SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    U nas rok będzie w listopadzie Tamciu... Tez juz stracilam nadzieję.

Dziewczynki!!!! Nie ma żadnego tracenia nadzieji. Ja się staram już prawie dwa lata, a są takie co dłużej się starają. Nasza Malenq pisała coś o 6 latach. Nie załamywać się tylko seksić, musi się udać. Jak nie teraz to za miesiąc.
    Tylko jak coś nie wychodzi to trzeba szukać przyczyny, a nie siedzieć i czekać.

Malenq, Tamka, Krokodylica, Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje...CHOCO ma rację...nie możecie tracić wiary...co najwyżej możecie mieć dany cykl głęboko d......bo czasami trzeba odetchnąć....
    ale bez utraty nadziei...ja czekam na zdjęcia brzucholi...pewnie w sierpniu sama zacznę się fotografować...kochane moje maleństwo, justty i nenyy nie mogą być samotne, muszą mieć towarzystwo...
    &*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&* moje wiruski dla Was....;)

Krokodylica, Anuśka, Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się zbliżają 31 urodziny i chwilami bywa ciężko psychicznie, wyrzucam sobie, że za długo i bez sensu tyle zwlekaliśmy i sama nie wiem, czy to problem psychiczny czy coś tam faktycznie siedzi i wrednie chichocze :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem dziewczyny, ja wiem... Ale czasem mi się już nie chce. Mam 28 lat. Jeśli czeka mnie, załóżmy, 6 lat starań to zaszłabym mając 34 lata a mój maz 37. To bardzo późno. Będziemy dziadkami a nie rodzicami. Nie mamy żadnych dzieci, walczymy o pierwsze. I tak to ciężko idzie.

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane ja odpadam po kolejnej rozmowie mam dość stwierdził że wywieramna niego presje że boi sie że nie damy rady finansowo z drugiej strony strony wie jak bardzo chcę mieć dziecko łatwo mu mówić gdy ma 3 odchowanych już z poprzedniego życia. Więc robie nadal wykresik i nic ponad to nie będę go do bara bara zmuszać może wtedy coś się zmieni :( Buziaki trzymajcie się i zafasolkujcie jak najszybciej :)

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to my widze chyba ten sam rocznik :)
    Nasturcja nie poddawaj sie

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimk74 nie znikaj, nie odpuszczaj, nie mów mu, ze nadal chcesz....kochajcie się po prostu i tyle...wiem, że jesteś wierząca, więc ufaj Panu, że drogę którą Tobie obrał, jest słuszna, On wie co robi.....
    a ja ze swojej strony będę się modlić za Ciebie i Twoje marzenie:)

Nastka mnie w lipcu 30stuknie, mojemu w lipcu 36l., a za babcię się nie uważam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:16

Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponad to 40na karkujego 50 to nawet jakby sięudało to staruchy będą dzieci wychowywać?

39f8egz20fly1xw6.png
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq dziękuję kochana :*

Malenq lubi tę wiadomość

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    ponad to 40na karkujego 50 to nawet jakby sięudało to staruchy będą dzieci wychowywać?
    moja sis urodziła 2 lata temu, w swoją 40stkę...nie uważam, żeby była za stara....fakt, że to jej drugie dziecko...ale starsza ma 19lat i już z domu "wylatuje"...a maleństwo to dar od Boga, tym bardziej 1 3miesiąc po poronieniu zaszła w ciążę....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc.. u mnie nic nowego..tak naprawdę mierzę tylko tempkę i wpisuję, aby mieć pogląd.. staram się szczególnie nie nakręcać, nie analizować, nawet zastanawiam się czy doładować abonament, bo bez tych detektorów jest lepiej (przynajmniej na tym etapie cyklu..). W sobotę byliśmy na weselu, wczoraj poprawinki..nieco sie wyluzowaliśmy.. Mąż w czwartek na badania, więc teraz czeka nas kilka dni wstrzemięźliwości - siet, jak ja to wytrzymam :)

Dziewczynki, walczyć trzeba zawsze i do końca! Nie ma co załamywać rąk, tracić nadziei, tylko w taki sposób osiąga sie cele!!
    Buziaki

Malenq, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem Malenciu, ale Ty już zafasolkowana. Zaczęłas starania w wieku 24 lat. No i mialas złych lekarzy, bo pewnie jakbys od razu trafiła do tego dobrego to juz dawno byś była zapewne w drugiej ciąży.
    A ja? Nie wiadomo ile lat czekania przed nami. Niby się wyluzowałam, ale nadal się nie udaje. Jestem zdrowa, cykle regularne jak w zegarku, nie mam PCO, tarczyca w normie, wszystko w normie, mąż też ok, troszkę się podreperuje witaminkami i co? Nadal nic. To jest jakieś nienormalne, żeby nie móc zajść w ciążę.

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Tamka to my widze chyba ten sam rocznik :)
    tak - boski 83 ;)

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • choco Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja moje życie się ułożyło tak, że też mam 30 na karku i walczę o pierwsze maleństwo.
    Jasne kiedyś miałam plany, chciałam mieć 3 dzieci i to najlepiej tak do 26 lat urodzić wszystkie. Miała skończyć dobre studia i zrobić doktorat.Niestety, tu coś nie wyszło, tam coś nie wyszło. Mam 30 lat, nie mam dzieci i dopiero piszę pracę magisterską (a propo, może ktoś charytatywnie chce za mnie napisać?). Jedyne co mi się udało zgodnie z planem to to, że mam super męża (to chyba nawet ponad plan, bo takiego to nawet w snach się nie spodziewałam).
    No ale mam taką zaletę która czasem niestety staje się też wadą. Zawsze mam nadzieję i optymistycznie patrzę w przyszłość.
    To może ja Wam trochę wirusków optymizmu wyślę?
    ****************************************** - to wiruski optymizmu dla Was :-)

Nasturcja, Nona, Tamka, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    mnie się zbliżają 31 urodziny i chwilami bywa ciężko psychicznie, wyrzucam sobie, że za długo i bez sensu tyle zwlekaliśmy i sama nie wiem, czy to problem psychiczny czy coś tam faktycznie siedzi i wrednie chichocze :/

to samo......... tylko ja 30 lat....

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toś gówniara Cymcia :P

justta, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco u nas tak samo. Studia, magisterka, u męża jeszcze doszedł doktorat. A potem odkładanie pieniędzy, dorabianie się. A latka zleciały, nie wiadomo kiedy. W między czasie napatoczyła się cukrzyca u męża. Pojawiła się wtedy, kiedy zaczynało nam się finansowo układać.

• justta Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    tak - boski 83 ;)

Ja też ja też ;-)

Dziewczyny nie poddawajcie się , wiem łatwo może mi się mówi, bo zaszałam w drugim cyklu, ale tak naprawdę nie jest łatwo, wierzcie mi, która zna moją historię to wie, wszytko jest możliwe, trzeba wierzyć i się leczyć jak trzeba i będzie dzidzia tego wam życzę wszystkim i trzymam mocno kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:32

Tamka, Krokodylica, choco, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Ja wiem dziewczyny, ja wiem... Ale czasem mi się już nie chce. Mam 28 lat. Jeśli czeka mnie, załóżmy, 6 lat starań to zaszłabym mając 34 lata a mój maz 37. To bardzo późno. Będziemy dziadkami a nie rodzicami. Nie mamy żadnych dzieci, walczymy o pierwsze. I tak to ciężko idzie.

Nastka a po co Ty myślisz co będzie za 6 lat.... Zlituj się. Jak zaciążysz za 3 miesiące to się okaże że na darmo się zamartwiałaś.

Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawę nastroju zmieniłam sobie avatar na anioła z ogromnymi skrzydłami :)
    Mój złoty Królewicz ze zdjęcia musi na chwilę zejść, bo za bardzo teskniłam jak patrzyłam na moje rude, czworonożne dziecko.
    Wczoraj dzwoniłam do mamy i dała do słuchawki Fifiusia to mlasknął tylko do telefonu i poszedł spać. Biedak zmęczony, bo suka sąsiadów ma cieczkę.

‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ