X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku ja już taka jestem. Zawsze zamartwiam się na kilka lat do przodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też: nie zachodzić na studiach, bo nie wolno, później magisterka, później jeszcze licencjat, własna firma, u małża doktorat... ja 30, on 36 i kurde czuję, że jest już późno, że nie zdążymy, że za późno, że nie tak, że źle....
    do tego ciągle mam wrażenie, że nie dbamy o siebie, że źle się odżywiamy, że pędzimy.... kurde- ale tak ciężko to zmienić :(

Mimik- rozumiem Twoje obawy strasznie. Tzn próbuję rozumieć. ALe może faktycznie odpuść sobie, jak dziewczyny mówią, nie naciskaj, nie mów, nie zmuszaj :D a zobaczysz, że szybciutko się uda :D zadbaj o dobrą atmosferkę, tu bzyk, tam bzyk i będzie fasolka :D a Twoje to by było pierwsze???
    mam znajomego, któremu w wieku 45 lat urodziło się pierwsze dziecko- tak wspaniałego ojca to dawno nie widziałam :) także to jest bardzo dojrzałe i świadome tacierzyństwo (fuck- słownik w przeglądarce nie ma tego słowa- dyskryminacja!):D mój Tata miał 44 lata jak się rodziłam :)
    dacie radę- zobaczysz :D

nick nieaktualny, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka oj tak hehe super 83 :)
    Nio my jesteśmy małażenstwem o rany już 6 lat :) znamy sie 11 nasza córcia urodziła sie dzień przed naszą pierwszą rocznica slubu i została poczeta w 3 cyklu starań a teraz sama nie wiem w kwietniu odstawiłam tabletki normalny okres dostałam po 37 dniach a teraz zobaczymy jak bedzie :)

Mąż już wczoraj sie napalał a ja mówie poekaj aż będa właściwe dni :P

Tamka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a Tobie zaraz w pupkę nastukam :D
    młoda jesteś, to nie zamartwiaj się! nie wolno i już :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku ja już taka jestem. Zawsze zamartwiam się na kilka lat do przodu.

Też tak miałam, ale się tego oduczyłam / ciągle oduczam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka to ja miałam tego pecha, że na konowałów trafiałam, temu było 6lat.....Ty to nie ja, zobaczysz zanim w PL spadnie pierwszy jesienny liść, to Ty będziesz miała II kreseczki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że czytałam niedawno, podobno prawdziwą historię, o pewnej młodej kobiecie, która nadal była dziewicą i usiadła na ręcznik, na którym była czyjaś sperma i zaszła w ciążę. :D

Tamka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...widze dolujemy sie ;-) ...laseczki a co jezeli jutra nie dorzyjemy...na cholere te zmartwiena i plany na przyszle 3 lata jak mozliwe ze jutro wpadniemy pod samochod...zyc trzeba nie uro , nie za miesiac ale dzisiaj, bo nie wiadomo czy jutro bedzie...jutra nie ma jest tylko dziesiaj i teraz !!!

nick nieaktualny, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Wiecie, że czytałam niedawno, podobno prawdziwą historię, o pewnej młodej kobiecie, która nadal była dziewicą i usiadła na ręcznik, na którym była czyjaś sperma i zaszła w ciążę. :D
    :-/ śmiać się czy płakać???

Asha, nick nieaktualny, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok- pytanie z innej beczki- jak sobie radzicie z pobieraniem siuśków do testów ??? mnie cholera bierze....jedna z najgorszych czynności dla mnie :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    ok- pytanie z innej beczki- jak sobie radzicie z pobieraniem siuśków do testów ??? mnie cholera bierze....jedna z najgorszych czynności dla mnie :(
    Co masz na mysli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gdzieś czytałam albo słyszałam o historii z pływającymi plemniorami w basenie :D hihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co masz na mysli?

no czy polecacie jakieś pojemniczki, czy macie jakieś specjalne kubeczki????

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Kup sobie pojemniczek na mocz z apteki. Z porannego siuśka podstaw sobie pod środkowy strumień moczu i już. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kup sobie pojemniczek na mocz z apteki. Z porannego siuśka podstaw sobie pod środkowy strumień moczu i już. :)
    DOKŁADNIE....ja mam takich pojemniczków chyba 20szt, żeby później apteki nie szukać....:D:D

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    no czy polecacie jakieś pojemniczki, czy macie jakieś specjalne kubeczki????
    A ja mam pojemniczek z proszku do prania taki duzy ;-) oczywiscie, przed uzyciem go wzielam i wygotowalam dziala idealnie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś gdzieś widział takie kubeczki jakby z rączką? bo taki normalny kubeczek/pojemnik to średnio się u mnie sprawdza, tzn jakoś nie lubię tak :( wybredna jestem, wiem, ale muszę coś wykombinować, bo szlag mnie trafia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha- oooo :D na to nie wpadłam :D one mają rączki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz o tym pojemniczku z łopatką w środku? To na kał. Ale też je możesz użyć do moczu.

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Asha- oooo :D na to nie wpadłam :D one mają rączki :D
    Jasne, rozne sa, zalezy jaki proszek kupisz

‹‹ 578 579 580 581 582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ