X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a co Ty taka wrażliwa dzisiaj? ;) młodszaś ode mnie o 3 lata więc jak Ty babcia, to ja prababcia :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to jednak ja zamknę japę, żeby Cię tak nie drażnić tymi moimi 3 miesiącami starań...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo człek chce się wygadać czasem a w zamian dostaje jakieś sarkastyczne odzywki. Nena pisałam o Tobie personalnie? Wspomniałam Twoje imię? Nie.

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Może to jednak ja zamknę japę, żeby Cię tak nie drażnić tymi moimi 3 miesiącami starań...
    co racja , to racja :P

Nasturcja, wydaje mi się, że to nie były sarkastyczne komentarze, trzeba się czasem pośmiać z tego wszystkiego, bo zwariujemy

z punktu widzenia np. mojego, jesteś 3 lata młodsza, więc do tej 30tki możesz kochana urodzić i dwójkę ;) czego Ci życzę z całego serca! mnie w tym momencie jest bliżej do 40tki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:32

Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ma dziś zły dzień, ale jutro jej przejdzie. :)

A Nena potrafi czasem dogryźć, to prawda. :)

Anuśka trzymam kciuki za USG aby wszystko było super. :)

U mnie dzisiaj na obiad ze wczoraj knedle z wiśniami zostały. ;)

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powtórzę się po raz pierdylionowaty: JAK MI SIĘ NIE CHCE ROBIĆ TEGO PROJEKTU !!!

i serducho zaraz mi wyskoczy z piersi- za dużo kawki, oj za dużo.... ale i tak spać mi się chce :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jakieś bóle głowy. I teraz nie wiem czy zwalć to na Clo (jak wszystko inne :P ) czy to ta pogoda za oknem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka moja mam mnie urodziła w wieku 35lat:) staruszko nasza kochana:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Bo człek chce się wygadać czasem a w zamian dostaje jakieś sarkastyczne odzywki. Nena pisałam o Tobie personalnie? Wspomniałam Twoje imię? Nie.
    Nastka Kochana Ty się nie uruchamiaj :) Tu żadnego sarkazmu nie było. My po prostu z Neną lubimy się pośmiać z nas samych. Bo w sumie to co nam zostało :) Ale jeśli Cię uraziłam to przepraszam. Nie chciałam :( Ale z innej beczki to od poprzedniego lekarza usłyszałam słowa, że w tym wieku, żeby się o dziecko jeszcze starać to trochę późno... Wyobrażacie sobie??? Między innymi dlatego go zamieniłam na lepszy model ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się cieszę, że zmieniłam lekarza, bo ten rach ciach, i uporał się w 6miesięcy...:D:D:D

Nasteczko kochanie:) każdy może mieć taki dzień, z takimi myślami....główka do góry:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi raz gin powiedziała (to było ze 2 lata temu- czyli miałam 28 lat), że jak nie rodziłam jeszcze, to już późno i koment w stylu: a później przychodzą takie i chcą cudów.... AAAAAAA.... głupie NFZ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:50

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:43

Nenaaa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama jak mnie urodziła to miała 36 lat ;-)
    Anuśka co za lekarz okrutnik, też bym zmieniła od razu

Anuśka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę a ja po 16 lipca to będę się musiała przenieść chyba na wątek "starając się po 35 roku życia" :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam, za godzinę endo...trza jechać...buzka

Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś rano odczytałam maila od mojej koleżanki z podstawówki. Ona jest rocznik 84.
    I pogadałysmy na czacie i oczywiście pytala sie o dzieci, dlaczego jeszcze nie mamy, tak dlugo razem jesteśmy, a ona ma juz dwójkę dzieci. Jak jej odpowiedziałam, że na dziecko przyjdzie czas, to mi napisała, że chyba głupia jestem, żeby w tym wieku odkładać, no chyba że chcę wychowywać dziecko jako stara baba (jej słowa). No i tak mi się udzieliło. Przecież nie będę jej pisać, że się staramy i nie wychodzi, bo to nie jej problem. Zaraz by rozgadała.
    No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kurczę a ja po 16 lipca to będę się musiała przenieść chyba na wątek "starając się po 35 roku życia" :D

Nie puścimy Cię stąd. :)

Sorry.

Nie.

Nie patrz się tak.

No nie i ch*j.

Anuśka, Katjaa, Tamka, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka tak czułam że Twój humor nie wziął się bez przyczyny. Wiem, że to się tak łatwo mówi, ale zlej ją. Bo jak ktoś może się wypowiadać na temat Twojego życia jak nie ma pojęcia co się w nim dzieje.

Nasturcja, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było.
    To ja to ja... Ale ja wszystko do siebie biorę - taki typ jestem :) Ja też miałam takie koleżanki i nie dziwię Ci się żeś wkurzona, bo ja 3 lata nie mogłam zajść i cała rodzina i koleżanki tłumaczyły mi żebym nie odkładała dzieci na starość... A teraz w dupie mam takie słowa, bo oni z trójką dzieci ledwo przędą a ja jestem dorobiona i mogę gromadkę na STAROŚĆ rodzić!!! O!!! A im wszystkim g... do tego :P

Krokodylica, Nasturcja, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nie puścimy Cię stąd. :)

Sorry.

Nie.

Nie patrz się tak.

No nie i ch*j.
    Też Cię kocham :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ