My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Oj Malencia, wyprzedzasz mnie o równe 4 tygodnie
Ty już w 12 tydzień wdepnęłaś, ja dopiero w 8
Kurcze, wszędzie czytam, że im większe mdłości tym większe prawdopodobieństwo, że ciąża rozwija się prawidłowo. A u mnie z tymi mdłościami marnie coś...
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynenaa bzdury piszesz...jesteś tą szczęściarą co nie męczą mdłości i ciesz się szczęściaro:) u mnie dopiero przeszły, już 3 dzień mnie nie męczą i z tego powodu mam ogromnego banana na twarzy:D:D:D
więc nie czytaj takich głupot....
niop to już 12t....a gdzie 40t???? bozziuuuuu jak to daleko....Nenaaa, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrany, ale ta pogoda zamula.... czuję się jakbym przeniosła już wagon węgla.... zero energii do pracy
w każdym razie moje drogie, muszę Wam posłodzić, że cholernie cieszę, że tutaj trafiłamnapawacie mnie optymizmem na to wszystko
aż się chce zaśpiewać: nie jesteś saaaaaamaaaaaaaaNenaaa, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nenaa bzdury piszesz...jesteś tą szczęściarą co nie męczą mdłości i ciesz się szczęściaro:) u mnie dopiero przeszły, już 3 dzień mnie nie męczą i z tego powodu mam ogromnego banana na twarzy:D:D:D
więc nie czytaj takich głupot....
niop to już 12t....a gdzie 40t???? bozziuuuuu jak to daleko....
No 40t daleko...ale zleci szybciorem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja nie moge sie nie bzykac
to tak jakby mi noge odciac
, ale to naprawde silne skurcze
jak jeszcze raz usłyszę od faceta, że życie kobiety jest łatwe, to zatłukę !!!
w ogóle dzisiaj miałam styczność z babeczką, która chodzi wiecznie naburmuszona, wiecznie ma o wszystko pretensje (mawiają, że to dlatego, że nie może zajść w ciążę)i tak mi się udzielił jej humor, że mam ochotę wszystkich zabić.... no zero optymizmu.... patrzyła na moją uśmiechniętą twarz spod byka, a minę miała, jakby chciała mnie zabić tym wzrokiemblaaaaaaaaah nie lubię tak
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:jak jeszcze raz usłyszę od faceta, że życie kobiety jest łatwe, to zatłukę !!!
w ogóle dzisiaj miałam styczność z babeczką, która chodzi wiecznie naburmuszona, wiecznie ma o wszystko pretensje (mawiają, że to dlatego, że nie może zajść w ciążę)i tak mi się udzielił jej humor, że mam ochotę wszystkich zabić.... no zero optymizmu.... patrzyła na moją uśmiechniętą twarz spod byka, a minę miała, jakby chciała mnie zabić tym wzrokiemblaaaaaaaaah nie lubię tak
Z dyńki jej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny