My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:czyli lewy jajnik ze znamionami PCO.....moja siostra tam ma - jeden jajcor zdrowy, a drugi pco hehehehe
Ale się cieszę Anuśka nie zwlekaj z działaniami, bo może za dwa dni, a może i jutro się zmobilizować...DZIAŁAJ, DZIAŁAJ...Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za odpowiedzi. A ten jajnik, który wygląda ja ser to niedobre wieści? Ja muszę się dokształcić przed wizytą u lekarza, bo wiecie jak tu na Filipinach
A co do lodów, to wszystko mi się już przejadło, oprócz Häagen-dazs. Ojesu, kocham je! Naturalne, żadnej chemii i barwników, sprawdziwe owoce w środku. Super! Ale tutaj małe pudełko takie na raz 50 ml kosztuje prawie 40 zł. Czasem kupuję, ale rzadko. U was w Europie te lody są dużo tańsze. -
Nasturcja wrote:Dzięki za odpowiedzi. A ten jajnik, który wygląda ja ser to niedobre wieści? Ja muszę się dokształcić przed wizytą u lekarza, bo wiecie jak tu na Filipinach
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:wściekłość mnie ogarnia, i słabość ogromną czuję....nic nie zależy od człowieka...
-
nick nieaktualny
-
Ale mi lekarz nie zalecił dalszego monitoringu. Pytałam czy mam przyjść za dwa dni czy co... A on na to że jak chcę to mogę codziennie ale jego zdaniem to strata kasy (150zł za wizytę)więc powiedział że mam wyluzować, przytulać się do męża i już. A jeśli teraz się nie uda to mam dać sobie miesiąc spokój, a później z wynikami badań nasienia przyjść
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Czyli takie "dziurki" to PCOS... Ale ważne, że drugi jajnik zdrowy i uwolnił pęcherzyk. Oby tylko te biedaki znalazły drogę do jajeczka
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny