My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia
tak nie rodziłam nigdy pani gin napisała mi na skierowaniu do szpitala " niepłodność pierwotne" fakt jak kilkanaście laty temu badałam hormony to wyszło mi że brak mi 2 odpowiedzialnych za owulkęjeden w jajnikach drugi w przysadce albo oba już nie pamiętam miałam mieć laparoskopię na jajniki ale wtedy były kasy chorych i szczecińska nie zgodziła się na badania z Poznania a jak sie zgodzili to @ nie dostałam a trzeba było laparoskopie w 9 dniu cyklu robic na nowe badania nie było mnie stać poza tym tylko laparo była refundowana a leżenie w szpitalu i leczenie też na własny koszt i nie było na to wtedy @ miałam tak zaburzoną że zdarzało się iż nie było jej przez 1,5 roku. Odkąd oddałam życie Jezusowi wyszłam do modlitwy o uzdrowienie i @ mam co miesiąc bez leczenia i prochów
-
Właśnie wróciłam do domku z pracy... Ufff.... Powiem Wam że mi się nie chce pracować... Poleżałabym sobie w domku
Dzisiaj na 17tą jadę do gina na monitoring. Zobaczymy czy pęcherzyk rośnie.
Malenq, cymcia, Nenaaa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:
Tamka, a czy w związku z tym, że zakończyłaś wróżenie, to te wróżby wypowiedziane mogą się jeszcze spełnić? Bo krążą ploty, że twoje wróżby się spełniają z poślizgiem o jeden cykl, a mi w poprzednim wywrózyłaś zielona kropeczke.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Anuśka życzę dobrych wieści na monitoringu:) niech rośnie:)
Dzisiaj znowu w sklepie głaskałam obcą kobietę po brzuchu. Miała piękne ogromne brzuszysko (9ty m-c). Jak już jej obgłaskałam brzuch to życzyła, żeby mi się szybciutko udało. Ehhhhh...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny