My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Chodzi mi oto, ze wszyscy czekamy na ciaze a jak juz zajdziemy tozamiast sie cieszyc to zaczyna sie jeden wielki koszmar i strach....przeciez to jakas paranoja jest..ile sie nacieszylyscie ciaza? 2 dni?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie wiem, moze sie nie znam, ale jak zaciaze i zaczne panike to mnie po pysku prosze strzelic
Masz to jak w banku :*
A jakie to imiona? no ja zawsze wiedziałam jak chce żeby moja córka a jak syn się nazywałWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 20:17
Asha lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Masz to jak w banku :*
nam sie caly czas zmienia , ale ja chce blizniaki wiec musze miec 4 imiona chociaz chce 2 dzieczynki i tak : Jenny ( Jennifer) , nad drugim jeszcze mysle ale moze Thea, Juliet, chlopcy Joshua, Kyle,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 20:21
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie wiem, moze sie nie znam, ale jak zaciaze i zaczne panike to mnie po pysku prosze strzelic
Katja, ja jeszcze nie mam swoich typów imionMalenq, Katjaa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowoczesne???heheha to dobre....ciekawe co by powiedział Tymoteusz z Nowego Testamentu (2 Tm: (1) Paweł, z woli Boga apostoł Chrystusa Jezusa, /posłany/ dla /głoszenia/ życia obiecanego w Chrystusie Jezusie, (2) do Tymoteusza, swego umiłowanego dziecka)
.....heheh a Konstancja to raczej też imię wiekowe:
onstancja – córka Konstancjusza Chlorusa, cesarzowa Rzymu
Konstantyna (Konstancja) - córka Konstantyna Wielkiego, cesarzowa Rzymu, święta katolicka
Konstancja Hohenstauf– królowa Aragonii
Konstancja Kastylijska– królowa Francji
Konstancja Habsburżanka– królowa Polski
Konstancja Sycylijska– królowa Sycylii
Konstancja - królewna węgierska, królowa czeska
Konstancja Benisławska - polska poetka
Konstancja z Małachowskich Biernacka – polska pisarka
Konstancja Gładkowska Grabowska – polska śpiewaczka, młodzieńcza muza i pierwsza miłość Fryderyka Chopina
ale miło usłyszeć/przeczytać że brzmią nowocześnie:) DZIĘKUJĘAsha, Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie dla córy ma być Jagoda i basta
dla chłoptasia nie mam, małż chcę, żeby było po nim- Daniel junior, a jak tam tego imienia nie lubię.... więc z racji tego, że mój chłop nie lubi imienia Paweł, powiedziałam, że będzie Pawełek
Ale tak serialnie to dla chłoptasia nie mamy imienia...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:u mnie dla córy ma być Jagoda i basta
dla chłoptasia nie mam, małż chcę, żeby było po nim- Daniel junior, a jak tam tego imienia nie lubię.... więc z racji tego, że mój chłop nie lubi imienia Paweł, powiedziałam, że będzie Pawełek
Znam kilku Pawełków niezłe ciacha z nich :p -
nick nieaktualnyale oglądaliśmy ostatnio pewien film, nie pamiętam tytułu i natchnął on nas na małego psikusa, który chcemy zrobić moim teściom (autorem psiuksa żeby nie było jest mój A.)....a mianowicie, jak JUŻ im kiedyś powiemy, że będą dziadkami to jak będzie chłopiec to chcemy powiedzieć, że chcemy nazwać go MORDOCHAJ (nawet nie wiem jak to się pisze, bo film był izraelski), dla córki jeszcze nie mamy pomysłu....heheh chcemy zobaczyć reakcję....
żeby nie było, że my złośliwi to przecie wiecie, że moi teściowie nie wspierali nas w walce o dzidzię...Asha, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:u mnie dla córy ma być Jagoda i basta
, ja jak jechalam na swoje pierwsz usg chyba w 4 miesiacu zeby plec zobaczyc to wiezialam ze bedzie chlopak, nawet imienia dla dziewczynki nie wymyslam, poszlam tylko praktycznie potwierdzic ze bedzie Kuba, zanim powiedzial to ja mu powiedzialam ze bedzie chlopak
, zobaczymy czy tym razem tez yczuje
Malenq, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość