X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku ja już taka jestem. Zawsze zamartwiam się na kilka lat do przodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też: nie zachodzić na studiach, bo nie wolno, później magisterka, później jeszcze licencjat, własna firma, u małża doktorat... ja 30, on 36 i kurde czuję, że jest już późno, że nie zdążymy, że za późno, że nie tak, że źle....
    do tego ciągle mam wrażenie, że nie dbamy o siebie, że źle się odżywiamy, że pędzimy.... kurde- ale tak ciężko to zmienić :(

Mimik- rozumiem Twoje obawy strasznie. Tzn próbuję rozumieć. ALe może faktycznie odpuść sobie, jak dziewczyny mówią, nie naciskaj, nie mów, nie zmuszaj :D a zobaczysz, że szybciutko się uda :D zadbaj o dobrą atmosferkę, tu bzyk, tam bzyk i będzie fasolka :D a Twoje to by było pierwsze???
    mam znajomego, któremu w wieku 45 lat urodziło się pierwsze dziecko- tak wspaniałego ojca to dawno nie widziałam :) także to jest bardzo dojrzałe i świadome tacierzyństwo (fuck- słownik w przeglądarce nie ma tego słowa- dyskryminacja!):D mój Tata miał 44 lata jak się rodziłam :)
    dacie radę- zobaczysz :D

Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka oj tak hehe super 83 :)
    Nio my jesteśmy małażenstwem o rany już 6 lat :) znamy sie 11 nasza córcia urodziła sie dzień przed naszą pierwszą rocznica slubu i została poczeta w 3 cyklu starań a teraz sama nie wiem w kwietniu odstawiłam tabletki normalny okres dostałam po 37 dniach a teraz zobaczymy jak bedzie :)

Mąż już wczoraj sie napalał a ja mówie poekaj aż będa właściwe dni :P

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a Tobie zaraz w pupkę nastukam :D
    młoda jesteś, to nie zamartwiaj się! nie wolno i już :P

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku ja już taka jestem. Zawsze zamartwiam się na kilka lat do przodu.

Też tak miałam, ale się tego oduczyłam / ciągle oduczam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka to ja miałam tego pecha, że na konowałów trafiałam, temu było 6lat.....Ty to nie ja, zobaczysz zanim w PL spadnie pierwszy jesienny liść, to Ty będziesz miała II kreseczki:)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że czytałam niedawno, podobno prawdziwą historię, o pewnej młodej kobiecie, która nadal była dziewicą i usiadła na ręcznik, na którym była czyjaś sperma i zaszła w ciążę. :D

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...widze dolujemy sie ;-) ...laseczki a co jezeli jutra nie dorzyjemy...na cholere te zmartwiena i plany na przyszle 3 lata jak mozliwe ze jutro wpadniemy pod samochod...zyc trzeba nie uro , nie za miesiac ale dzisiaj, bo nie wiadomo czy jutro bedzie...jutra nie ma jest tylko dziesiaj i teraz !!!

cymcia, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Wiecie, że czytałam niedawno, podobno prawdziwą historię, o pewnej młodej kobiecie, która nadal była dziewicą i usiadła na ręcznik, na którym była czyjaś sperma i zaszła w ciążę. :D
    :-/ śmiać się czy płakać???

Asha, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok- pytanie z innej beczki- jak sobie radzicie z pobieraniem siuśków do testów ??? mnie cholera bierze....jedna z najgorszych czynności dla mnie :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    ok- pytanie z innej beczki- jak sobie radzicie z pobieraniem siuśków do testów ??? mnie cholera bierze....jedna z najgorszych czynności dla mnie :(
    Co masz na mysli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gdzieś czytałam albo słyszałam o historii z pływającymi plemniorami w basenie :D hihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co masz na mysli?

no czy polecacie jakieś pojemniczki, czy macie jakieś specjalne kubeczki????

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Kup sobie pojemniczek na mocz z apteki. Z porannego siuśka podstaw sobie pod środkowy strumień moczu i już. :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kup sobie pojemniczek na mocz z apteki. Z porannego siuśka podstaw sobie pod środkowy strumień moczu i już. :)
    DOKŁADNIE....ja mam takich pojemniczków chyba 20szt, żeby później apteki nie szukać....:D:D

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    no czy polecacie jakieś pojemniczki, czy macie jakieś specjalne kubeczki????
    A ja mam pojemniczek z proszku do prania taki duzy ;-) oczywiscie, przed uzyciem go wzielam i wygotowalam dziala idealnie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś gdzieś widział takie kubeczki jakby z rączką? bo taki normalny kubeczek/pojemnik to średnio się u mnie sprawdza, tzn jakoś nie lubię tak :( wybredna jestem, wiem, ale muszę coś wykombinować, bo szlag mnie trafia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha- oooo :D na to nie wpadłam :D one mają rączki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz o tym pojemniczku z łopatką w środku? To na kał. Ale też je możesz użyć do moczu.

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Asha- oooo :D na to nie wpadłam :D one mają rączki :D
    Jasne, rozne sa, zalezy jaki proszek kupisz

‹‹ 578 579 580 581 582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ