My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Oj bardzo tego pragnę
Dzisiaj znowu w sklepie głaskałam obcą kobietę po brzuchu. Miała piękne ogromne brzuszysko (9ty m-c). Jak już jej obgłaskałam brzuch to życzyła, żeby mi się szybciutko udało. Ehhhhh...
hej dziewczyny!
ja nie da dam rady jak widzę cieżarną lub kobietę z małym dzieckiem od razu zbiera mi się na płacz, chyba coś ze mną nie ten teges:(
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:hej dziewczyny!
ja nie da dam rady jak widzę cieżarną lub kobietę z małym dzieckiem od razu zbiera mi się na płacz, chyba coś ze mną nie ten teges:(
Lili taki masz awatarek do mnie pasujący hehehe
Kochana nie martw sie u mnie to samo i pomimo ze mam juz pocieche w domu to znowu mam takie parcie jak wtedy gdy zapragnęłam miec pierwsze dziecko i gdy widze kobiete w ciąży albo malusiego noworodka to rozklejam sie jak przysłowiowa baba hehe -
Lili83 wrote:mąż twierdzi, że już mi całkiem odbiło:(
ojoj niech nie przegina
do mojego dotarło ze teraz byłby dobry czas na powiększenie rodzinki i mówi jak teraz nie wyszło to zobaczysz za miesiąć cie zapłodnię hehehe ochoch jaki sie w nim ogier obudził heheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Lili taki masz awatarek do mnie pasujący hehehe
Kochana nie martw sie u mnie to samo i pomimo ze mam juz pocieche w domu to znowu mam takie parcie jak wtedy gdy zapragnęłam miec pierwsze dziecko i gdy widze kobiete w ciąży albo malusiego noworodka to rozklejam sie jak przysłowiowa baba hehe
zauważyłam biedroneczko i ten sam rocznik:)
uuufffff widzę, że nie jestem sama na szczęście!
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:a czy ktoś gdzieś widział takie kubeczki jakby z rączką? bo taki normalny kubeczek/pojemnik to średnio się u mnie sprawdza, tzn jakoś nie lubię tak
wybredna jestem, wiem, ale muszę coś wykombinować, bo szlag mnie trafia
Ja używam takich jednorazowych kubeczków plastikowych do kawy, taki twardy, brązowy plastik z uszkiem. Jak jednorazowa filiżanka. -
Anastazjaaa wrote:Hej kochane, wróciłam z pracy i stwierdziłam ze aby być z wami na bieżąco musiałabym rzucić prace, tyle produkujecie
Anastazjaa potwierdzam!wczoraj czytałam ponad godz i dzisiaj to samo:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Nenaaa wrote:O patrz! To może zostanę...Anuśka, myślisz, że będą o nas w gazetach pisać jak już urodzimy?
Tamka, Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBez sarkazmu dziewczyny. Pisałam wyłącznie o sobie jako o "babci" np.34 letniej i rodzącej pierwsze dziecko. Bo nie tak to miało wyglądać a kto wie ile jeszcze przed nami lat starań. Nie każdy zachodzi w ciążę w ciągu 3 miesięcy. Ale jak kogoś wielce zabolało to mogę już zamknąć japę i się nie odzywać.