My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cymcia u mnie wyglądał tak, że co drugi dzień chodziłam do gina i miałam USG, i lekarz patrzył czy mój pęcherzyk rośnie.
Wiecie co, ja już miałam objawy urojonej wczoraj, a póxnije sie zorientowałam że za wcześnie bo jeszcze owulacji nie było. Paranoja jakaś, chyba zacznę szukać jakiegos przytulnego szpitala bez klamek.
Tamka, a czy w związku z tym, że zakończyłaś wróżenie, to te wróżby wypowiedziane mogą się jeszcze spełnić? Bo krążą ploty, że twoje wróżby się spełniają z poślizgiem o jeden cykl, a mi w poprzednim wywrózyłaś zielona kropeczke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:01
cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
łikend bardzo sympatyczny, zjazd familijny udany, aczkolwiek mam jedną cioteczkę, co to zawsze musi mnie wziąć na stronę i nieco przepytać oraz udzielić rad, kochana ciotka dewotka
i uraczyła mnie opowieścią o dziewczynie, którą zatrudnia w swojej kancelarii, w naszym wieku 30tek i która też od roku próbuje i nic, zakończyła historię bardzo mądrą myślą - nie można być wiernym jednemu lekarzowi
obiecałam jej, że nie będę wierna i zakończyłyśmy rozmowę
choco, wróżka Tamka słów na wiatr nie rzucała, komu wywróżyła temu wróżna obowiązujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:02
choco, Krokodylica, Katjaa, Nenaaa, Malenq, Nona lubią tę wiadomość
-
ja się właśnie biję z myślami czy iść już w tym miesiącu do kliniki leczenia niepłodności na konsultacje czy jeszcze poczekać, nie chce mi się zwyczajnie, zmęczona jestem , zarobiona, czasu nie mam
z drugiej strony - na co tu czekać?? widać, że jakiś problem jest skoro się nie udaje tak długo...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki wróciłam po weekendzie
, jeszcze mam braki w czytaniu i dziś niestety ich nie nadrobię, ale jutro na pewno poczytam i popiszę a teraz życzę miłego dnia :*:*:*
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Tamka jak długo się już staracie?
ostatnio liczyliśmy z mężem - cały czerwiec ubiegłego roku byliśmy w Malezji, w lipcu nie działaliśmy ze względu na szczepionki, czyli zaczęliśmy w sierpniu, ale przed czerwcem też był miesiąc czy dwa starań więc wychodzi mniej więcej rok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy staramy się od roku, ale cykl można powiedzieć, że uregulował mi się jakoś w listopadzie.... Po raz pierwszy teraz prowadzę dokładniejsze obserwacje mojego organizmu- może pomoże
wczoraj Wy smutałyście, a dzisiaj mnie dopadłono ryczeć mi się cche jak cholera
-
nick nieaktualny