My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:u mnie najgorzej jest przed owulacją, czekam na nią strasznie.... później mówię sobie co miało być zrobione to zrobiliśmy i czekam cierpliwie
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:No właśnie mi chodzi o to, że ja mam owu na dniach i pprzez pracę nie będzie brykania, bo jestem przmęczona
nocki mnie czekają... esh.... wnerwia mnie to i jeszcze dostałam moralniaka , że powinnam zwolnić
esh
Katjaja czymam kciuki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa, trzymam kciuki za bete. moze wstaw foto to i my zobaczymy czy widzimy
Nasturcja, jaka stara???!!! no prosze....moze przyjaciolka wlasnie urodzila pierewsze w wieku 33,5! nikt jej nie mowi ze jest stara. mojej mamy mama wszystkie dzieci po 30 rodzila, jedno po 40...i wnukow sie doczekala, pomogla wychowac , ba prawnukow sie doczekala :)i pewnie jeszcze by zyla, ale neistety nowotwor nam ja zabral
mnie brzuch caly czas boli...juz 2 nospy wielam i nic nie pomaga. dzis musialam wczesniej z pracy wyjsc, bo starszak wymiotowal w przedszkolu. chyba to jakas jednorazowa historia. normalnie je i wyglupia sie, wiec zaraz na ognisko idziemyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja Kochana z chęcią bym to zrobiła ale na telefonie nie widać bo robiłam ale mimo wszystko chciałam wkleić to książę jak się wyprowadzał zabrał kabel usb mój bo do jego telefonu tez pasował a nie będę do niego pisała o ten kabel niech sobie jajca nim zwiąże. jak przyjaciółka będzie miała i będzie pasował to pożyczę i wkleje... a tym czasem uciekam po truskawki z córką
cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:mi owulacja teraz wypada jak będę w Polsce na weselu... też średnio to widzę
mam nadzieję żeprzed wyjazdem i
po przyjeździe wystarczy
cymcia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:jakbym mojego męża słyszała, tylko on wymyślił że jak za młodych lat w krzaki mnie zaciągnie ha ha ha
Anastazjaaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:wstydzę się
ale cóż miałam pokój z siostrą dość długo więc trzebabyło sobie jakoś radzićtylko on tez lubi patrzec jak ja sobie dobrze radze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:42
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Asha
to może Ty coś tutaj opowiesz, skoro dziewczyny takie wstydliweja to mam nudne życie seksualne, więc sie nie wypowiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny