My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa czekamy na betę.
A ja zmienię temat.
Już jakieś pół roku temu kupiłam WSK, taki stary motocykl, starszy ode mnie. Kupiłam go z tą myślą, że małżu go odrestauruje i będzie piękny stał i się prezentował.
I pół roku WSK przeleżała porozkręcana w pudłach. A dzisiaj - nie wiem co się stało - małżu zabrał się za nią.
Ale się cieszę.Katjaa, Asha, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen o.Sroka napisał tyle podpunktów że jak zaczęłam je czytać to ze śmiechu płakałam... więc średnio pamiętam wszystkie a było ich trochę... Najgorsze jest to że temu dupkowi M będę musiał powiedzieć o tym... Przez te 5 dni od rozstania była u przyjaciół dzień i noc tak było ze mną źle i usłyszałam od mojego przyjaciela który jest także jego przyjacielem (ogólnie nie rozmawia on o mnie z nim a ze mną o nim) że jak będę w ciąży on sobie z tym nie poradzi że mnie zostawił... Dlatego wolałabym nie być i ułożyć sobie życie na nowo z dala od niego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:43
-
Krokodylica wrote:Katjaa czekamy na betę.
A ja zmienię temat.
Już jakieś pół roku temu kupiłam WSK, taki stary motocykl, starszy ode mnie. Kupiłam go z tą myślą, że małżu go odrestauruje i będzie piękny stał i się prezentował.
I pół roku WSK przeleżała porozkręcana w pudłach. A dzisiaj - nie wiem co się stało - małżu zabrał się za nią.
Ale się cieszę.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja czy ja dobrze czytam????? Test jest pozytywny???? Wrocilam z roboty jak mnie brzuch boli to masakra jakas dziewczyny, skurcze mam taki ze przy okresie takich nie ma
... Co do zachodzenia w pozna ciaze to u mnie w rodzinie np, moja babcia, mama, 2 ciotki i 3 siostry zaszly w wieku 39 lat az sie sama boje cholera
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Czasem mi się wydaje,że od samego czytania ovu sie zachodzi w ciążę.Jakby jestem bliżej tematu i już sobie wyobrażam siebie...hehe
Uwielbiam też czytać pamiętniki-patrzę na sam koniec wątku a tam:
"Ciąża rozpoczęta..." uwielbiam -
nick nieaktualnyAsha dopóki nie zrobię bety uznaję że test jest negatywny bo być może ten cień to moje i mojej przyjaciółki złudzenie... Nie twierdze że jestem od razu w ciąży bo napisałam może a to różnica okaże się jutro!
I miałam zapytać czy idąc na bete mogę jeść śniadanie, może to banalne pytanie ale nigdy nie robiłam jej. i ile w ogóle kosztuje to badanie? wiecie z ciekawości pytam żeby nie było że pójdę i za mało kasy wezmę ;P -
Katjaa wrote:Asha dopóki nie zrobię bety uznaję że test jest negatywny bo być może ten cień to moje i mojej przyjaciółki złudzenie... Nie twierdze że jestem od razu w ciąży bo napisałam może a to różnica okaże się jutro!
I miałam zapytać czy idąc na bete mogę jeść śniadanie, może to banalne pytanie ale nigdy nie robiłam jej. i ile w ogóle kosztuje to badanie? wiecie z ciekawości pytam żeby nie było że pójdę i za mało kasy wezmę ;PKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Mój mąż o takiej marzy... Jak był piękny i młody to śmigał na takiej starej wsce i ostatnio co jakiś czas mu się tęskni do takiej
Już się doczekać nie mogę kiedy moja będzie skończona.
Ale to na pewno jeszcze duuuużoooo czasu minie. -
nick nieaktualnyNona u mnie w szpitalu tylko bombę podłożyć a nic nie załatwisz a bety już tym bardziej... rano do laboratorium pójdę...
Nastka ja już chodzę roztrzęsiona i ciągle patrzę na test...
A skierowania Lili83 raczej nie trzeba mieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:14
-
Katjaa wrote:Nona u mnie w szpitalu tylko bombę podłożyć a nic nie załatwisz a bety już tym bardziej... rano do laboratorium pójdę...
Nastka ja już chodzę roztrzęsiona i ciągle patrzę na test...
A skierowania Lili83 raczej nie trzeba mieć...Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny