zobaczyć reakcję....
żeby nie było, że my złośliwi to przecie , że moi teściowie nie wspierali nas w walce o dzidzię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy imiona
Leoś dla synka i Alicja albo Ola ( jeszcze się zastanawiamy) dla córeczki , a co do rodziców i teściów to nic im do imion wnuków, oni już swoim dzieciom ponadawali imiona i tyle
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o imiona, to tak bardzo znudzily mi sie te wszystkie ostatnio popularne imiona jak Nikola, Oskar, Julia, Maksiu...
Ludzie
Przepraszam jesli kogos urazilam, ale wiekszosc moich kolezanek dala na imie swoim corkom Nikolcia. I same Nikole wokolo.
U nas z imieniem bedzie problem. Z meskich mi sie podoba Ryan i Milan. Dla dziewczynki mam wiecej wybranych imion. Ale to sa jeszcze dluuugie planyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 20:45
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny