My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Może to jednak ja zamknę japę, żeby Cię tak nie drażnić tymi moimi 3 miesiącami starań...
Nasturcja, wydaje mi się, że to nie były sarkastyczne komentarze, trzeba się czasem pośmiać z tego wszystkiego, bo zwariujemy
z punktu widzenia np. mojego, jesteś 3 lata młodsza, więc do tej 30tki możesz kochana urodzić i dwójkęczego Ci życzę z całego serca! mnie w tym momencie jest bliżej do 40tki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:32
Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nastka ma dziś zły dzień, ale jutro jej przejdzie.
A Nena potrafi czasem dogryźć, to prawda.
Anuśka trzymam kciuki za USG aby wszystko było super.
U mnie dzisiaj na obiad ze wczoraj knedle z wiśniami zostały.Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Bo człek chce się wygadać czasem a w zamian dostaje jakieś sarkastyczne odzywki. Nena pisałam o Tobie personalnie? Wspomniałam Twoje imię? Nie.
Tu żadnego sarkazmu nie było. My po prostu z Neną lubimy się pośmiać z nas samych. Bo w sumie to co nam zostało
Ale jeśli Cię uraziłam to przepraszam. Nie chciałam
Ale z innej beczki to od poprzedniego lekarza usłyszałam słowa, że w tym wieku, żeby się o dziecko jeszcze starać to trochę późno... Wyobrażacie sobie??? Między innymi dlatego go zamieniłam na lepszy model
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi raz gin powiedziała (to było ze 2 lata temu- czyli miałam 28 lat), że jak nie rodziłam jeszcze, to już późno i koment w stylu: a później przychodzą takie i chcą cudów.... AAAAAAA.... głupie NFZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:50
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś rano odczytałam maila od mojej koleżanki z podstawówki. Ona jest rocznik 84.
I pogadałysmy na czacie i oczywiście pytala sie o dzieci, dlaczego jeszcze nie mamy, tak dlugo razem jesteśmy, a ona ma juz dwójkę dzieci. Jak jej odpowiedziałam, że na dziecko przyjdzie czas, to mi napisała, że chyba głupia jestem, żeby w tym wieku odkładać, no chyba że chcę wychowywać dziecko jako stara baba (jej słowa). No i tak mi się udzieliło. Przecież nie będę jej pisać, że się staramy i nie wychodzi, bo to nie jej problem. Zaraz by rozgadała.
No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było. -
Nasturcja wrote:No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było.
Ja też miałam takie koleżanki i nie dziwię Ci się żeś wkurzona, bo ja 3 lata nie mogłam zajść i cała rodzina i koleżanki tłumaczyły mi żebym nie odkładała dzieci na starość... A teraz w dupie mam takie słowa, bo oni z trójką dzieci ledwo przędą a ja jestem dorobiona i mogę gromadkę na STAROŚĆ rodzić!!! O!!! A im wszystkim g... do tego
Krokodylica, Nasturcja, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość