My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Jest pęcherzyk w prawym jajniku 17mm gin mówi że 2 dni mu daje i pęknie więc mamy działać. Za to bolący lewy jajnik ma dziury jak ser edamski i tam mówi gin, nic się nie wyłoni. Tak mi tłumaczył bo pytałam czy nie dałoby się z dwururki walnąć
Asha, cymcia, Malenq, Anastazjaaa, Nasturcja, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem powrócona....
u endo ok., powiedziała że te "cysty" w prawym płacie będziemy monitorować, bo wyniki z krwi wyszły dobre (zarówno tsh jak i ft4 i anty-tpo i anty-tg) i dostałam za miesiąc nakaz zbadania ft4 i tsh i już mi wystawiła skierowanie po 25tyg. na badanie glukozy po obciążeniu....
więc z dzisiejszej wizyty jestem zadowolona:)
w środę u nowego gina (mój gin na urlopie) i może uda mi się usg zrobić....
Nastka ja swojemu "tatusiowi" to gest Kozakiewicza ze środkowym palcem mogę pokazać.....
Krokodylica, Asha, Nasturcja, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczyli lewy jajnik ze znamionami PCO.....moja siostra tam ma - jeden jajcor zdrowy, a drugi pco hehehehe
Ale się cieszę Anuśka nie zwlekaj z działaniami, bo może za dwa dni, a może i jutro się zmobilizować...DZIAŁAJ, DZIAŁAJ...Anuśka, Asha lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:jestem powrócona....
u endo ok., powiedziała że te "cysty" w prawym płacie będziemy monitorować, bo wyniki z krwi wyszły dobre (zarówno tsh jak i ft4 i anty-tpo i anty-tg) i dostałam za miesiąc nakaz zbadania ft4 i tsh i już mi wystawiła skierowanie po 25tyg. na badanie glukozy po obciążeniu....Ja przy badaniu glukozy prawie zwymiotowałam bleeeeeee. Ochydne badanie
-
nick nieaktualny