My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Nastka nio to źle, jak jajnik wygląda jak ser, to trzeba leczyć...nic z niego nie wydusisz....
Yasmin moja znajoma bez tarczycy, bez jednego jajnika, w zeszłym roku urodziła śliczną, zdrową córeczkęDobry Duszku
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha:-/ ja bardzo się boję, bo ostatnie usg miałam 28 maja....
może uda mi się teraz wydębić usg....u buziulki nic nie zapowiadało, że coś się dzieje źle... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Asha:-/ ja bardzo się boję, bo ostatnie usg miałam 28 maja....
może uda mi się teraz wydębić usg....u buziulki nic nie zapowiadało, że coś się dzieje źle...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:byle do środy - teraz to już chyba uduszę gina jak mi usg nie zrobi....
dobra ze zmianą tematu.....muszę kiedyś o ciąży powiedzieć swojej mamie....a tak mi się nie chce, bo ona większa panikara.... -
nick nieaktualnyhehehe Krokodylku ano moja mamcia nie wie hehehehe...i sama nie wiem jaki moment wybrać....
Asha myślałam, że po środzie..jak mnie usg uspokoi (mam nadzieję, że uspokoi)...bo już mi ciężko ukrywać, że np. nie jestem głodna (heheh wcześniej byłam na diecie i mamcia nadal mnie tak karmi, a ja umieram z głodu jak u niej jestem:)Krokodylica lubi tę wiadomość