My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja też Wam opowiem moją story... Jak jeszcze spotykałam się z moim małżem to nie mieliśmy gdzie się bzykoserduchować to zostawał nam jeno samochód. I kiedyś zimą jechaliśmy przez las (niedaleko mojego domu) i była ogromna zaspa. Małż wbił się przodem w tą zaspę i hejja. W samym środku ktoś nam puka w szybę... Okazało się że to mój kolega z podstawówki z braćmi zobaczyli światła i przyszli pomóc nam wyjechać z tej zaspy.... W naszym wiejskim sklepie nie pokazywałam się chyba z miesiąc
Anastazjaaa, cymcia, Krokodylica, Malenq, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To ja też Wam opowiem moją story... Jak jeszcze spotykałam się z moim małżem to nie mieliśmy gdzie się bzykoserduchować to zostawał nam jeno samochód. I kiedyś zimą jechaliśmy przez las (niedaleko mojego domu) i była ogromna zaspa. Małż wbił się przodem w tą zaspę i hejja. W samym środku ktoś nam puka w szybę... Okazało się że to mój kolega z podstawówki z braćmi zobaczyli światła i przyszli pomóc nam wyjechać z tej zaspy.... W naszym wiejskim sklepie nie pokazywałam się chyba z miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 18:27
Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuska, a co oznacza ten drugi jajnik jak ser szwajcarski? Co to sa za dziurki w nim?
A jesli pecherzyk ma 17 mm to znaczy, ze za dwa dni peknie i tak jest u kazdej kobiety? Czy monitoring pokaze, ze pecherzyk faktycznie pekl?
Wybaczcie tyle pytan, ale w tym cyklu tez sie wybieram po raz pierwszy. -
Nasturcja wrote:Anuska, a co oznacza ten drugi jajnik jak ser szwajcarski? Co to sa za dziurki w nim?
A jesli pecherzyk ma 17 mm to znaczy, ze za dwa dni peknie i tak jest u kazdej kobiety? Czy monitoring pokaze, ze pecherzyk faktycznie pekl?
Wybaczcie tyle pytan, ale w tym cyklu tez sie wybieram po raz pierwszy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny