My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
co racja , to racjaNenaaa wrote:Może to jednak ja zamknę japę, żeby Cię tak nie drażnić tymi moimi 3 miesiącami starań...

Nasturcja, wydaje mi się, że to nie były sarkastyczne komentarze, trzeba się czasem pośmiać z tego wszystkiego, bo zwariujemy
z punktu widzenia np. mojego, jesteś 3 lata młodsza, więc do tej 30tki możesz kochana urodzić i dwójkę
czego Ci życzę z całego serca! mnie w tym momencie jest bliżej do 40tki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:32
Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nastka ma dziś zły dzień, ale jutro jej przejdzie.

A Nena potrafi czasem dogryźć, to prawda.
Anuśka trzymam kciuki za USG aby wszystko było super.
U mnie dzisiaj na obiad ze wczoraj knedle z wiśniami zostały.
nick nieaktualny, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nastka Kochana Ty się nie uruchamiajNasturcja wrote:Bo człek chce się wygadać czasem a w zamian dostaje jakieś sarkastyczne odzywki. Nena pisałam o Tobie personalnie? Wspomniałam Twoje imię? Nie.
Tu żadnego sarkazmu nie było. My po prostu z Neną lubimy się pośmiać z nas samych. Bo w sumie to co nam zostało
Ale jeśli Cię uraziłam to przepraszam. Nie chciałam
Ale z innej beczki to od poprzedniego lekarza usłyszałam słowa, że w tym wieku, żeby się o dziecko jeszcze starać to trochę późno... Wyobrażacie sobie??? Między innymi dlatego go zamieniłam na lepszy model
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi raz gin powiedziała (to było ze 2 lata temu- czyli miałam 28 lat), że jak nie rodziłam jeszcze, to już późno i koment w stylu: a później przychodzą takie i chcą cudów.... AAAAAAA.... głupie NFZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:50
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś rano odczytałam maila od mojej koleżanki z podstawówki. Ona jest rocznik 84.
I pogadałysmy na czacie i oczywiście pytala sie o dzieci, dlaczego jeszcze nie mamy, tak dlugo razem jesteśmy, a ona ma juz dwójkę dzieci. Jak jej odpowiedziałam, że na dziecko przyjdzie czas, to mi napisała, że chyba głupia jestem, żeby w tym wieku odkładać, no chyba że chcę wychowywać dziecko jako stara baba (jej słowa). No i tak mi się udzieliło. Przecież nie będę jej pisać, że się staramy i nie wychodzi, bo to nie jej problem. Zaraz by rozgadała.
No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było. -
Anuśka wrote:Kurczę a ja po 16 lipca to będę się musiała przenieść chyba na wątek "starając się po 35 roku życia"

Nie puścimy Cię stąd.
Sorry.
Nie.
Nie patrz się tak.
No nie i ch*j.
Anuśka, nick nieaktualny, Tamka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nastka tak czułam że Twój humor nie wziął się bez przyczyny. Wiem, że to się tak łatwo mówi, ale zlej ją. Bo jak ktoś może się wypowiadać na temat Twojego życia jak nie ma pojęcia co się w nim dzieje.
nick nieaktualny, Tamka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To ja to ja... Ale ja wszystko do siebie biorę - taki typ jestemNasturcja wrote:No i widzę, że pewne osoby sobie zbyt personalnie moje słowa wzięły do serca, tak jakby to o nich było.
Ja też miałam takie koleżanki i nie dziwię Ci się żeś wkurzona, bo ja 3 lata nie mogłam zajść i cała rodzina i koleżanki tłumaczyły mi żebym nie odkładała dzieci na starość... A teraz w dupie mam takie słowa, bo oni z trójką dzieci ledwo przędą a ja jestem dorobiona i mogę gromadkę na STAROŚĆ rodzić!!! O!!! A im wszystkim g... do tego
Krokodylica, nick nieaktualny, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość